- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
HahahahBiz pilatesde yaparizkiaç gözlüyüz biz spora doyamıyoruzz
Haha gitme kal işte sohbet ediyoruzYaa ben bu cuma günleri meraktan gidemiyorum. Bildirimler bitti yine gidemiyorum
Bu arada ödül olarak İzmir kumru istiyordu canım bi kalorisine bakıyım dedim. 960 küsur
Canınız falan çekmesin bize olmazmış bu
Biseyi de yapamayiverinBiz pilates yapamicakmıyız? Anlamadım
Hala annemdemisinSagol canim öyle yapmaya calisiyorum
Filizin benim beğenmedim e takması gibi sen de pilatese takıldın.Biz pilates yapamicakmıyız? Anlamadım
Unut onu senYaa ben bu cuma günleri meraktan gidemiyorum. Bildirimler bitti yine gidemiyorum
Bu arada ödül olarak İzmir kumru istiyordu canım bi kalorisine bakıyım dedim. 960 küsur
Canınız falan çekmesin bize olmazmış bu
Heee yaprak ayikliyomHala annemdemisin
Kacamak mi o da ne ben kacamak yapmadım kiBizim takımda başka boğulma yöntemleri varE Elif_Eylul cığım çok iyi uyguluyor kacamaklara
Kız sen hiç mi E Elif_Eylul ya çekmedin. Insan hemen bi laf sokar, bise söyler. Olmaz der
Döv biziSadece güler o gecer ama kendi gömer pişileri falan buhafta 1.cilik gelmezse menuleri görcem ben
Ha şöyle ya sopaları özledim
Tesekkur ederim ❤İlk tartın hayırlı olsun. Bol eksiler canım.
Ay kuzum ya gidince haber et geçmiş olsun hemen geçer inşaallahBurdada yazamiyorumki çok kötü intihap kadin hastaliklarindan bayaa asaya indi 2büklum yattim gecen
Begenmedime takilmam puanlarim düşüyor oyuzden ben dün birisine begenmedim bastim durdum profilde beni engelledi hak etti bana bisey yokken bilenmisti bende onaFilizin benim beğenmedim e takması gibi sen de pilatese takıldın.
Eyvahlar olsun artık hiç tutamayız
Ay 4 de 1 mi.4 de 1 ini felan yemen lazim onun yerine daha doyurucu bir ödül yapabilirsin canim
Çok akıllıca olmuş yapmamanKacamak mi o da ne ben kacamak yapmadım ki
Akşama yiyeyim o zaman 1 tabak .yeterlimi acaba?Geçmiş olsun kuzum
Maşallah
Evet pişi zayiflatiyormus
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Aynen her gece her saat başı uyanıyorum
Puan düşünce noluyoBegenmedime takilmam puanlarim düşüyor oyuzden ben dün birisine begenmedim bastim durdum profilde beni engelledi hak etti bana bisey yokken bilenmisti bende ona
Çok akıllı gördüm seniAy 4 de 1 mi.
Başka bişey yicem kaptanım.
Mide ameliyatı da olsan yemek yememek lazım böyle biliyorsun dimi migicimmide ameliyati mi olsam ne yapsam
Tabağın boyutu önemliAkşama yiyeyim o zaman 1 tabak .yeterlimi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?