• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam cadılar ...:3:..
Gözde cadısını merak etmişdim bi bakayım dedim . Pc bozukdu geçen hafta hafta sonuda sınavlar vardı ugrayamadım sizlere.....

Kirazım bu tür miyonlar çogu hatunda oluyor sakın moralini bozma önceki sene bi komşumda çıkmıştı şimdi nur topigibi bir ogluşu var aklın takılmasın ....:38:..

Nazlım sendemi kontrole gittin fıstık bebek içinmi?.

Gözdem nasılsın nasıl oldun cadı kazanın hasarlarını atlattınmı iyce....

Diger kıslar nasıllar? Hepsini öptüm bugulu bugulu .:16:..

İyiyim ablacığım herşey yolunda hamdolsun :69: Doktorlar fiziksel olarak iyi etti, ailemde manevi yaralarımı sarıyor, şöyle söyleyeyim son 1 yılın en güzel dönemlerini yaşıyorum, hamdolsun rabbime, yasinide mertide sildim tamamen aklımdan, huzurluyum:61:
Seni çok özlüyoruz ama ne zaman böyle bol bol aramızda olacaksın?

dogum rahimi tamizliyor gözdem miyomlarıda onun için tavsiye ediyorlar ...
Kadın için dogum bir temizlenme aslında ...rabbım düzeni nasılda kurmuş ..:31:

Öyle gerçekten, hikmetinden sual olunurmu, milyon kez aldığımız her nefese bile sonsuz hamd olsun :61:

18/01/2011
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği
1 Dilim Yağsız Peynir
1 Domates
3 Salatalık
ARA
1 Fincan Yeşil Çay
1 Fincan Adaçayı
ÖĞLEN
1 Tane Tavuk Butu
1 Kase Yoğurt
1 Kase Salata
ARA
1 Fincan Adaçayı
1 Portakal
AKŞAM
1 Tabak Ispanak Yemeği
3 Kaşık Yoğurt

1,5 litre iksir , 1 litre su

19/01/2011
SABAH
2 Haşlanmış Yumurta
1 Dilim Yağsız Peynir
1 Salatalık
Yarım Demet Maydanoz
ARA
1 Elma
ÖĞLEN
3 Adet Ekmeksiz Köfte
1 Tabak Salata
1 Bardak Ayran
ARA
2 Fincan Papatya Çayı
1 Portakal
AKŞAM
1 Kase Brüksel Lahanası Yoğurtlu

1,5 litre iksir,1,5 litre su

Kahvaltı 06.00

2 tane haşlanmış yumurta
domates salata 3-4 adet siyah zeytin
bir-iki çatal beyaz peynir
Bir kupa çay

Öğle 12.00
Tavada Ciğer
Bir bardak ayran

Akşam 18.30
bir tabak kıymalı ıspanak
bir kase yoğurt
ve koca bir tabak salata

Yine ve yeniden gün boyu sınırsız çay :1:
1.5 lt. kadar su :59:

Günaydın nazlım :3: :3: :3:

Tahlil sonuçların temiz çıkmış çok sevindim birtanemmm....
Ultrason işini ne yaptınız şekercim?

günaydın kızlarcım...umarım keyifler yerindedir...ben bugün daha iyiyim

nazlıcım dün kendi derdimden sanada hiç soramadım canım,neyseki sonuçların temiz çıkmış,çok sevindim canım...ama yinede kendimize dikkat edelim tatlım

Günaydın neslişim naber , çalışmalara başlayın bir an önce kuzum bak aeben ablam da söylemiş korkulacak birşey yokmuş :61:

selam kızlar hepinizi çok özledim.çok fena gribim kızımda bende fena yakalandık gribe.işler birikti yarım yamalak işe gel git derken kaç günde toparlarım bilmiyorum.görümceme gelince boşanmaya kesin karar verdi.ve bize yakın şirin temiz güzel bi ev tuttuk pazartesi işe başlıyor.yarında gidip özel eşyalarını alacak haftasonu annemler bizde el birliğiyle evini döşeyeceğiz.inşallah yeni evinde yeni güzel bir hayata kızıyla başlayacak.inşallah yarın kocası sorunsuzca eşyalarını verirde daha fazla rezillik moral bozuklugu olmaz.kızlar dualarınıza muhtacız.mevlam hayırlısıyla herşeyi bi düzene koysun inş.fırsat buldukça ugramaya çalışırım hepinizi çookk öptümmm.:54:

