• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben çıkıyorum canlar yarın sabah 8 de bir aksilik olmazsa görüşürük inşallah akşama gelemem çünküm anamda olcem orada internet yok. Sizi seviyorummmmm iyi akşamlar sakın akşam fazl kaçırmayın haaaaaaaaaaaaaaa...

dur durr çıkmadan söyle hele döf ne demek düzeltici faaliyetler ne iş yapar yani çok meraklı üye simileyi:

aebencim yok canım yapamicam ne yazıkkii kalliste tehdit etti kaydirigubbakcemile3 kurtuldunuz yanii :jeyyar:

pinarcım evet 5 kilo versem yeter eminim birde sporumu yapsam tam olecek işte tembelim
belli tebbel oldugun her takıma laf yetiştiriyon kalkta biraz spor yap .ki gitsin kilocuklar ...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

veeeeeeee
L-carntine yi almaay karar verdim tekrar...
neden derseniz...
almaya deva mettikçe geçecek bir belirti olduğu söylenyor....

selam kızalrrr hastanedenn yeni geldimmm araştıracaklarmışş yine gidicemm 1 ay sonra şimdilik kesin birşey söyleyemezlermişşlaelaelaelaelae
1 günde tam 30 sayfa ilerlemiş topikkkk:1shok: valla helal bizeehihoyyytsırnaşık şey geçmişe gömülüyorummmmirmirmirmir
umarım sorun çıkmaz ceylinim ......:1hug:

dur durr çıkmadan söyle hele döf ne demek düzeltici faaliyetler ne iş yapar yani çok meraklı üye simileyi:
hoş geldin merakli mehalim ......ŞenizŞeniz
veeeeeeee
neden derseniz...

aman fatu eşin yanında olsun bari dokunuyosa içme ....:1ninca:

aebeen aşk olsunnn yaa
ben işdeyim şuann haftanın altı günü çalışıyorumm
cumartesi pazarım bilem yok bilmiyonn
akşamları spor yapamıyorum artık sabahın köründe saat 6 da kalkıp spor yapıyorum yaa
ne fedakarlıklar veriyom bilmiyonuz uykumu bölüyorum :roflol:

galiba ilaç beni çarptı
hadi gızlar gızlar
ben uyumaya gidiom...
kiiiissssssss hepnizi

aebeen aşk olsunnn yaa
akşamları spor yapamıyorum artık sabahın köründe saat 6 da kalkıp spor yapıyorum yaa
deget bana mahana bulma ....sırnaşık şey sret kayaya çattın sen .....:roflol::roflol::roflol::jeyyar: gel senide hizaya cekem yafrım ....sırnaşık şey:roflol:

veeeeeeee
neden derseniz...

carnıtıneyi al ve yat bari belirtisi azalsın..ne narin karımışın beeee.:roflol::roflol::roflol:... hala repimi göremedim.....:oklava:kötükedihüso

deget bana mahana bulma ....sırnaşık şey sret kayaya çattın sen .....:roflol::roflol::roflol::jeyyar: gel senide hizaya cekem yafrım ....sırnaşık şey:roflol:

amaa amaaa fakat lakinn derkeeennn

Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

napiimmm tembelim iştee yuvarlanamıyorum ne yapimm kaydirigubbakcemile3

aebeen aşk olsunnn yaa

aeben e mi söylüyon?:roflol::roflol::roflol:kızım o sabahları plates yapar,yürüyüşe gider,yetmez bidaha yürüyüşe gider,herkezden de bunları bekler... ben karışmam hişççç yapamam işim var felan sökmez ona göre....:roflol::roflol::roflol:

carnıtıneyi al ve yat bari belirtisi azalsın..ne narin karımışın beeee.:roflol::roflol::roflol:... hala repimi göremedim.....:oklava:kötükedihüso
:roflol::roflol::roflol::roflol: repmi :1shok::1shok::roflol::roflol::roflol:ne manyak karılarsınız .. :roflol::roflol::roflol:Şeniz

amaa amaaa fakat lakinn derkeeennn

Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

napiimmm tembelim iştee yuvarlanamıyorum ne yapimm kaydirigubbakcemile3

hah şöylede canımı ya tebbel işte ....sengözlerimebaksanab:dilcikar::dilcikar::roflol:

aeben e mi söylüyon?:roflol::roflol::roflol:kızım o sabahları plates yapar,yürüyüşe gider,yetmez bidaha yürüyüşe gider,herkezden de bunları bekler... ben karışmam hişççç yapamam işim var felan sökmez ona göre....:roflol::roflol::roflol:

bak beni tanıyan gardaşim .....sengözlerimebaksanab seni sefiyom baee....ŞenizŞeniz:roflol::roflol:

