Hadi bakalım. bu hafta fire vermeden devam ette bari gitsin artılar. ne kadar artın var
1 kilo 100 gram yani. Lütfen bu hafta dikkatli ol canım, yoksa bıkıp bırakacaksın işin sonunda diyeti.
Teşekkür ederim canımNe güzel canım harika gidiyorsun tebrik ederim
Yok artik 81ne yaGünaydın
Artıdayım
Hayırlı cumalar canım, harikasın. Tebrik ederim.Hayırlı cumalar
Hayırlı sabahlar canım takım arkadaşlarım.
Bildirimim
Geçen hafta 69.4
Bu hafta 68.4
Fark 1
Yüzde %1.440
Eki Görüntüle 2853619
Diyeti birakmadim1 kilo 100 gram yani. Lütfen bu hafta dikkatli ol canım, yoksa bıkıp bırakacaksın işin sonunda diyeti.
Ahaaaa 1kiloo tühyaaaa bilemedim bana inat verdin dime 1kiloyuHayırlı cumalar
Bildirimim
Geçen hafta 69.4
Bu hafta 68.4
Fark 1
Yüzde %1.440
Eki Görüntüle 2853619
Yok artik 81ne ya
Tartini at sen ilk once
Bugün 15 bin adım daha yapayım mıYok artik 81ne ya
Istersen 15bin adim at o çiğ kofteler erimicekBugün 15 bin adım daha yapayım mı
Tebrik ederim çok iyisin
Ben o kadar çıkmıyorum. 80.5 civarı diyorumTartılmadım, pazartesi evde tartılıcam ben 82.5 diyorum, var mı tahmini olantutturana tereyağlı iskender ısmarlıcam
Ben de seni tebrik ederim. Diğer mesajını etiketlememişimTebrik ederim canım eksin güzel
Canım gayretini kaybetme. Zaten senin kilonda ki biri için bence 500 gr gayet ideal. Moralini bozma.istikrarımı bozmak istiyorum ama ben3 gündür akşamları gerçekten aç hissettim kendimi. normalde bu kadar aç hissetmezdim. ona rağmen yine 500 verdim. bu hafta tuvalet problemimde yoktu çok şükür. Bi çözemedim şu işi vallahi.
Çok iyisin sardunya maşallah sana. Zaten çok istikrarlı gidiyorsun. Böyle devamBen ben çok mutluyum kızlar
1 ay 1 haftada 7.300 vermişim
Artık beni kimse tutamaz hedef 64
Teşekkür ederim canımHayırlı cumalar canım, harikasın. Tebrik ederim.
Tutturamadın kiiiAhaaaa 1kiloo tühyaaaa bilemedim bana inat verdin dime 1kiloyu
Tebrik ediyorum canim
Gunaydin kaptanimGunaydin kizlar
Regle ragmen guzel canim tebrikler
Günaydın guzellikler
Gunaydin kizlarGünaydın
Bende de panic atak basladiSiz bir panikle cıkın listeden simdide kimi alalim
Senin kilona gore normal canim
İskender senin olsun 79.8 diyorum :)Tartılmadım, pazartesi evde tartılıcam ben 82.5 diyorum, var mı tahmini olantutturana tereyağlı iskender ısmarlıcam
Regl var ama yanlisim yok bir iki gunde menulerde ufak yanlislar vardiGünaydın Hanımlar, bu hafta sonuç malesef korktuğum gibi.
Geçen cuma:61.95
Bu cuma: 63.40
+1,45 kg
Sabah aç karnına bile dümdüz olamayan karnımdan bu kadar ödem olduğu belliydi zatenÖnümüzdeki haftaya hiç biri kalmaz inşallah
İşe gittiğim için sabah erkenden henüz tuvalete çıkmadan tartıldım mecburen, biraz onun artısı da olabilir.
Eki Görüntüle 2853583
Yerinde beklemedin yavas yavas ilerledin ne guzel iste az veriyorum diye vazgecmedinbu arada hesapladım. her hafta 1 kilo verebilseydim, 11 haftada yani 2 buçuk ay gibi sürede istediğim kiloma gelmiş olacaktım. ama bu istikrarlı 500 gr vermelerim yüzünden 3 ay oldu diyete devam ediyorum. Ve 500 gr vere vere ilerlersem daha 6 hafta kadar diyete devam edeceğim. Diyette olmaktan bıkmadım yanlış anlaşılmasın ama yavaş gitmekten sıkıldım.
Bana da ekmek ye ekmek ye derlerdi beni evlilik ve hamilelikler bozduSenin öyle zamanların mı oldu?
Benim hiç olmadı gençliğimde hep tombiktim annem yeme derdi ben inadına yerdim...
Hatta küçükken yer sofrasında yemek yerdik sofranın altına ekmekleri saklardım yemek başlamadan önce
Ama şimdi hiç almaya niyetim yok bir 10 gün köyde olacağım oraya da tartımı götürüp kilo kontrolü yapacağım dönüşte deniz sezonu da açılır daha denize gitcez
Biliyorduk arti gelirim demistin ama biraz cok olmus hadi yukari cikma gel geri 7lereArtı geleceğimi tahmin ediyordum sasirmadım tabison salı çarşamba iyi geçmedi sarmaları yedim salı günü annemde. Çarşamba çigköfte durumu ama telafi etmeye çalışacağım
Cok guzel eksi canim tebrikler :)Hayırlı cumalar
Bildirimim
Geçen hafta 69.4
Bu hafta 68.4
Fark 1
Yüzde %1.440
Eki Görüntüle 2853619
Ben sadece totem yapiyorum belki yuzde 2 gelir diye ama yok 500le gidiyoruzTebrik ederim çok iyisin
Ben o kadar çıkmıyorum. 80.5 civarı diyorum
Ben de seni tebrik ederim. Diğer mesajını etiketlememişim
Canım gayretini kaybetme. Zaten senin kilonda ki biri için bence 500 gr gayet ideal. Moralini bozma.
Çok iyisin sardunya maşallah sana. Zaten çok istikrarlı gidiyorsun. Böyle devam
Teşekkür ederim canım
Tutturamadın kiii
Yüzde 2 yapamadım ama
Eti neden cikardi canimYeni listem kızlar
Siz gene de dikkat edin
Benim isteğim üzere azalttı çünkü
Ni454
Eki Görüntüle 2853637
aynı şeyi soracaktım sen sormuşsun. et hiç yok. protein sadece kahvaltıda yumurtada görüyorum.Eti neden cikardi canim
Canım afiyet olsun ama neden hiç protein yok öğle ve akşamdaYeni listem kızlar
Siz gene de dikkat edin
Benim isteğim üzere azalttı çünkü
Ni454
Eki Görüntüle 2853637
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?