• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende acıktım ton balıklı salata var bugün öğlen, artık menülerimide yazayım gün gün :56: ayşegül hiç uğramıyor artık :43: aeben ablişim yakın zamanda döneceğim temelli dediydi o da hiç yok :26:

sorma yaaa yeni taze kanlar taze yağlar bulmak lazım eritmekiçin ben bile eskidim burda baksana :1:

günaydın kızlar :16:

Tünaydın demek istedin heralde :1:

Nabeeeerrrr :3: :34:

ben üç dört günlük yemeğimi yaptım hafta sonu valla canım hafta içi çok zor oluyor benim için akşamları uğraşmak o yemeklerden birisi bizdede ıspanak
sanada afiyet olsun ayrıca
iş yerinde zor olmuyormu ıspanak yemeğini yapmak can can yaaa yıkaması uzun iş....

evde yıkayıp getiriyorum canım . burda sadece pişirmesi kalıyor ... pişsin afiyetle yiyeceğim İNŞALLAH safişim .

çok yalnızımm

seni görüyorum aşağılarda canımmm
hayırdır kıss yolunumu şaşırdınnnn bacımmmm :53:

ben az önce kalktım elma sirkeli suyumu içtim..birazdan da kuru kayısımı yiyeceğim:21:

ooyyyy nöbet vardı heralde
cancan senin iş neydi yaw
ne nöbeti bu???

evde yıkayıp getiriyorum canım . burda sadece pişirmesi kalıyor ... pişsin afiyetle yiyeceğim İNŞALLAH safişim .

anladım canım o zaman iyi
afiyet olsun bal böceğimmm

safişçimm evet ben 3 günde bir uyuyabiliyorum ancak sabahları onun da tadını çıkarıyorum.. bu uyuduğum gün cumaya gelince bildirim için kalkmam gerekiyor ama...

selam kızlar...nasılsınız

hepiznize teşekkür ederim saolun...ben annemlerdeyim şu an sanırım işe gitmicem

cumartesi size yazdıktan sonra çok kötü sancılandım,kardeşim hemen acile götürdü...tahliller röntgen falan bişi çıkmadı,taş düşürebilicemden şüphelendiler,doktor ilaç verip gönderdi

bu sabahta üroloji doktoruna gittim,idrar yolları iltihabı var dedi,böbreklerde çok şükür problem yokmuş
ama ağrısı var...üşütmüşsün dedi,ayaklarını sıcak tut dedi bide günde mutlaka 2 litre su

birazdan ilaçlarımı almaya gidicem...bi uğrayım dedim size

bu arada 2 gündür inanılmaz şımardımda:69::69:kocişim ne yapacağını şaşırdı,acile gittiğimizde çok korktu...inş.bişi çıkmaz diye dua edip durdu...evdede görmeniz lazım sıcak su torbaları,battaniyeler,sıcak içecekler,meyve salataları...dünde ben mutlu olayım diye bir sürü kıyafet aldı bana:34:

her gün hastamı olsam acep:1:

gözdoşumda gelmiş :16::16:hoşgeldin kuzucuk....ohh hamam sefası masajlar falan...iyi olmana çok sevindim canım

safişçimm evet ben 3 günde bir uyuyabiliyorum ancak sabahları onun da tadını çıkarıyorum.. bu uyuduğum gün cumaya gelince bildirim için kalkmam gerekiyor ama...

Anladım canımcımmmmm
eh cuma günleride erken kalkıver yada kalk basküle çık bize yaz yüzünü bile yıkama sonra git yine yat :1:

afiyet olsun safişşş :56:

sağol bebeğim yedim geldim
sanada....

cumartesi size yazdıktan sonra çok kötü sancılandım,kardeşim hemen acile götürdü...tahliller röntgen falan bişi çıkmadı,taş düşürebilicemden şüphelendiler,doktor ilaç verip gönderdi

bu sabahta üroloji doktoruna gittim,idrar yolları iltihabı var dedi,böbreklerde çok şükür problem yokmuş
ama ağrısı var...üşütmüşsün dedi,ayaklarını sıcak tut dedi bide günde mutlaka 2 litre su

bu arada 2 gündür inanılmaz şımardımda:69::69:kocişim ne yapacağını şaşırdı,acile gittiğimizde çok korktu...inş.bişi çıkmaz diye dua edip durdu...evdede görmeniz lazım sıcak su torbaları,battaniyeler,sıcak içecekler,meyve salataları...dünde ben mutlu olayım diye bir sürü kıyafet aldı bana:34:

