Teşekkür ederiz canim
Eksinde cok guzel simdi guzelce kahvaltını yapabilirsin
Değiş canım ileri de sorun olacağını düşünüyorsanTakıldı.
Bu seferlik işime geldi.
Ama sizce tartımı değiştirmem gerekiyor mu. Hassasiyeti 100 gr ama bence 300 Gr
400lerr kovalasin seni400üstune eklemissin tebrikler
Sagol canimAy çok şükür canım ya2 sene önceye döndüm şükür anneme gidince götürdüm dünde götürdüm bu hafta dikkat etmedim diğer hafta daha da dikkat edeyim salata yapacağım yemek yani iki haftadır yemiyorum sende çok güzel vermişsin tebrikler
Eksincandir diyorumCuma bildirimim
14 mayıs 63.10
21 mayıs 62.80
Fark -300
Yüzde 0.475
Fark az ama sabah 7de tartilmak zorunda kaldim kahvalti yapmam gerekiyordu ve tuvalete cikmadan tartildim mecburen
Zipzip- @Filizzz16
Kalpten gotureceksin bizi
Doydum kaptanım. Stresle doydum
Şimdi sorun oluyor canım.Değiş canım ileri de sorun olacağını düşünüyorsan
O kadar vaktim yok ki artik yemek yemeye bile vakit bulamiyorum desemAfiyet olsun canim gun boyu baya az beslenmissin ama
Afiyet olsun canim kalduruk otu ne canim
Sagol cqnmAfiyet olsun kizlar
Günde 5 saatlik uykuyla anca bu kadar oluyor malesef. Onceki deneyimlerimden biliyorum uyku kiloda en etkili etken ve ben buni saglayamiyorum maleseftebrikler canım. o kadar spora rağmen sende yavaş veriyorsun kilonu.
Teşekkür ederim. Farkli bi seçenek yoktu malesef ve saat olarak gec yemekzorunda kaldigim icin de etkilemis olabilir. Çünkü cok az yedim doymadan kalktim masadanEkside olman güzel tebrik ederim canım dun aksam kuru fasulye ve mercimek corbasi olmasa daha guzel eksi gorebilirdin
Yaa islerim vardi hemen yazamadim ilk bakistida fark etmedim ama birsey eksik dedim sonra baktim nick yok
Doydum kaptanım. Stresle doydum
Her türlüsü kabulümdur400lerr kovalasin senibi benim 400 diger 300-500ler ne ptesi arti baslamak beni geri atiyor ptesiye gore 1500 vermis durumdayim cunku
Sagol canim
Eksincandir diyorum
uyku konusu çok doğru. 8 saat uyku diyette en ideali bence.Günde 5 saatlik uykuyla anca bu kadar oluyor malesef. Onceki deneyimlerimden biliyorum uyku kiloda en etkili etken ve ben buni saglayamiyorum malesef
Hakkınızı helal edin. Her hafta sayemde aksiyon yaşıyoruzKalpten gotureceksin bizi
Anladim canim yaptığın is zor gerçektenO kadar vaktim yok ki artik yemek yemeye bile vakit bulamiyorum desem
Sagol cqnm
Günde 5 saatlik uykuyla anca bu kadar oluyor malesef. Onceki deneyimlerimden biliyorum uyku kiloda en etkili etken ve ben buni saglayamiyorum malesef
Teşekkür ederim. Farkli bi seçenek yoktu malesef ve saat olarak gec yemekzorunda kaldigim icin de etkilemis olabilir. Çünkü cok az yedim doymadan kalktim masadan
Takımı çok tatmin edecek bi eksi olmadi sanırım ama benim için gecirdigim su dönemde yapabileceğimin en iyisi buydu. Arti gelmekten korkarken eksi görmek beni mutlu etti az bile olsa
Haftaya perşembe akşamı kağıdı bize önden göster benceHakkınızı helal edin. Her hafta sayemde aksiyon yaşıyoruz
Bakın beni örnek alın bu hatayı yapmayın. Kendimi feda ettim bunun için. Kimse hata yapmasınYaa islerim vardi hemen yazamadim ilk bakistida fark etmedim ama birsey eksik dedim sonra baktim nick yok
Burda olan herkes nicke ve tarihe dikkat etsin bu haftada durumu kurtardik haftaya hata olmaz insallah :)))
Olur. Kağıdı hazırlayıp yastığımın altına koycamHaftaya perşembe akşamı kağıdı bize önden göster bence
Aynen canim iki bildirim kaldi eksik
Cok mantikli herkes notunu cekip atsinHaftaya perşembe akşamı kağıdı bize önden göster bence
Eksin çok güzel tebrik ederim canımTakıldı.
Bu seferlik işime geldi.
Ama sizce tartımı değiştirmem gerekiyor mu. Hassasiyeti 100 gr ama bence 300 Gr
Diyetisyen tartıları daha az çıkarıyormuş. Benim diyetisyen öyle söylemişti zamanında. Yani senin tartın doğru olabilir canımEksin çok güzel tebrik ederim canım
Benim tartı da fazla gösteriyor Muş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?