• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydınnn kızlarrr takımıımmm beni merak etmişsiniz biraz moralim bozuk + dan dolayı hala inmedim hatta daha da arttı regl olamıyorum çok gecikti:S

siz neler yapıosunuzzzzz gözdeeeeem aşkk kokusunu hissetttiim inş. hayırlısı oluuurrr

günaydınnn kızlarrr takımıımmm beni merak etmişsiniz biraz moralim bozuk + dan dolayı hala inmedim hatta daha da arttı regl olamıyorum çok gecikti:s

siz neler yapıosunuzzzzz gözdeeeeem aşkk kokusunu hissetttiim inş. Hayırlısı oluuurrr

merak ettik tabi cadı . Mirayım reglidendir senin + lar sakın moralini bozma canım ....

inş.. nazımmm

dün artık platese başladım kardeşimin salonunda.

içeri girdiimdde herkesss erimiş bitmişsin dedi. çok beğendiler. o kadar incelmişsin yüzün çökmemiş çok güzel olmuşsun dediler:) ahahha

bi de bomba olan şu oldu... ben spora gittiğimde bir teyze vardı kardeşimin öğrencisi ben içeri girdim kardeşime aaa kardeşin mi geldiiii şimdide bi de ablan vardı senin azcık şişmandı o kilo verebildimi dedi:D

kadın beni tanımadı yaaaa yerlere yattık

ama dün pilateste arkadaşımla resmeeen totoları zor kaldırdık:D

inş.. nazımmm

dün artık platese başladım kardeşimin salonunda.

içeri girdiimdde herkesss erimiş bitmişsin dedi. çok beğendiler. o kadar incelmişsin yüzün çökmemiş çok güzel olmuşsun dediler:) ahahha

bi de bomba olan şu oldu... ben spora gittiğimde bir teyze vardı kardeşimin öğrencisi ben içeri girdim kardeşime aaa kardeşin mi geldiiii şimdide bi de ablan vardı senin azcık şişmandı o kilo verebildimi dedi:D

kadın beni tanımadı yaaaa yerlere yattık

ama dün pilateste arkadaşımla resmeeen totoları zor kaldırdık:D

ara verdikten sonrada totoları kaldırmak biraz zor oluyor . dün bizim hoca canımıza okudu valla hala bacaklarım ağrıyor . ama olsun benim sorunlu yer bacak ve basenler zaten . benimde üyeliğim 31 ocakta bitiyor . 3 ay daha devam edeceğim . ondan sonra havalar ısınıyor zaten dışarda yürürüm artık .

menümüde veriyimmm klasik mirayy pazartesisi:) bol karbonhidrat:D

07:00 3 top yulaflı elmalı şeyden:D zili tarifinden

08:30 2 dilim tb ekmeği, peynir, acı sos, salatalık

12:45 kurufasulye, yoğurt, 2 enginar

17:00 elma

19:15 2 kaşık barbunyaaa , yoğurt

21:30 süt

vee 1 saat tam olarak :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: şekilde pilates:D

ara verdikten sonrada totoları kaldırmak biraz zor oluyor . dün bizim hoca canımıza okudu valla hala bacaklarım ağrıyor . ama olsun benim sorunlu yer bacak ve basenler zaten . benimde üyeliğim 31 ocakta bitiyor . 3 ay daha devam edeceğim . ondan sonra havalar ısınıyor zaten dışarda yürürüm artık .

ay nazımmbacaklarım kalkmadı yaaaa çok komiktim... seninde haftada 3 gün mü? Perşembeleride oryantal dersi ücretsizmiş sanırım pilates üyelerine yetişebilirsem onada gidicem inş. cumartesileride salsa varmışşş ... bende boş olduğum günler call yapayım diğer günler pilates diyorummm ooff bu hafta inş.. düşerim yaaaa:S

ay nazımmbacaklarım kalkmadı yaaaa çok komiktim... seninde haftada 3 gün mü? Perşembeleride oryantal dersi ücretsizmiş sanırım pilates üyelerine yetişebilirsem onada gidicem inş. cumartesileride salsa varmışşş ... bende boş olduğum günler call yapayım diğer günler pilates diyorummm ooff bu hafta inş.. düşerim yaaaa:S

bende haftada 3 gün gidiyorum . platese girmeden koşu bandına ve bisiklete biniyorum spor salonuna erken geldiğim zamanlarda bizim salondada ver dans dersleri ben hiç girmedim onlara

günaydın bende yeni katıldım da bu gruba :8: .. şuan spor salonuna gitme imkanım yok spor yapmayı da sevmiyorum dans etmeyi çok seviyorum oryantal müziklerini açıp oynuyorum yaklaşık 2 saat falan faydası olur mu? egzersiz yerini tutar mı?:8:

