Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sorunsuzdur canim tarti hafızaya aliyor

Uzerinde baska birsey tartip yeniden tartil o zaman sonuç değişiyor
Genelde 1.5 lt su şişesi oluyor yanimda onunla çıkıyorum sonra kendim tartılıyorum o zaman fark belli oluyor

bende 5 litre damacana tartıp sonra kendim çıkıyorum

Gunaydin canım
Mezun olmadan izne ayrilmak yok
Bireysel siralamada birinci gormek istiyorum.seni

Günaydın canım, sen bize hep motivasyon veriyorsun. Bizde sana gaz veririz tabiiki.

Yavaşlamalar illaki olacaktır, vücudunu şaşırtırsın sende, yeni yöntemler buluruz.. Ama listeyi bırakmaman gerek. elinden geleni yapıyorsun zaten. Bence izne ayrılmamalısın. İzne ayrılmak genelde kilo olarak dönüyor. Bu kiloya kadar inmişken devam etmen en güzeli.

Evet canım ikisi yarım saat bile değil bende iki programı yapmayı düşünüyorum benim için mantıklı.
Tamamdır canım o zaman, kızlar da onaylarsa hep beraber 2 hafta yapalım bakalım.
Kilo bildirimi
Geçen hafta cuma 69,55 kg.
Bu hafta 69,05 kg.

500 gram eksi
Oran 0,719

6. Takım
Tebrik ederim canım. Gayet iyisin. bende bi an artı mı geldin diye düşünmüştüm. Bırakmak yok, aynı azimle sonuna kadar devam

Hiç ekmek ye diyenim olmadı
Ben şimdi kızlarıma diyorum ama demiyeyim bari

Kilo bildirimi
Geçen hafta cuma 69,55 kg.
Bu hafta 69,05 kg.

500 gram eksi
Oran 0,719

6. Takım
Maşallah canım arada duraklamalar olabilir ama 500 500 de versen guzel ilerliyorsun menülerde degisiklik yaparsın canım 1 hafta öyle denersin.

bazen Pes edesim geliyor yinede Yoooo migi devam et diyorum. devam edecegim. Zorla olsa olacak eminim. Olacak bu...
Canım olacakta menü secimlerin hep yanlış böyle olmaz neden sebze protein yerine çiğ köfte ben çiğ köfteyi pandemiden beri yemiyorum önceden hep yerdim ablam bilir eşim bir porsiyon yaptirirdi. Daha sağlıklı şeyler tuketmelisin geçen hafta 79 gördün bu hafta tekrar geri vites valla zaman geçiyor üzülüyorum senin için

Eksin çok güzel tebrik ederim canım
Listeye aliyorum degil mi

Bölünme yok yeni üye olarak giris yapiyorsun
Hedefin icin kac yazalim 53 uygun mu
ay çok sevindim vallahi bölünmemesine. şu an ki duruma göre yüzdemiz 1.03 falan oluyor sanırım . umarım C Chikolata_gozlum yine güzel bir eksiyle gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…