Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Öyle motivasyonu aşağıya çekmek yok, lütfen ama. Hadi kendine gel hemen toparlan lütfen. sen yaparsın bu kiloya gelmişsin 54 e mi gelemeyeceksin?

Kilonu o kadar güzrl koruyotsun ki hiç ayıplayasım gelmiyor kusura bakma

Kilo bildirimi
Geçen hafta cuma 69,55 kg.
Bu hafta 69,05 kg.

500 gram eksi
Oran 0,719

6. Takım
500 gram demismiydimdedim sanirim oyleyse ben kazandimtebrik ederim canim
Cuma: 59
Güncel: 57.8
Fark: 1.2
Yüzde: 2.03
Eki Görüntüle 2853732
Zipzip- Kaptanım bölünecek mi bilmiyorum nasıl oluyor
Listeye girisin hayirli olsun canim eksin cok guzel tebrikler
60,2 ama wc ye çıkmadım henüz onu bekliyorum bundan daha kötüsünü bekliyordum açıkçası
Eki Görüntüle 2853754

Sende M MissHayaLet gibisin sorun yok aslinda birden verip az aliyosun

Cordelia genel olarak ger hafta verdiğin kiloyu vermişsin, senin böyle ağır ama emin adımlarla ilerleyişini çok seviyorum, yorulmuş olabilirsin çok normal, ama hedefine ulaşmadan pes etmeyeceksin, pes etmek sana gakışmazzz... Olay sadece beyninde bitiyor kendine mazaret arama durma noktasında değilsin veriyorsun vereceksin, az yemek de verdirmiyor biliyorsun

Cuma: 59
Güncel: 57.8
Fark: 1.2
Yüzde: 2.03
Eki Görüntüle 2853732
Zipzip- Kaptanım bölünecek mi bilmiyorum nasıl oluyor
Maşallah canım sen hemencik verirsin bu kilolari
Tamam canım
Kız niye ayiplayalim buda iyi olsun sen ne kilolara indim bu senin için çerez

Son düzenleme:
Öyle motivasyonu aşağıya çekmek yok, lütfen ama. Hadi kendine gel hemen toparlan lütfen. sen yaparsın bu kiloya gelmişsin 54 e mi gelemeyeceksin?
Off ramazanda gelmiştim ama o zaman tam açlıkla olmuştu geleceğim inşallah da bakalım ne zaman ????

500 gram demismiydimdedim sanirim oyleyse ben kazandimtebrik ederim canim

Listeye girisin hayirli olsun canim eksin cok guzel tebrikler

Sende M MissHayaLet gibisin sorun yok aslinda birden verip az alıyosun
Öyle oluyor herhalde 2 günde 56.2 den 55.3 e düştüm sonra dogim günü muhabbetine yedim dün ve bugün aynı geldim

60,2 ama wc ye çıkmadım henüz onu bekliyorum bundan daha kötüsünü bekliyordum açıkçası
Eki Görüntüle 2853754
Wc sıkıntısi ve regl artisi diye düşünüyorum haftaya 59 hatta 58 leri göreceğini düşünüyorum
ay çok sevindim vallahi bölünmemesine. şu an ki duruma göre yüzdemiz 1.03 falan oluyor sanırım . umarım @chikolatagozlum yine güzel bir eksiyle gelir
Guzel yuzde
Bu hafta yediklerine göre kilonu cok guzel koruyorsun canım
Kaptanım Zipzip- bu arada yarışmaya katılmak isteyenler sayfasında bir üyeyi davet ettim ama oraya benim yazmamda sakınca yok değil mi?
Sakinca yok canim herkes yazabilir

Ayipladim evet, ama seni degil kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…