- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Evet ben yapmıştım. Açamhaftada en fazla 2 defa yapın diyor . Ben sadece perşembe akşamı yapıcam.Hahahahbu arada alıntı gittiği için atladım galiba yoğurt kürünu sen mi yaptım demistin? Bende başlayım diyorum. Ama herseyi unuttugum icin onu da yapmayı unutuyorum.
Haha gitme kal işte sohbet ediyoruz
Biseyi de yapamayiverin
Ne var benim kalbimi kırmaktan önemli mi puan zımbırtısıYarabbim sana geliyorum
Kız benimki tabak büyüklüğündeydi zaten kayinvalidemin azı yokturAkşama yiyeyim o zaman 1 tabak .yeterlimi acaba?
Amaa amaa olmazki begenmedimi hic sevmiyorum onun yerine muhteseme basmak varkenNe var benim kalbimi kırmaktan önemli mi puan zımbırtısı
Sıkma canını. Çok güzel sporlar yapıyorsun. Devam et dahada güzel sonuçlar alacaksın.
Harikaaa. Tebrikler canimmmGitmeden önce aşağıya dikkatinizi çekeyimyeşillendimm
Çok şükür
Aa en fazla 2 olduğunu görmemişim. Benim baktigim yerlerde her akşam yapıyolardı. Bende yapayım bakalım neler olacak.Evet ben yapmıştım. Açamhaftada en fazla 2 defa yapın diyor . Ben sadece perşembe akşamı yapıcam.
Mevzu tabak büyüklüğünde pişi yememteymişKız benimki tabak büyüklüğündeydi zaten kayinvalidemin azı yokturoda eltimle bana söyleniyor yiyin kafanızı kırarım sizin yeter bu kadar diye
Kendine güvenen yesinMevzu tabak büyüklüğünde pişi yememteymiş
Bütün mesajlarında muhteşeme bascam artıkAmaa amaa olmazki begenmedimi hic sevmiyorum onun yerine muhteseme basmak varken
BaS tabi sen niye benim ablamın puanını yiyorsunBütün mesajlarında muhteşeme bascam artık
Sağol canımHarikaaa. Tebrikler canimmm
Aa en fazla 2 olduğunu görmemişim. Benim baktigim yerlerde her akşam yapıyolardı. Bende yapayım bakalım neler olacak.
Ama hangi tabak, şu kocamaaan sunum tabakları olur muMevzu tabak büyüklüğünde pişi yememteymiş
Sen hangisine baktın? Benim yaptığım 5 yk yoğurt 1 çk zerdeçal 1 çk zencefil 1 çk tarçındıHarikaaa. Tebrikler canimmm
Aa en fazla 2 olduğunu görmemişim. Benim baktigim yerlerde her akşam yapıyolardı. Bende yapayım bakalım neler olacak.
Valla lafı yedim oturdum. Kendine metosuna güvenen yesin dedi. Ne diyebilirim.Ama hangi tabak, şu kocamaaan sunum tabakları olur mu
Artı çıkarsanız benden bilmeyinValla lafı yedim oturdum. Kendine metosuna güvenen yesin dedi. Ne diyebilirim.
Maşallah metosuna
Tamam canım tartım şok zatenGunaydin canım
Kafanda bitirdiginde yeniden listeye alalim canim 15 hafta olmus listeden ayrilali izne ayrildigin kilodasın
Benimki limon pulbiber ve yoğurt canimSen hangisine baktın? Benim yaptığım 5 yk yoğurt 1 çk zerdeçal 1 çk zencefil 1 çk tarçındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?