Mirayyyyyyyyyyy merak ettik seniiiiiiiiiiiiiiiii :26:
var galiba aşk kokusu :69::66:

Dans ederek zayıflamanın ne kadar dogru oldugunu bizim ailede herkes çok iyi bilir.Denemişliğim yoktur ama aile arasında dolaşan anlatı hep ama hep bilinir.Akrabalarımızdan birinin kızı her zaman kiloları ile gündemde olmuştur.Ve bu kızın gerçek bir zayıflama anısı vardır.
Bu kızcağız zayıflamaya karar veriyor ve bundan 20 sene öncesi gibi bir zamanda bir kasetin ön ve arka yüzünü dans müzikleri ile dolduruyor.
O kaseti iki tur dinleyerek her gün oynuyor.
Düşünün kasetler 60 dakikadır diye hatırlıyorum.ıkı kez ustuste caldıgına bakılırsa 120 dakıka boyunca durmaksızın göbek atmak!
Bu sekılde her gun yılmadan oynayarak tam tamına 10 kilo verdi!!!
10 kilo…
Annesi;
“Deliler gibi oynuyordu hiç pes etmedi…hiç ertelemedi hiç vaktim yok demedi ne yaptı etti ve her gun o kasetteki şarkılar ıle dans etti kafasından resmen duman cıkıyordu öyle ter atıyorki…1 ay içinde 10 kilo yok oldu gitti” diyor.
Bir gun gerçekten kilo vermem gerektiğinde ilk tercihim dans etmek olucaktır.

ALINTI

doğruluğu ve gerçekliği tartışılır tabi ki ama mümkün de olabilir

Mirayyyyyyyyyyy merak ettik seniiiiiiiiiiiiiiiii :26:
var galiba aşk kokusu :69::66:

hohooo simoşuumm sende evleeeeen buralarda bi bekar ben kalıyımmmm:) oohh oohh:D

Dans ederek zayıflamanın ne kadar dogru oldugunu bizim ailede herkes çok iyi bilir.Denemişliğim yoktur ama aile arasında dolaşan anlatı hep ama hep bilinir.Akrabalarımızdan birinin kızı her zaman kiloları ile gündemde olmuştur.Ve bu kızın gerçek bir zayıflama anısı vardır.
Bu kızcağız zayıflamaya karar veriyor ve bundan 20 sene öncesi gibi bir zamanda bir kasetin ön ve arka yüzünü dans müzikleri ile dolduruyor.
O kaseti iki tur dinleyerek her gün oynuyor.
Düşünün kasetler 60 dakikadır diye hatırlıyorum.ıkı kez ustuste caldıgına bakılırsa 120 dakıka boyunca durmaksızın göbek atmak!
Bu sekılde her gun yılmadan oynayarak tam tamına 10 kilo verdi!!!
10 kilo�
Annesi;
�Deliler gibi oynuyordu hiç pes etmedi�hiç ertelemedi hiç vaktim yok demedi ne yaptı etti ve her gun o kasetteki şarkılar ıle dans etti kafasından resmen duman cıkıyordu öyle ter atıyorki�1 ay içinde 10 kilo yok oldu gitti� diyor.
Bir gun gerçekten kilo vermem gerektiğinde ilk tercihim dans etmek olucaktır.

