Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tartimi köyde biraktim ama xiomi istiyorum ondan almayi düşünüyorum

Evde tefal ve sinbo var ama tefal bozuldu sanirim
Tartısı bozulan, yeniden alacak olan xiaomi alıyor sanki ya artık, genelde memnuniyet var sanırım.

aman benim tartı bozulmasın, başına iş gelmesin ben memnunum. önce su tartıyorum sonra kendimi tartıyorum ha bire, olur da yanlış tartar falan Allah korusun

Sabah biraz eksi görmüştüm. Şimdi KV bizde birazdan gidecek. Tartının yerini değiştirmek istemiyorum. Birazdan tartılıcam.
oo süper ekside olmana sevindim. bende tartının yerini oynatmamak için çok direniyorum inan. korkuyorum hassasiyeti bozulacak diye.

Farklı videoları mı var canım? Ben sandım ki 2 hafta bu video yapılıyor. Bütün program bundan ibaret sandım yani.
Ben birde squatli olanı yaptım oda güzel ikisini yapmayı düşünüyorum ya ben video ekleyemiyorum

Yag, kas oranını gösteriyor ya onu merak ediyorum aslında
Fiyatida uYgun normal tartilar bile 100 lira nerdeyse

Sabah sinbo ile tartildim wc ye gittim yemek yedim rakam değişmiyor hep ayni tartiyor

Ben birde squatli olanı yaptım oda güzel ikisini yapmayı düşünüyorum ya ben video ekleyemiyorum
o hangisi acaba? Bir program belirleyip birlikte ilerlersek çok sevinirim valla kızlar. o şekilde yaparım sonuna kadar diye inanıyorum. youtube den videoyu açıyorum ben, paylaş a tıklayıp oradan linki kopyalıyorum. sonra da buraya gelip panodan yapıştırıyorum. öyle denesen olur belki

Belirlerssniz bende yaparım zaten arada yapıyordum. Kolayını seçin

Eki Görüntüle 2853689
Geçen cuma 59.4
Bu cuma 58.2
Fark - 1.2
Zipzip-
tebrik ederim canım
baktım linke canım teşekkür ederim. içinde çeşitli programlar oluşturulmuş ama telefondan bakarak ilerlemek buradan zor gibi. videoda direk izleyerek ilerliyoruz ya daha kolay oluyor sanki.
Yag, kas oranını gösteriyor ya onu merak ediyorum aslında
Fiyatida uYgun normal tartilar bile 100 lira nerdeyse

Sabah sinbo ile tartildim wc ye gittim yemek yedim rakam değişmiyor hep ayni tartiyor
evet onu bende merak ediyorum aslında.

birde wc ve yemek sonrası tartı konusunu sen söyleyince bi düşündüm de benimki de öyle şeyler yapıyor bazen. acaba benim tartı da mı sorunluu ay yok yok benimki sorunsuz olsun

59 a almıştım. Küçük ama isw yarıyor. 100 TL olan farklı mı acep?
canım bunda vücut analizi telefondan da görülenlerdenmiş. belki ondandır
böyle oluyor dediğim program
baktım canım o zaman hangisini diyorsanız bir video seçin siz ben uyayım. bu diyorsanız bu olsun.
Belirlerssniz bende yaparım zaten arada yapıyordum. Kolayını seçin
tamam canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…