Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar bugün acayip migdem bulaniyor...hic birseyde yiyemedim...simdi sadece yesil cay iciyorum...gecer ins ya:s
Ziloşum gece arkadaşıma kitap vermeye gittim dönüyordum o ara zil zurna sarhoş slalom yaparak geldiğini farkedip hiçbirşey yapamadığım tır şöförü arkadan hızlıca vurup bariyerlerden ters döndürdü arabamıarabamız micra, ufacık zaten vurdunmu savrulacak bir araba
1 taklasını hatılıyorum arabanın ama sanırım 2 kez takla atmış arabam başka hiçbirşeyini hatırlamıyorum gözümü hastahanede açtım zaten bayılıp gitmişim
Hatırlamakta istemiyorum ama babam varya süründürecek şöförü, hala sakinleştiremediler, benim evladım oyuncakmı diye dolanıyor ortada :26:
@Denizim ; çok teşekkür ederim kuzucuğum gerçekten rabbim beni sevdiklerime ve beni sevenlere bağışladı, geçecek biliyorum
@Nazlım ; Sıkı giyin nazlım kapı yanı ayaz olur
@Mirayım ; oooo süpeeer iyi günlerde huzurla kullan kuzucuğuuum
@Safişim ;geçecek inşallah... Yarın gece senden asrın performansını bekliyorum :92:
![]()
inşlah kızlar çözülse iyi olur en nefret ettiğim şey yanlış anlaşılmaktır
ve konuşmaların arasından laf seçip söylenmesidir
nazlım Allah korusun kız kapının dışında niye buluyon kendini
gözdem kaza tam olarak nasıl oldu kız merak ettim :26:
miray çeyizin hayırlı olsun
safişim sorma gülüm yaa üşütüyom herhalde her gittiğimde
doktora iltihap var diyorilaç kullanıyom ama nafile ama bu defa söz
verdim kendime maydanoz kaynatıp suyunu içicem
acayip iltihap söküyo ilaçtan çok daha iyi (tadı iğrenç ama ne yapiyim)
kızlar kim kime ne aldı hemen söylesuuunnn ben hariiiiççç![]()
![]()
![]()
kizlar bugün acayip migdem bulaniyor...hic birseyde yiyemedim...simdi sadece yesil cay iciyorum...gecer ins ya:S
Ziloşum gece arkadaşıma kitap vermeye gittim dönüyordum o ara zil zurna sarhoş slalom yaparak geldiğini farkedip hiçbirşey yapamadığım tır şöförü arkadan hızlıca vurup bariyerlerden ters döndürdü arabamıarabamız micra, ufacık zaten vurdunmu savrulacak bir araba
1 taklasını hatılıyorum arabanın ama sanırım 2 kez takla atmış arabam başka hiçbirşeyini hatırlamıyorum gözümü hastahanede açtım zaten bayılıp gitmişim
Hatırlamakta istemiyorum ama babam varya süründürecek şöförü, hala sakinleştiremediler, benim evladım oyuncakmı diye dolanıyor ortada :26:
aaaa safiişşş çatlarım meraktan
zaten kızlar heçte beni kaideye almadılarrr hıh![]()
bende size sülemem hıh
![]()
aaaa safiişşş çatlarım meraktan
zaten kızlar heçte beni kaale almadılarrr hıh![]()
bende size sülemem hıh
![]()
ben söyleyeyim miraya çeyiz gönderdim kendi yaptıklarımdan . yeni yılda evlilik kararı alırlar inşallah.
Denizimde bana bir koca göndermiştir inşallah, en çok ona ihtiyacım var![]()
yok safinazcim üsüttüm galiba sadece![]()
ayyy simoşuummm gözdeeem nerede oldu bu kaza. araban otomatik mi?
anacım benim koca seçimlerim iyi olmuyor kendimi yaktım bide seni yakmayayım diye başka bişey aldım canımmm![]()
Delikanlı adam otomotik vites kullanmaaaassss kısııııııııııııııım![]()
kızlar sabahtan beri agzıma bi şarkı dolandı sözlere bakın ama ne kadar manidar
çat diye çatlamak üzereyim
neresinden tutupta düzeleyim
ortagı olmuşum düzeneğin
herkesi oyasım varrr
nerden aklıma geldiyseeee yarabbim takıldı gitmiyorrr![]()
Delikanlı adam otomotik vites kullanmaaaassss kısııııııııııııııım![]()
:9...
arkandayım deniz .....