• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ziloşum gece arkadaşıma kitap vermeye gittim dönüyordum o ara zil zurna sarhoş slalom yaparak geldiğini farkedip hiçbirşey yapamadığım tır şöförü arkadan hızlıca vurup bariyerlerden ters döndürdü arabamı :25: arabamız micra, ufacık zaten vurdunmu savrulacak bir araba :50: 1 taklasını hatılıyorum arabanın ama sanırım 2 kez takla atmış arabam başka hiçbirşeyini hatırlamıyorum gözümü hastahanede açtım zaten bayılıp gitmişim :25:
Hatırlamakta istemiyorum ama babam varya süründürecek şöförü, hala sakinleştiremediler, benim evladım oyuncakmı diye dolanıyor ortada :26:

Sılanın ''oluruna bırak'' şarkısını dinledinizmi ?
Ba-yı-lı-yo-rum...
Böyle güzelmi duygulara tercüman olur bir şarkı???
Birde Enbe-M.Ceceli-Elvan... Eksik parçasına taktım son günlerde

Ziloşum gece arkadaşıma kitap vermeye gittim dönüyordum o ara zil zurna sarhoş slalom yaparak geldiğini farkedip hiçbirşey yapamadığım tır şöförü arkadan hızlıca vurup bariyerlerden ters döndürdü arabamı :25: arabamız micra, ufacık zaten vurdunmu savrulacak bir araba :50: 1 taklasını hatılıyorum arabanın ama sanırım 2 kez takla atmış arabam başka hiçbirşeyini hatırlamıyorum gözümü hastahanede açtım zaten bayılıp gitmişim :25:
Hatırlamakta istemiyorum ama babam varya süründürecek şöförü, hala sakinleştiremediler, benim evladım oyuncakmı diye dolanıyor ortada :26:

gözdem gerçekten verilmiş sadakanız varmış rabbim seni sevdiklerine bağışladı çok şükür
o geri zekalı tır şöförü sarhoş dimi
az önce denizinde dediği gibi büyük araçlardan ve şöförlerinden oldum olası korkarım

@Denizim ; çok teşekkür ederim kuzucuğum gerçekten rabbim beni sevdiklerime ve beni sevenlere bağışladı, geçecek biliyorum :38:
@Nazlım ; Sıkı giyin nazlım kapı yanı ayaz olur :38:
@Mirayım ; oooo süpeeer iyi günlerde huzurla kullan kuzucuğuuum :38:
@Safişim ; :38: geçecek inşallah... Yarın gece senden asrın performansını bekliyorum :92::74:

ben bu gece iyice yatıp dinleneyim o halde cancağızım
yarın geceye enerji topluyayım :1: :1:

inşlah kızlar çözülse iyi olur en nefret ettiğim şey yanlış anlaşılmaktır
ve konuşmaların arasından laf seçip söylenmesidir
nazlım Allah korusun kız kapının dışında niye buluyon kendini
gözdem kaza tam olarak nasıl oldu kız merak ettim :26:
miray çeyizin hayırlı olsun
safişim sorma gülüm yaa üşütüyom herhalde her gittiğimde
doktora iltihap var diyor:( ilaç kullanıyom ama nafile ama bu defa söz
verdim kendime maydanoz kaynatıp suyunu içicem
acayip iltihap söküyo ilaçtan çok daha iyi (tadı iğrenç ama ne yapiyim)

kızlar kim kime ne aldı hemen söylesuuunnn ben hariiiiççç :60: :60: :60:

neden söyleyecekmişiz ne aldığımızıkiiiii
uyanığa baaakkkkkk

kizlar bugün acayip migdem bulaniyor...hic birseyde yiyemedim...simdi sadece yesil cay iciyorum...gecer ins ya:S

hayırdır kıs hamilemisin yoksaaaaa

tamam canım geçti artık düşünme bunları
allahım korudu seni unutmaya çalış....

aaaa safiişşş çatlarım meraktan :27:
zaten kızlar heçte beni kaale almadılarrr hıh :63: :33: bende size sülemem hıh :63:

Son düzenleme:
aaaa safiişşş çatlarım meraktan :27:
zaten kızlar heçte beni kaale almadılarrr hıh :63: :33: bende size sülemem hıh :63:

çatlada patla çatlada patlaaaaaa ooohhhh oohhhh

söylemezsen söyleme neeennn
nazlı söyler bize :63:

ben söyleyeyim miraya çeyiz gönderdim kendi yaptıklarımdan . yeni yılda evlilik kararı alırlar inşallah.

hadi hayırlısı inşallaaahhhhhh

Denizimde bana bir koca göndermiştir inşallah, en çok ona ihtiyacım var :1:

bu akdarmı başına vurdu yavrummmmm :92: :74:

yok safinazcim üsüttüm galiba sadece;)

anladım canımmm dikkatli ol....

ayyy simoşuummm gözdeeem nerede oldu bu kaza. araban otomatik mi?

kızlar sabahtan beri agzıma bi şarkı dolandı sözlere bakın ama ne kadar manidar

çat diye çatlamak üzereyim

neresinden tutupta düzeleyim

ortagı olmuşum düzeneğin

herkesi oyasım varrr :47::47::47:

nerden aklıma geldiyseeee yarabbim takıldı gitmiyorrr :27:

Delikanlı adam otomotik vites kullanmaaaassss kısııııııııııııııım :51:
:9:ben karıyam emme ...

nasıl oldun cadı ...dilin iyi oduguna göre biraz iyileşmişin ...
kızlar sabahtan beri agzıma bi şarkı dolandı sözlere bakın ama ne kadar manidar

çat diye çatlamak üzereyim

neresinden tutupta düzeleyim

ortagı olmuşum düzeneğin

herkesi oyasım varrr :47::47:

nerden aklıma geldiyseeee yarabbim takıldı gitmiyorrr :27:
:47:arkandayım deniz .....

Son düzenleme:
Delikanlı adam otomotik vites kullanmaaaassss kısııııııııııııııım :51:

otomotikte neymiş :63:valla ben araba sürerken acayip stres atarım ateri oynamak gibi geliyor bana.bizim gelin seninki araba değil tank diye dalga geçer benim arabayla.manuel herzaman daha iyidir :51:

Back
X