selam kızlar hepinizi çok özledim.çok fena gribim kızımda bende fena yakalandık gribe.işler birikti yarım yamalak işe gel git derken kaç günde toparlarım bilmiyorum.görümceme gelince boşanmaya kesin karar verdi.ve bize yakın şirin temiz güzel bi ev tuttuk pazartesi işe başlıyor.yarında gidip özel eşyalarını alacak haftasonu annemler bizde el birliğiyle evini döşeyeceğiz.inşallah yeni evinde yeni güzel bir hayata kızıyla başlayacak.inşallah yarın kocası sorunsuzca eşyalarını verirde daha fazla rezillik moral bozuklugu olmaz.kızlar dualarınıza muhtacız.mevlam hayırlısıyla herşeyi bi düzene koysun inş.fırsat buldukça ugramaya çalışırım hepinizi çookk öptümmm.:54:

günaydın narinim . ALLAH görümcene yeni yuvasında sağlık ve huzur versin İNŞALLAH dualarım seninle canım . bu kadar güzel bir iyilik yaptığın için ALLAH senden ve ailenden razı olsun canım . büyük sevaba girdiniz .

herkeseee selaaaam nasılsınızzzz

dünkü menüm;

07:30 1 armut
08:45 2 dilim tb ekmeği peynir acı sos salatalık süt
12:45 yoğurtlu karnıbahar az, mercimek çorbası
17:00 2 mandalina
19:30 1 parça tavuk, haşlanmış bir kaç parça sebze

ayyy kızlar dün iş yerinden bi arkadaşın doğumgünüydüüü işte akşam kızkıza yemeğe gittik. Gittiğimiz yerde süper bi yer falan. bende güzeldir diye diyet menüsü yedimm anaaam minicikkkk:D

kızların yemeklerini bitiremediler onların porsiyonları kocaman geldiiii ama ben resmen aç kaldım:)

sonra bi de profiterol yediler:) tüm ısrarlara rağmen yemedim:D ööhh içim gitti:D:D bide regl olcaaam :)

kimsecikler yok bugün canım sıkılıyor . bende firmalarla mutabakat yapıyorum muhasebe attı işi bana gitti

iyiyim ablacığım herşey yolunda hamdolsun :69: Doktorlar fiziksel olarak iyi etti, ailemde manevi yaralarımı sarıyor, şöyle söyleyeyim son 1 yılın en güzel dönemlerini yaşıyorum, hamdolsun rabbime, yasinide mertide sildim tamamen aklımdan, huzurluyum:61:
Seni çok özlüyoruz ama ne zaman böyle bol bol aramızda olacaksın?
geçmişe mazi dedigin için çok sevindim gözdem ...:38:.
Takıma fazla ugrayamıyorum gözdem ama monti linkindeyim arada selam verirsen sende sevinirim ...:38:
18/01/2011
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim yağsız peynir
1 domates
3 salatalık
ara
1 fincan yeşil çay
1 fincan adaçayı
öğlen
1 tane tavuk butu
1 kase yoğurt
1 kase salata
ara
1 fincan adaçayı
1 portakal
akşam
1 tabak ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt

1,5 litre iksir , 1 litre su
:46:
19/01/2011
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim yağsız peynir
1 salatalık
yarım demet maydanoz
ara
1 elma
öğlen
3 adet ekmeksiz köfte
1 tabak salata
1 bardak ayran
ara
2 fincan papatya çayı
1 portakal
akşam
1 kase brüksel lahanası yoğurtlu

1,5 litre iksir,1,5 litre su
gözdeminyakların süper cadı .....
Bu arada sen 3 kelimeyle ancak böyle anlatılabilirdin .( cadı ,asi .merhametli ):16:
kızlar ben geldim kan tahlillerimi aldım . Sonuçlar temiz çıktı. Utrason için yer bakıyor eşim en kısa zamanda da utrasan çektireceğim ....
nazlım bebek içinmi tahliller kuzum ...

geçmişe mazi dedigin için çok sevindim gözdem ...:38:.
Takıma fazla ugrayamıyorum gözdem ama monti linkindeyim arada selam verirsen sende sevinirim ...:38:

:46:

gözdeminyakların süper cadı .....
Bu arada sen 3 kelimeyle ancak böyle anlatılabilirdin .( cadı ,asi .merhametli ):16:

nazlım bebek içinmi tahliller kuzum ...

yok ablam . son zamanlarda nefes alırken zorlanıyorum tıkanıyorum zaman zaman . bide aşırı şişlik oluyor karnımda onun için gittim ablam doktora

Back
X