ALINTI

doğruluğu ve gerçekliği tartışılır tabi ki ama mümkün de olabilir

bence verileblir. eğer şişmansan terle atılcak bir kilon varsa mesela benm 90 kilo olduğum dönemdeki gibi. düzenli oynamak düzenli fitness, ayrobik anca etkili olur. ama sıkılaşmak için vücudu şekle sokmak için pilates ya da callnectics benceeeee .. ben de daha yeni başldım işte pilatseeee

bence verileblir. eğer şişmansan terle atılcak bir kilon varsa mesela benm 90 kilo olduğum dönemdeki gibi. düzenli oynamak düzenli fitness, ayrobik anca etkili olur. ama sıkılaşmak için vücudu şekle sokmak için pilates ya da callnectics benceeeee .. ben de daha yeni başldım işte pilatseeee[/QUOTE]

13 kilo fazlam var ve sıkılaşmamda gerekiyo. haziran ayından bu zamana kadar 13 kilo verdim bi 13 daha gitmesi gerekiyo.. pilates çok zorlayıcı ebru şallının 20 defa yaptığı hareketi ben anca 6 kere yapabiliyorum ama bi yerden başlamak zorundayım mecbur:2: çok teşekkür ettim

bence verileblir. eğer şişmansan terle atılcak bir kilon varsa mesela benm 90 kilo olduğum dönemdeki gibi. düzenli oynamak düzenli fitness, ayrobik anca etkili olur. ama sıkılaşmak için vücudu şekle sokmak için pilates ya da callnectics benceeeee .. ben de daha yeni başldım işte pilatseeee

13 kilo fazlam var ve sıkılaşmamda gerekiyo. haziran ayından bu zamana kadar 13 kilo verdim bi 13 daha gitmesi gerekiyo.. pilates çok zorlayıcı ebru şallının 20 defa yaptığı hareketi ben anca 6 kere yapabiliyorum ama bi yerden başlamak zorundayım mecbur:2: çok teşekkür ettim[/QUOTE]

ne demek .. hoşgeldin aramıza tekrar.

nerde yaşıyosun neler yapıyosun bahsettin mi ben mi kaçırdım şu an kaç kilosun boyun kaç hedefin kaç

[/QUOTE]ne demek .. hoşgeldin aramıza tekrar.

nerde yaşıyosun neler yapıyosun bahsettin mi ben mi kaçırdım şu an kaç kilosun boyun kaç hedefin kaç[/QUOTE]

istanbulda yaşıyorum 19 yaşındayım öğrenciyim boyum 1.72 ve 72 kiloyum bi kaç gün önce 74 çıkınca dedim Gözde aldın başını gidiyosun yine çıkıcaksın 85e (ayıptır söylemesi mayıs ayında 85 kiloydum) 59 kiloya düşmem gerekiyo ve bunun için 13 kilo vermem gerekiyo:32::32:

az önce dedim şu pilates nasıl bişeymiş yabancı bi video izledim zannettim ki göbeğim çatlıcak ama yavaş yavaş arttıra arttıra yapıcam onu da :) bacaklarım çok kalın ve onları ancak pilates eritirmişşşş :43:

Son düzenleme:
eminede bekar öyle hatırlıyorum ben

ahhh gözdeeem aaahhh topicte bekar kalmasın:D

ne demek .. hoşgeldin aramıza tekrar.

nerde yaşıyosun neler yapıyosun bahsettin mi ben mi kaçırdım şu an kaç kilosun boyun kaç hedefin kaç[/QUOTE]

istanbulda yaşıyorum 19 yaşındayım öğrenciyim boyum 1.72 ve 72 kiloyum bi kaç gün önce 74 çıkınca dedim Gözde aldın başını gidiyosun yine çıkıcaksın 85e (ayıptır söylemesi mayıs ayında 85 kiloydum) 59 kiloya düşmem gerekiyo ve bunun için 13 kilo vermem gerekiyo:32::32:

az önce dedim şu pilates nasıl bişeymiş yabancı bi video izledim zannettim ki göbeğim çatlıcak ama yavaş yavaş arttıra arttıra yapıcam onu da :) bacaklarım çok kalın ve onları ancak pilates eritirmişşşş :43:
[/QUOTE]

bende dün çatladıığımı düşünmüştüm vazgeçicektim şu an heryerim ağrıyo ama şart... kilo vermek maalesef çok zor... hangi ilaçla verdin kiloyu?

hoşgeldin aramıza karamel .evet canım 86 dan 67 e düştüm 1 yılı aşkın bi sürede verdim maalesef yavaş veriyorum metabolizmam çok yavaş.birde bu süre zarfında 10 ay bi ilaç tedavim oldu saglık sorunlarımdan dolayı ilaç kilo aldıran cinstendi ama ben buna ragmen yavaşta olsa verdim.sende inşallah dilediğin kiloya saglıklı keyifli bişekilde düşer ve bir ömür boyuda bu kilonu korursun canım :29:

Back
X