Sorunsuzdur canim tarti hafızaya aliyorevet onu bende merak ediyorum aslında.
birde wc ve yemek sonrası tartı konusunu sen söyleyince bi düşündüm de benimki de öyle şeyler yapıyor bazen. acaba benim tartı da mı sorunluuay yok yok benimki sorunsuz olsun
bende 5 litre damacana tartıp sonra kendim çıkıyorumSorunsuzdur canim tarti hafızaya aliyor
Uzerinde baska birsey tartip yeniden tartil o zaman sonuç değişiyor
Genelde 1.5 lt su şişesi oluyor yanimda onunla çıkıyorum sonra kendim tartılıyorum o zaman fark belli oluyor
Gunaydin canımGünaydin kızlar. İzne ayrılmak istemiyorum. Belki daha cok zorlar. 67 olmak çok önemli 67-69 arası inşallah takıma zararım olmaz. Bana biraz gaz verin , baskı uygulayın. Çok kritik bir noktadayim.
Bu arada
Dün 59 dk. Eva yaptım. Yarışmamız bitti.
Evet canım ikisi yarım saat bile değil bende iki programı yapmayı düşünüyorum
bu video bacak ve popo için
bu video da daha çok karın içinmiş.
toplamda yarım saate falan denk geliyor video sürelerine bakılırsa. iki programı da uygulayalım mı? yoksa birini mi seçelim
M MissHayaLet C Chikolata_gozlum E ebru92
Günaydın canım, sen bize hep motivasyon veriyorsun. Bizde sana gaz veririz tabiiki.Günaydin kızlar. İzne ayrılmak istemiyorum. Belki daha cok zorlar. 67 olmak çok önemli 67-69 arası inşallah takıma zararım olmaz. Bana biraz gaz verin , baskı uygulayın. Çok kritik bir noktadayim.
Bu arada
Dün 59 dk. Eva yaptım. Yarışmamız bitti.
Tamamdır canım o zaman, kızlar da onaylarsa hep beraber 2 hafta yapalım bakalım.Evet canım ikisi yarım saat bile değil bende iki programı yapmayı düşünüyorumbenim için mantıklı.
Tebrik ederim canım. Gayet iyisin. bende bi an artı mı geldin diye düşünmüştüm. Bırakmak yok, aynı azimle sonuna kadar devamKilo bildirimi
Geçen hafta cuma 69,55 kg.
Bu hafta 69,05 kg.
500 gram eksi
Oran 0,719
6. Takım
Guzel eksi tebrik ederim canımKilo bildirimi
Bu hafta 69,05 kg.
500 gram eksi
Oran 0,719
6. Takım
süper yüzden var canım, gerçekten tebrik ederim. umarım bişeylere bölünmüyordur da kaptanım seni hemen asıl listeye alır ortalamamız yükselirCuma: 59
Güncel: 57.8
Fark: 1.2
Yüzde: 2.03
Eki Görüntüle 2853732
Zipzip- Kaptanım bölünecek mi bilmiyorum nasıl oluyor
Hiç ekmek ye diyenim olmadıGunaydin kaptanim
Regle ragmen guzel canim tebrikler
Gunaydin kizlar
Bende de panic atak basladi
Senin kilona gore normal canim
İskender senin olsun 79.8 diyorum :)
Regl var ama yanlisim yok bir iki gunde menulerde ufak yanlislar vardi
Yerinde beklemedin yavas yavas ilerledin ne guzel iste az veriyorum diye vazgecmedin
Bana da ekmek ye ekmek ye derlerdi beni evlilik ve hamilelikler bozdu
Biliyorduk arti gelirim demistin ama biraz cok olmus hadi yukari cikma gel geri 7lere
Cok guzel eksi canim tebrikler :)
Eksin çok güzel tebrik ederim canımCuma: 59
Eki Görüntüle 2853732
Maşallah canımKilo bildirimi
Bu hafta 69,05 kg.
500 gram eksi
Oran 0,719
6. Takım
Süpersin maşallah. Kaptan olduğun belli.Cuma: 59
Eki Görüntüle 2853732
Canım olacakta menü secimlerin hep yanlış böyle olmaz neden sebze protein yerine çiğ köfte ben çiğ köfteyi pandemiden beri yemiyorum önceden hep yerdim ablam bilir eşim bir porsiyon yaptirirdi. Daha sağlıklı şeyler tuketmelisin geçen hafta 79 gördün bu hafta tekrar geri vites valla zaman geçiyor üzülüyorum senin içinbazen Pes edesim geliyor yinede Yoooo migi devam et diyorum. devam edecegim. Zorla olsa olacak eminim. Olacak bu...
ay çok sevindim vallahi bölünmemesine. şu an ki duruma göre yüzdemiz 1.03 falan oluyor sanırım . umarım C Chikolata_gozlum yine güzel bir eksiyle gelirEksin çok güzel tebrik ederim canım
Listeye aliyorum degil mi
Bölünme yok yeni üye olarak giris yapiyorsun
Hedefin icin kac yazalim 53 uygun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?