- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Tartısı bozulan, yeniden alacak olan xiaomi alıyor sanki ya artık, genelde memnuniyet var sanırım.Tartimi köyde biraktim ama xiomi istiyorum ondan almayi düşünüyorum
Evde tefal ve sinbo var ama tefal bozuldu sanirim
Okadar spora bukadar eksi az canim anlamis degilimCuma bildirimim
14 mayıs 63.10
21 mayıs 62.80
Fark -300
Yüzde 0.475
Fark az ama sabah 7de tartilmak zorunda kaldim kahvalti yapmam gerekiyordu ve tuvalete cikmadan tartildim mecburen
Zipzip- E Elif_Eylul
oo süper ekside olmana sevindim. bende tartının yerini oynatmamak için çok direniyorum inan. korkuyorum hassasiyeti bozulacak diye.Sabah biraz eksi görmüştüm. Şimdi KV bizde birazdan gidecek. Tartının yerini değiştirmek istemiyorum. Birazdan tartılıcam.
ben freedeyim kabul ediilyor muNiksiz kabul edemiyoruz ki canim
Birde denetci kaptan olarak benim bunu kabul etmem diger takimlara haksizlik olacaktır
Ben birde squatli olanı yaptım oda güzel ikisini yapmayı düşünüyorumFarklı videoları mı var canım? Ben sandım ki 2 hafta bu video yapılıyor. Bütün program bundan ibaret sandım yani.
asıl listeyi etkilemediğin için sorun olmaz sanırım canım ama kaptanım bilir tabiben freedeyim kabul ediilyor mu
Chloe Ting - Free Workout Programs - #ChloeTingChallengeFarklı videoları mı var canım? Ben sandım ki 2 hafta bu video yapılıyor. Bütün program bundan ibaret sandım yani.
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Yag, kas oranını gösteriyor ya onu merak ediyorum aslındaTartısı bozulan, yeniden alacak olan xiaomi alıyor sanki ya artık, genelde memnuniyet var sanırım.
aman benim tartı bozulmasın, başına iş gelmesin ben memnunum. önce su tartıyorum sonra kendimi tartıyorum ha bire, olur da yanlış tartar falan Allah korusun
o hangisi acaba? Bir program belirleyip birlikte ilerlersek çok sevinirim valla kızlar. o şekilde yaparım sonuna kadar diye inanıyorum. youtube den videoyu açıyorum ben, paylaş a tıklayıp oradan linki kopyalıyorum. sonra da buraya gelip panodan yapıştırıyorum. öyle denesen olur belkiBen birde squatli olanı yaptım oda güzel ikisini yapmayı düşünüyorumya ben video ekleyemiyorum
bende xiomi vardi eşim kırdı attiTartimi köyde biraktim ama xiomi istiyorum ondan almayi düşünüyorum
Evde tefal ve sinbo var ama tefal bozuldu sanirim
59 a almıştım. Küçük ama isw yarıyor. 100 TL olan farklı mı acep?Kızlar birde baskül ihtiyacı olan varsa iyi mi kötü mü bilmiyorum ama A101 de bu hafta Aprilla marka akıllı baskül varmış. 100-TL, haberiniz olsun.
Listede olmadigin icin sorun olmaz ama haftaya fotoğraflı bildirim bekliyorumben freedeyim kabul ediilyor mu
Eksin çok güzel tebrik ederim canım
Belirlerssniz bende yaparım zaten arada yapıyordum. Kolayını seçino hangisi acaba? Bir program belirleyip birlikte ilerlersek çok sevinirim valla kızlar. o şekilde yaparım sonuna kadar diye inanıyorum. youtube den videoyu açıyorum ben, paylaş a tıklayıp oradan linki kopyalıyorum. sonra da buraya gelip panodan yapıştırıyorum. öyle denesen olur belki
tebrik ederim canım
baktım linke canım teşekkür ederim. içinde çeşitli programlar oluşturulmuş ama telefondan bakarak ilerlemek buradan zor gibi. videoda direk izleyerek ilerliyoruz ya daha kolay oluyor sanki.Chloe Ting - Free Workout Programs - #ChloeTingChallenge
Buraya bir bak canım. Çeşitli programları var.
evet onu bende merak ediyorum aslında.Yag, kas oranını gösteriyor ya onu merak ediyorum aslında
Fiyatida uYgun normal tartilar bile 100 lira nerdeyse
Sabah sinbo ile tartildim wc ye gittim yemek yedim rakam değişmiyor hep ayni tartiyor
canım bunda vücut analizi telefondan da görülenlerdenmiş. belki ondandır59 a almıştım. Küçük ama isw yarıyor. 100 TL olan farklı mı acep?
baktım canım o zaman hangisini diyorsanız bir video seçin siz ben uyayım. bu diyorsanız bu olsun.böyle oluyor dediğim program
tamam canımmBelirlerssniz bende yaparım zaten arada yapıyordum. Kolayını seçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?