- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim nazlişkom sen nasılsın?
Sizler nasılsınız kızlar?
günaydınnn kızlarrr takımıımmm beni merak etmişsiniz biraz moralim bozuk + dan dolayı hala inmedim hatta daha da arttı regl olamıyorum çok gecikti:s
siz neler yapıosunuzzzzz gözdeeeeem aşkk kokusunu hissetttiim inş. Hayırlısı oluuurrr
inş.. nazımmm
dün artık platese başladım kardeşimin salonunda.
içeri girdiimdde herkesss erimiş bitmişsin dedi. çok beğendiler. o kadar incelmişsin yüzün çökmemiş çok güzel olmuşsun dediler:) ahahha
bi de bomba olan şu oldu... ben spora gittiğimde bir teyze vardı kardeşimin öğrencisi ben içeri girdim kardeşime aaa kardeşin mi geldiiii şimdide bi de ablan vardı senin azcık şişmandı o kilo verebildimi dedi
kadın beni tanımadı yaaaa yerlere yattık
ama dün pilateste arkadaşımla resmeeen totoları zor kaldırdık![]()
ara verdikten sonrada totoları kaldırmak biraz zor oluyor . dün bizim hoca canımıza okudu valla hala bacaklarım ağrıyor . ama olsun benim sorunlu yer bacak ve basenler zaten . benimde üyeliğim 31 ocakta bitiyor . 3 ay daha devam edeceğim . ondan sonra havalar ısınıyor zaten dışarda yürürüm artık .
ay nazımmbacaklarım kalkmadı yaaaa çok komiktim... seninde haftada 3 gün mü? Perşembeleride oryantal dersi ücretsizmiş sanırım pilates üyelerine yetişebilirsem onada gidicem inş. cumartesileride salsa varmışşş ... bende boş olduğum günler call yapayım diğer günler pilates diyorummm ooff bu hafta inş.. düşerim yaaaa:S
ay nazımmbacaklarım kalkmadı yaaaa çok komiktim... seninde haftada 3 gün mü? Perşembeleride oryantal dersi ücretsizmiş sanırım pilates üyelerine yetişebilirsem onada gidicem inş. cumartesileride salsa varmışşş ... bende boş olduğum günler call yapayım diğer günler pilates diyorummm ooff bu hafta inş.. düşerim yaaaa:S
Mirayyyyyyyyyyy merak ettik seniiiiiiiiiiiiiiiii :26:
var galiba aşk kokusu![]()
Dans ederek zayıflamanın ne kadar dogru oldugunu bizim ailede herkes çok iyi bilir.Denemişliğim yoktur ama aile arasında dolaşan anlatı hep ama hep bilinir.Akrabalarımızdan birinin kızı her zaman kiloları ile gündemde olmuştur.Ve bu kızın gerçek bir zayıflama anısı vardır.
Bu kızcağız zayıflamaya karar veriyor ve bundan 20 sene öncesi gibi bir zamanda bir kasetin ön ve arka yüzünü dans müzikleri ile dolduruyor.
O kaseti iki tur dinleyerek her gün oynuyor.
Düşünün kasetler 60 dakikadır diye hatırlıyorum.ıkı kez ustuste caldıgına bakılırsa 120 dakıka boyunca durmaksızın göbek atmak!
Bu sekılde her gun yılmadan oynayarak tam tamına 10 kilo verdi!!!
10 kilo�
Annesi;
�Deliler gibi oynuyordu hiç pes etmedi�hiç ertelemedi hiç vaktim yok demedi ne yaptı etti ve her gun o kasetteki şarkılar ıle dans etti kafasından resmen duman cıkıyordu öyle ter atıyorki�1 ay içinde 10 kilo yok oldu gitti� diyor.
Bir gun gerçekten kilo vermem gerektiğinde ilk tercihim dans etmek olucaktır.
ALINTI
doğruluğu ve gerçekliği tartışılır tabi ki ama mümkün de olabilir
bence verileblir. eğer şişmansan terle atılcak bir kilon varsa mesela benm 90 kilo olduğum dönemdeki gibi. düzenli oynamak düzenli fitness, ayrobik anca etkili olur. ama sıkılaşmak için vücudu şekle sokmak için pilates ya da callnectics benceeeee .. ben de daha yeni başldım işte pilatseeee
eminede bekar öyle hatırlıyorum ben