• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhaba kızlar,geçmişi biraz okudum ve duygulandım...diyecek sözüm yok..fatum ,nazlım sizleri seviyorum,hepinizi....
kütom kurtuluyon o hain dişlerden ha?

Eskiden olsa böyle ölümler duyunca ilk çocuklara üzülürdüm şimdi ise hem anneleri için kahroluor hemde bebekleri için üzülüyorum. EEeee zaman bakış açımızı değiştiriyor.
Aşağıdaki yazı alıntıdır.
Selvi boylum al yazmalım
Her izlediğimde ağladığım bir filmdir. Aşık bir genç kız iken Asya'nın her şeye boşverip ılyas'la gitmesini isterdim. Evli bir kadın iken izlediğimde en çok aldatılışıydı beni ağlatan, anne olduktan sonra bebeğiyle çaresizce ortada kalışı etkilemişti beni ve yıllar sonra ayrılmış bir kadın olarak ise Cemşit'i seçmekle adaletin yerini bulduğuna inanarak izledim, çünkü sevginin gerçekten fedakarlık, emek olduğuna, sana açılan, seni kucaklayan, güven duyabileceğin bir çift kol olduğunu biliyordum artık.

bilmiom aebenim ama kafamı kaldıramıom
bi uyuşukluk var sanki
tansyon yükselince olur ya ya da düşünce bi uyuşukluk aynen öle

nazlıcım seni az ço kanlayabilirim çünkü ben de babamı kaybettim 2-2.5 yaşımda falandım.
bu 29 Mart ta sene-i devriyesi...
çok zordur bilirim...

canım benim başın sağolsun bitanem benimm allah sana ve ailene hayırlı uzun ömürler versin Şeniz

ehehheee heralde 1.li paylaşcaz
kaydirigubbakcemile3
bu arada ben 21 yaşındayım bayanım :roflol:
1.65 boyundayım haftalaaarrdır 66 kiloyum daha yeni 65.8 kilo oldum
bu kadar son olarak kalçamda genişdir :utangac:

Eskiden olsa böyle ölümler duyunca ilk çocuklara üzülürdüm şimdi ise hem anneleri için kahroluor hemde bebekleri için üzülüyorum. EEeee zaman bakış açımızı değiştiriyor.
Selvi boylum al yazmalım
Her izlediğimde ağladığım bir filmdir. Aşık bir genç kız iken Asya'nın her şeye boşverip İlyas'la gitmesini isterdim. Evli bir kadın iken izlediğimde en çok aldatılışıydı beni ağlatan, anne olduktan sonra bebeğiyle çaresizce ortada kalışı etkilemişti beni ve yıllar sonra ayrılmış bir kadın olarak ise Cemşit'i seçmekle adaletin yerini bulduğuna inanarak izledim, çünkü sevginin gerçekten fedakarlık, emek olduğuna, sana açılan, seni kucaklayan, güven duyabileceğin bir çift kol olduğunu biliyordum artık.

film gözümde canlandı birden,ve gerçekten şöyle bir düşünürsek,biara bizi etkileyen şeyler sonra etkilemiyor,üzüldüklerimiz,üzmüyor,sevindiğimiz şeyler zevk vermiyor, ruh halimiz ve olgunlaşmamızla alakalı galiba...:1hug:

ben 13. takımdan kızlar merhaba nasılsınıız
bu hafta 1.lik neyim varmı
nereus kız şimdide bizimi sabota etmeye geldin cadıııııı . pastalarla benim kalişgibi pastaları salataya çevirecek yetkim yok emme .. bu takımdada sana ve tahriklere kanacak hatun yok bu hafta biz 1. yiz .....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hoş geldin bu arada .....:1hug:
Selvi boylum al yazmalım
Her izlediğimde ağladığım bir filmdir. Aşık bir genç kız iken Asya'nın her şeye boşverip İlyas'la gitmesini isterdim. Evli bir kadın iken izlediğimde en çok aldatılışıydı beni ağlatan, anne olduktan sonra bebeğiyle çaresizce ortada kalışı etkilemişti beni ve yıllar sonra ayrılmış bir kadın olarak ise Cemşit'i seçmekle adaletin yerini bulduğuna inanarak izledim, çünkü sevginin gerçekten fedakarlık, emek olduğuna, sana açılan, seni kucaklayan, güven duyabileceğin bir çift kol olduğunu biliyordum artık.
aynen refim o filinde bende cemşiti tercih etmesine sevinmiştim nekadar yüregim sevdadan yana olsada ......senağlama
bilmiom aebenim ama kafamı kaldıramıom
bi uyuşukluk var sanki
tansyon yükselince olur ya ya da düşünce bi uyuşukluk aynen öle
sen birden çok aç kaldında ondan ....kötükedihüsodikkat et ...

ehehheee heralde 1.li paylaşcaz
kaydirigubbakcemile3
bu arada ben 21 yaşındayım bayanım :roflol:
1.65 boyundayım haftalaaarrdır 66 kiloyum daha yeni 65.8 kilo oldum
bu kadar son olarak kalçamda genişdir :utangac:

allah iyiliğini versin emi..bide bayanım diye belirtmiş..:roflol:.boyuna göre kilon çok güzel canım, az bişey versen sana yeter zaten....:sm_cool:

Ben çıkıyorum canlar yarın sabah 8 de bir aksilik olmazsa görüşürük inşallah akşama gelemem çünküm anamda olcem orada internet yok. Sizi seviyorummmmm iyi akşamlar sakın akşam fazl kaçırmayın haaaaaaaaaaaaaaa...

aebencim yok canım yapamicam ne yazıkkii kalliste tehdit etti kaydirigubbakcemile3 kurtuldunuz yanii :jeyyar:

pinarcım evet 5 kilo versem yeter eminim birde sporumu yapsam tam olecek işte tembelim

Fatu canım benim bu hafta hesaplamaları sana veriyorum canım..yapabilirsin umarım,şimdiden çalış güzelim öptüm mucccuuukkk....kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

Ben çıkıyorum canlar yarın sabah 8 de bir aksilik olmazsa görüşürük inşallah akşama gelemem çünküm anamda olcem orada internet yok. Sizi seviyorummmmm iyi akşamlar sakın akşam fazl kaçırmayın haaaaaaaaaaaaaaa...

güle gülee canıımmm allah yolunu açık etsinn
alah korusun sağ saliimm görürşürüz inşallah Şeniz

selam kızalrrr hastanedenn yeni geldimmm araştıracaklarmışş yine gidicemm 1 ay sonra şimdilik kesin birşey söyleyemezlermişşlaelaelaelaelae
1 günde tam 30 sayfa ilerlemiş topikkkk:1shok: valla helal bizeehihoyyytsırnaşık şey geçmişe gömülüyorummmmirmirmirmir

ya pınaaaaaaaaaarrrrrrrr
hastayım ben yaaaaaaaaa
of yaaaaaaaa
bakarız
cuma yoğunluğum oluo ama denerim canım
takıma herşey fedaaa

başım biraz daha iyi kızlar
azıcık uyuyp yemek yapcam
sonra da spor
sporsuz olmaz

Back
X