Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yani kas oranın artarsa tartıya yansıyabilir diye düşünüyorum ben

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 38
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 82.8
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: evli

MESLEGINIZ: ogretmen
ÇOCUK SAYISI: 1

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hormonal sorunlar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: evet
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlık acisindan

Kız külkedisi camdan ayakkabin nerede...prensin seni nasıl bulacak
Hayırlı olsun başlangıç tartın çok güzel.
Haha bulan buldu benim pabucumu
Gercekten guzelmi, 6bucuk kaybetmem gerek.
Neyse yapariz insallah 14kilo kaybetmisim 6bucuk cugumu veremicem

Hosgeldin canim aramiza

Hosgeldin aramiza

7 mayıs 62.10
61.05
-1.05
Tabi iki haftada 1 kilo verdim yani haftada 500 grm vermişim
Zipzip- E Elif_Eylul
Tebrik ederim canım eksin cok guzel
Kaptanım bu sefer 51 diyelim daha çok durcam
Tamam canim
Baslangicin hayirli olsun canim
Geçen hafta cuma 61.2
Bu gün 60.60
Fark -600
Yüzde 0.980 Eki Görüntüle 2853777
Eksin çok güzel tebrik ederim canım
Benim tartımda sorun yok dimi? Su içe bilirmiyimmmm ???? Açımmm
Icebilirisn canim gec gordum ama afiyet olsun
Merhabalar
Gruba katılmak için yazmıştım cagirdiginiz için teşekkür ediyorum ❤
Hosgeldiniz
Ekside olman guzel canim
Hosgeldiniz tekrardan ben elif 31 yaşındayım ankarada yasiyorum

Insallah hedefinize birlikte ulasiriz

Merhaba arkadaşlar inşallah ben de bu grupta kilo verme süreci me devam edeceğim önceden bir gruba dahil oldum fakat bazı problemlerden dolayı kendinle ilgili olan problemlerden dolayı gruptan ayrılmak zorunda kaldım benim kas eklem ve otoimmün bir rahatsızlığım var öncesinde de 6 yıl kadar tüp bebek ve aşılama tedavisi gördüm bunun öncesinde yani evlenmeden önce 12-13 yıl öncesinde 52 kiloydum 52 kiloya düşürmek için de o dönem 40 kilo kadar 1 kilo vermiştim üniversiteyi bitirdim zamanlar daha sonra bu hormon tedavisinden sonra yani tüp bebek tedavisinden sonra inanılmaz şekilde kilo aldım hamilelikten sonra şiddetli eklem ağrılarım oluyordu doktora gittiğimde lupus benzeri Yani bunun bir türü olan bir rahatsızlığın olduğunu öğrendim iki yılı geçti ilaç kullanıyorum hastalığımın zayıflayabilmesi ve benim ağrılarımın azalması için benim kilo vermem gerekiyor fakat kilo vermemi engelleyen bir faktör daha var ki bende haşimato var ve ilaç kullanmıyorum TSH normal olduğu için kontrollu gidiyoruz ve spor yapmam normal bir insana göre çok az günde en fazla 10000 adım zorluyorum Bu bir aydır özellikle
daha fazlasını yürüdüğümde ya da herhangi bir spor yaptigimda eklem ağrılarım çok artıyor ve yatıyorum artık ondan sonra ben iptal bir ara 80'e kadar düştüm tekrar kilo aldım Ama bu sefer bu dönemler çok Gayretliyim aynı zamanda Diyetisyene de gidiyorum O sadece diyet listelerini kontrol ediyor düzenliyor ama iş Tabii ki ben de bitiyor Sizin de Yardımlarınız ile Buradaki arkadaşların da desteğiyle İnşallah Okulların açıldığı döneme kadar bir 65 kilo almak istiyorum sevgilerimle

Hosgeldin canim aramiza

Hosgeldin aramiza

Tesekkur ediyorum
Çok teşekkür ederim çok memnun oldum

Gecmis olsun canim Allah sifa versin
Hem diyetisyen hem de buranin destegi ile hedefine ulasacagini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…