- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
ilk tartın değil mi canım bu? Hadi bakalım hayırlı olsun
Düşersin canım gerisi corap söküğü gibi gelirValla şuan asla bırakmayı düşünmüyorum.hedefim şuan 68 yavaş yavaş indiriyorum hedefleri hayırlısı ile 69 a bı duseydim
Yok ölme
tebrik ederim canım. regle rağmen eksiyle geldin
Yazık banatebrik ederim canım
baktım linke canım teşekkür ederim. içinde çeşitli programlar oluşturulmuş ama telefondan bakarak ilerlemek buradan zor gibi. videoda direk izleyerek ilerliyoruz ya daha kolay oluyor sanki.
evet onu bende merak ediyorum aslında.
birde wc ve yemek sonrası tartı konusunu sen söyleyince bi düşündüm de benimki de öyle şeyler yapıyor bazen. acaba benim tartı da mı sorunluuay yok yok benimki sorunsuz olsun
canım bende öyle yapıyorum da telefondan tıklayarak gitmek hoşuma gitmiyor. bir video açıp yan koyuyorum telefonu bitene kadar devam ediyorum.Yazık banaeşim tv izliyor çoğu zaman ben telefondam yapıyorum sporlarımı
Maşallah canım
Evet canim ilk tartim tesekkur ederimilk tartın değil mi canım bu? Hadi bakalım hayırlı olsun
Hayırlı olsun canım inşallah istediğin hedefe kısa zamanda varirsinEvet canim ilk tartim tesekkur ederim
1 hafta değişsin ha bir değişiklik olmazsa devam etsin
Bende şu içmedim. Az sabırlı ol.Benim tartımda sorun yok dimi? Su içe bilirmiyimmmm ????Açımmm
İnsallahhhhh Allahhim insallah rabbimDüşersin canım gerisi corap söküğü gibi gelir
Tebriklerrrrr tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?