Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

400üstune eklemissin tebrikler
400lerr kovalasin seni bi benim 400 diger 300-500ler ne ptesi arti baslamak beni geri atiyor ptesiye gore 1500 vermis durumdayim cunku
Sagol canim
Cuma bildirimim
14 mayıs 63.10
21 mayıs 62.80
Fark -300
Yüzde 0.475
Fark az ama sabah 7de tartilmak zorunda kaldim kahvalti yapmam gerekiyordu ve tuvalete cikmadan tartildim mecburen
Zipzip- @Filizzz16
Eksincandir diyorum

Afiyet olsun canim gun boyu baya az beslenmissin ama

Afiyet olsun canim kalduruk otu ne canim
O kadar vaktim yok ki artik yemek yemeye bile vakit bulamiyorum desem
Afiyet olsun kizlar
Sagol cqnm
tebrikler canım. o kadar spora rağmen sende yavaş veriyorsun kilonu.
Günde 5 saatlik uykuyla anca bu kadar oluyor malesef. Onceki deneyimlerimden biliyorum uyku kiloda en etkili etken ve ben buni saglayamiyorum malesef
Ekside olman güzel tebrik ederim canım dun aksam kuru fasulye ve mercimek corbasi olmasa daha guzel eksi gorebilirdin
Teşekkür ederim. Farkli bi seçenek yoktu malesef ve saat olarak gec yemekzorunda kaldigim icin de etkilemis olabilir. Çünkü cok az yedim doymadan kalktim masadan

Takımı çok tatmin edecek bi eksi olmadi sanırım ama benim için gecirdigim su dönemde yapabileceğimin en iyisi buydu. Arti gelmekten korkarken eksi görmek beni mutlu etti az bile olsa

400lerr kovalasin seni bi benim 400 diger 300-500ler ne ptesi arti baslamak beni geri atiyor ptesiye gore 1500 vermis durumdayim cunku

Sagol canim

Eksincandir diyorum
Her türlüsü kabulümdur

Anladim canim yaptığın is zor gerçekten

Yaa islerim vardi hemen yazamadim ilk bakistida fark etmedim ama birsey eksik dedim sonra baktim nick yok

Burda olan herkes nicke ve tarihe dikkat etsin bu haftada durumu kurtardik haftaya hata olmaz insallah :)))
Bakın beni örnek alın bu hatayı yapmayın. Kendimi feda ettim bunun için. Kimse hata yapmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…