Neslişim hoşgeldin bacım :16: :16:
hadi gözün aydın tatlişkom böbrek temizse iyi idrar yolu enfeksiyonu içinde antibiyotik ve bol su başka yolu yok..... :50:

ayrıca fazla şımarmışsın sen zaaarrrr :57: :57:

her zaman yenmez bu durumlar haberin olaaaa :27: :27: :27:

hadi toparlan ve aramıza dön can can bak bende burdayım artık :3:

hoşgeldin canım . börreklein tamiz çıkmasına ve taş olmamasına çok sevindim . hımm seni baya şımartmış eniştemiz . benim kocamda sağolsun her sabah kahvaltıyı hazırlıyor . dün ben mutfağı toplarken oda gidip bayyoyu süpürüp sildi ... böyle eşlere sahip olduğumuz için şükredelim kirazım ...

Neslişim hoşgeldin bacım :16: :16:
hadi gözün aydın tatlişkom böbrek temizse iyi idrar yolu enfeksiyonu içinde antibiyotik ve bol su başka yolu yok..... :50:

ayrıca fazla şımarmışsın sen zaaarrrr :57: :57:

her zaman yenmez bu durumlar haberin olaaaa :27: :27: :27:

hadi toparlan ve aramıza dön can can bak bende burdayım artık :3:

:76::76:azcık şımarayım kuu,pek güzel oluyo:1::1:

:22:

bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :3: :3: :1: :1:

canım benim sayfalar şenlenmiş,nasıl da belli oluyo geldiğin.:34:..hoşgeldin bebekimm:16::16:

:76::76:azcık şımarayım kuu,pek güzel oluyo:1::1:

canım benim sayfalar şenlenmiş,nasıl da belli oluyo geldiğin.:34:..hoşgeldin bebekimm:16::16:

temam yavruuu şımar ama tadında bırak abartma benden tavsiyeeeee :33: :33: :33:

essahmı deyyyoonn kıısss

o benden değil gözdemin gelmesinden kaynaklı bir şenlik canımcımmmmm

hoşgeldin canım . börreklein tamiz çıkmasına ve taş olmamasına çok sevindim . hımm seni baya şımartmış eniştemiz . benim kocamda sağolsun her sabah kahvaltıyı hazırlıyor . dün ben mutfağı toplarken oda gidip bayyoyu süpürüp sildi ... böyle eşlere sahip olduğumuz için şükredelim kirazım ...

aynen nazlıcım...gerçekten çok şanslıyız....bana bişey olucak diye aklı çıktı...hatta çok istemesine rağmen 2 gündür bişey olucak diye beraber bile olmadı benle...allahım eşlerimizi başımızdan hiç eksik etmesin

canım benim çok şükür böbreklerde birşey çıkmamış..sadece üşütme olması sevindirici ama zor bir durum tabi kendine çok dikkat etmen gerek bundan sonra ve doktorun dediği gibi ayaklarını sürekli sıcak tutman...acil şifalar dilerim tatlım umarım en kısa zamanda da atlatırsın..buarada eşinin ilgisi süper anlattığına göre...ayyy Allah mutluluğunuzu daim etsin bitanem

canım benim çok şükür böbreklerde birşey çıkmamış..sadece üşütme olması sevindirici ama zor bir durum tabi kendine çok dikkat etmen gerek bundan sonra ve doktorun dediği gibi ayaklarını sürekli sıcak tutman...acil şifalar dilerim tatlım umarım en kısa zamanda da atlatırsın..buarada eşinin ilgisi süper anlattığına göre...ayyy Allah mutluluğunuzu daim etsin bitanem

amin eminecim...darısı sana bitanecim...allahım sanada senin kymetini çok iyi bilecek birini nasip etsin inş.

evet canım bundan sonra çok dikkat etmem lazım kendime:34:

kızlarcım hepinizi öpüyorum:16::16:,kendinize cici bakın...

yarın sabah görüşürüz,ben ilaçlarımı almaya gidiyorum,sonrada kocişimin talimatıyla yün çoraplar alıcam kendime:34::34:

Back
X