:nazar:
64 .1....... he he ......ve cumaya 3 gün var .....:teytey::teytey::lepi::lepi:

aebenmm hadi gözün aydın canımmm tebrik ediyorum seni:=))

elma kıron degilki canım normal kron benım kullandıgım ya ben bunu daha önce çok niyetlenmiştim iyiki almışım . 3 haftaya yaklaşıyo . ve bende gerçekten işe yarıyo çok mutluyum çok 65 zincirlerini kırdım çok şükür ....vede mehmet özün kitabı çok şey örretti bana bu ikisi birleşince demekki vucudun bu eksikligi varmiş ben boşa kürek çekiyomuşum aylardır ....:1shok:

aebencim bu krom hap sık sık acıkma istedigni de azaltıyor mı???cokacimcoook

veeeeeeee
neden derseniz...
fatucum ben de le carnite düşünüyorummm sen daha önce kullanmış mıydın?

umarım sorun çıkmaz ceylinim ......:1hug:

:

inşallah aebencimm artık çocuklugumdan beri hastanelerdeyim öyle sıkıldım ki yine de çok şükür Allahın gücüne gitmesinn:utangac:

la pınar sana rep vermek için 20 kişiyi doldurmaya çalışıom adamı hasta etme nan....
hiyooooytttttttt
bu arada bugün mideye gidenler
1 elma
4 küçük tost (bu tostlar da meşhur oldu haaaa)
b çanak yoğurtla kornflaks (2 kase kadar 3 dolu kaşık yoğurtla diyet kornflaks akşama makarna yapcam die doyursun de biraz ondan fazla yedm)

bi lokma halka tatlı çeyreğin çeyreği kadar

:roflol::roflol::roflol::roflol: repmi :1shok::1shok::roflol::roflol::roflol:ne manyak karılarsınız .. :roflol::roflol::roflol:Şeniz

kız repte felan gözüm yok:jeyyar:..ama fatu nun repinde var.:jeyyar:.verdim,senin için 20 kişi gezdim vs. vs. dedi yine rep yok,o yüzden sadece ondan istiyom.Çok üzgünüm çoook:tomato:.vermeyenin 5 yüzü kara.laelaelaelaelae.....:roflol::roflol::roflol:

yok ceylin bu ilk ve beni çarptı galiba....
doktorlarımdan ceva pbekliom
(nette doktora sordum da...)
yaww testlerim temiz çıkmıştı hormon tiroid diyabet kolestrol falan maşallah sorunsuzdu....
zenikal içsem daha mı iyiyidi yawwww

la pınar sana rep vermek için 20 kişiyi doldurmaya çalışıom adamı hasta etme nan....
hiyooooytttttttt
bu arada bugün mideye gidenler
1 elma
4 küçük tost (bu tostlar da meşhur oldu haaaa)
b çanak yoğurtla kornflaks (2 kase kadar 3 dolu kaşık yoğurtla diyet kornflaks akşama makarna yapcam die doyursun de biraz ondan fazla yedm)

bi lokma halka tatlı çeyreğin çeyreği kadar

daha dolduramadın demi?neden ?çünkü sen istiyon istiyon ama kimselere koklatmıyon:dilcikar:,bana vereli 1 ay oldu, ama daha 20 kişi dolduramadın..ohhh içimdekileri söyledim... hesaplamaları haftayada sen yapacan :roflol:kafamçokkarıştıkötükedihüsoeğer bugün repim gelmezse....:roflol:kötükedihüso:oklava::roflol:laelaelaelaelaenaniknanik

:nazar:

aebenmm hadi gözün aydın canımmm tebrik ediyorum seni:=))

aebencim bu krom hap sık sık acıkma istedigni de azaltıyor mı???cokacimcoook

fatucum ben de le carnite düşünüyorummm sen daha önce kullanmış mıydın?

inşallah aebencimm artık çocuklugumdan beri hastanelerdeyim öyle sıkıldım ki yine de çok şükür Allahın gücüne gitmesinn:utangac:
umarım bişi çıkadan atlatirsın ceylinim ....:Saruboceq:

evet en önemlisi o zaten atıştırmaları kesiyo ..ve tatlı istegini ...

Back
X