- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bu aralar çenen çok açıldı senin bakalim hayırlısıArtı çıkarsanız benden bilmeyinsonra ablam beni böyle kovalar takımı galeyana getirdin diye
Belkide onu hergün yapıyorlardır? Yinede sen hergün yapma tartı öncesi yap. Vücudun alışmasın.Benimki limon pulbiber ve yoğurt canim
En iyisi önce bir doktora görün canım ona göre tedavi uygularBurdada yazamiyorumki çok kötü intihap kadin hastaliklarindan bayaa asaya indi 2büklum yattim gecen
Sen hic toparlayamadin kendini canim artin cok neden bir düsun ve paylas bizledeO kadar spor yaptım çok bozduğunu düşünmüyorum bu hafta artıydım pazartesi zaten ama inmemiş üzgünümZipzip-
Çok artı olmuş canım, haftaya düzelir umarımO kadar spor yaptım çok bozduğunu düşünmüyorum bu hafta artıydım pazartesi zaten ama inmemiş üzgünümZipzip-
Sali gunu 10da randevum canimEn iyisi önce bir doktora görün canım ona göre tedavi uygular
PehBu aralar çenen çok açıldı senin bakalim hayırlısı
Haklısın canım arada yapmak en iyisi gerçekten vücut alisiyorBelkide onu hergün yapıyorlardır? Yinede sen hergün yapma tartı öncesi yap. Vücudun alışmasın.
Neeeee
Bugün akşam dene bir hangisini istersen. Bide perşembe akşam yaparsın. Benim yaptığımmı akşammyemekden 2 saat sonra yiyeceksin üstündende 3-4 bardak su için diyor. Yavaş yavaş.Haklısın canım arada yapmak en iyisi gerçekten vücut alisiyor
Bebe neyapiyo sen onu söyle hele
Yapma kuzum pilates sikici bos verBiz pilates yapamicakmıyız? Anlamadım
Oyun istiyor az once mincirdimBebe neyapiyo sen onu söyle hele
Hiç yapmadım. Bugünmü başlıyorsunuz deniyeyim birrrYapma kuzum pilates sikici bos ver
Maymun benim yerimede mıncırOyun istiyor az once mincirdim
Bu hafta menulerine daha dikkat et canımO kadar spor yaptım çok bozduğunu düşünmüyorum bu hafta artıydım pazartesi zaten ama inmemiş üzgünümZipzip-
Mincirdim umru değil bekliyor halaMaymun benim yerimede mıncır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?