• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

[ı]ultrason sonucum çıktı,çok şükür böbreklerde sorun yok,diğer organlarda sağlam...ama rahimde 3 cm boyunda çok sayıda miyom çıktı...yani üroloji doktoruna gitmiştim ama bide kadın doğuma gitmek zorunda kaldım

doktor rapora bakıp şu anda ameliyatlık bi durum yok dedi,3 ayda bi kontrol şartmış,büyüyüp büyümediğine bakacaklar...ilaçla tedavisi olmayan bişeymiş,veee doktor bi an önce doğum yap dedi:59::59::59:[/ı]

geçmiş olsun kirazım . Böbrek ve diğer organlarının temiz çıkmasına sevindim canım . Zaten kasım gibi çocuk düşünüyordunuz canım . Planları biraz erkene alırsınız bebiş için çalışmalar başlayın bence biran önce

Doktordan sonra işyerine döneceğim safişim . Hastane işyerine yakın eşim götürüp getirecek canım ....

ultrason sonucum çıktı,çok şükür böbreklerde sorun yok,diğer organlarda sağlam...ama rahimde 3 cm boyunda çok sayıda miyom çıktı...yani üroloji doktoruna gitmiştim ama bide kadın doğuma gitmek zorunda kaldım

doktor rapora bakıp şu anda ameliyatlık bi durum yok dedi,3 ayda bi kontrol şartmış,büyüyüp büyümediğine bakacaklar...ilaçla tedavisi olmayan bişeymiş,veee doktor bi an önce doğum yap dedi:59::59::59:

geçmiş olsun canım ,ilk kan geldi yazdığında yazıcaktım ama korkutmak istemedim ,annemde de aynı şey olmuştu onda da miyom vardı

korkma kötü huylu bişey olsa doktor uyarırdı zaten

bebek biraz erken gelmek istedi diye düşün

offf kızlar bilmiyorum,hiç iyi hissetmiyorum kendimi

bi taraftan ya bu miyomlardan dolayı çocuk olmazsa diye düşünüyorum,bi taraftanda çocuk için hazır hissetmiyorum kendimi..ne yapıcam bilmiyorum...

offf kızlar bilmiyorum,hiç iyi hissetmiyorum kendimi

bi taraftan ya bu miyomlardan dolayı çocuk olmazsa diye düşünüyorum,bi taraftanda çocuk için hazır hissetmiyorum kendimi..ne yapıcam bilmiyorum...

canım bu konularda çok bilgim yok ama bu miyomdan dolayı çocuğunuz olmayacak olsa bir an önce doğum yap demzdi san..üzme kendini bitanem..Allah beterinden korusun pozitif düşün herşey pozitif olsun nolur..

ultrason sonucum çıktı,çok şükür böbreklerde sorun yok,diğer organlarda sağlam...ama rahimde 3 cm boyunda çok sayıda miyom çıktı...yani üroloji doktoruna gitmiştim ama bide kadın doğuma gitmek zorunda kaldım

doktor rapora bakıp şu anda ameliyatlık bi durum yok dedi,3 ayda bi kontrol şartmış,büyüyüp büyümediğine bakacaklar...ilaçla tedavisi olmayan bişeymiş,veee doktor bi an önce doğum yap dedi:59::59::59:
o nedemek öyle bir an önce doğum , nesliş :26:

Selam cadılar ...:3:..
Gözde cadısını merak etmişdim bi bakayım dedim . Pc bozukdu geçen hafta hafta sonuda sınavlar vardı ugrayamadım sizlere.....

Kirazım bu tür miyonlar çogu hatunda oluyor sakın moralini bozma önceki sene bi komşumda çıkmıştı şimdi nur topigibi bir ogluşu var aklın takılmasın ....:38:..

Nazlım sendemi kontrole gittin fıstık bebek içinmi?.

Gözdem nasılsın nasıl oldun cadı kazanın hasarlarını atlattınmı iyce....

Diger kıslar nasıllar? Hepsini öptüm bugulu bugulu .:16:..

selaaaam kızzlar bii uğruyum dedim çok giremiyorummm bu ara neler yapıyosunuz bakalım?

dogum rahimi tamizliyor gözdem miyomlarıda onun için tavsiye ediyorlar ...
Kadın için dogum bir temizlenme aslında ...rabbım düzeni nasılda kurmuş ..:31:

bazen bunu bile düşündüğüm olmuştur ,acaba zorunda kalsam benimki ikna olur mu diye :78: :78:

nasılsın ablacım nerelerdesin ya :48:

dünküü menüm;

08:30 2 dilim tb ekmeği süt fındık peynir acı sos
12:45 salata yoğurt iki minik enginar
15:00 1 portakal
19:30 tavuk salata yoğurt az pırasa

artık bünyem böyle beslenmeye alıştı kilo veremiyorum acaba artık hiç yemk yemesem mi :1::1::1::1::1:

bazen bunu bile düşündüğüm olmuştur ,acaba zorunda kalsam benimki ikna olur mu diye :78: :78:

nasılsın ablacım nerelerdesin ya :48:
iyiyim elifim sizi gördüm daha iyi oldum ..:38:.
pc buzukdu sonrada hafta sonu sınavlar vardı ...ancak işte 3 veled. 4velede bedel bir eş olunca..:37:ALLAH eksikligini göstermesin ..

rabbım sana çifter çifter verecek elifff.:emir_bebek:o gün gelecek sabretmesini bil ..:34:

iyiyim elifim sizi gördüm daha iyi oldum ..:38:.
pc buzukdu sonrada hafta sonu sınavlar vardı ...ancak işte 3 veled. 4velede bedel bir eş olunca..:37:ALLAH eksikligini göstermesin ..

rabbım sana çifter çifter verecek elifff.:emir_bebek:o gün gelecek sabretmesini bil ..:34:

inşallah ablam inşallah, sabretmekten beklemekten başka bişey yapmıyorum zaten

Allah eksikliklerini göstermesin bebelerinin de eşininde ,ne güzel 3 tane çocuğum olsun isterim bende hep

ilki erkek olsun ama hep abim olsun diye özenmişimdir çünkü :1:

inşallah ablam inşallah, sabretmekten beklemekten başka bişey yapmıyorum zaten

allah eksikliklerini göstermesin bebelerinin de eşininde ,ne güzel 3 tane çocuğum olsun isterim bende hep

ilki erkek olsun ama hep abim olsun diye özenmişimdir çünkü :1:
yok, yok ilki kız olsun .benim büyük kızım elim, ayagım ..:81:.

Kızlar ben geldim kan tahlillerimi aldım . Sonuçlar temiz çıktı. Utrason için yer bakıyor eşim en kısa zamanda da utrasan çektireceğim ....

Back
X