• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol nazlımmmmmmmmm, safiş al sanaaaaaaaaaaa :63:

noluyooo naannnn

öğlen yarım simitimi yedim bide annem kabak tatlısı yapmıştı dayanamadıımmm :43: :43: ondan da yediim :18:

taa ilk günden oldumu şimdi yaaaa

hoşbulduuum kendimi suçlu hissediyorum yarım saattir tepeniyorum :43:

kabaklar öyle erimezkiiiii :1:

oyyy oyyy hem simit hem kabak tatlısı olmamış hiç . neden simit yiyiyorsun onun yerine tam buğday ekmeği tarsı bişeyler yesen daha iyi olur bence ....

nazlım ne iş çaktırmadan montimi yaptırıcan :1:

daha kara ,daha sağlıklı ,daha lezzetli olan

:1: :1:
ve daha doyurucu

noluyooo naannnn

taa ilk günden oldumu şimdi yaaaa

kabaklar öyle erimezkiiiii :1:

nazlım ne iş çaktırmadan montimi yaptırıcan :1:

:1: :1:
ve daha doyurucu

yok be safişim monti yaptırmıycamda en sağlıklı ekmeği tavsiye ettim . aeben ablam duymasın kızar kızlara zorla montimi aşılayacaksınız herkes istediği diyeti yapsın diyeee :9::9::9:

24/01/2011
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği
1 Domates
2 Salatalık
1 Parça Peynir
ARA
1 Portakal
1 Kivi
ÖĞLEN
1 Parça Tavuk Izgara
1 Kase Yoğurt
4-5 Çatal Salata
ARA
1 Fincan Yeşil Çay
1 Fincan Papatya Çayı
AKŞAM
1 Küçük Tabak Kıymalı Kabak Yemeği (Pirinçsiz)
1 Bardak Ayran

Gün içerisinde 2 litre su

çok şükür iyiyim nazcım.bugünden itibaren diyetime daha bi sıkı sarılacagım :21:.66 lı bi rakam görmek istiyorum artıkkkk :52:yerimde saymak sıktı artık beniiii :51:

çok şükür iyiyim nazcım.bugünden itibaren diyetime daha bi sıkı sarılacagım :21:.66 lı bi rakam görmek istiyorum artıkkkk :52:yerimde saymak sıktı artık beniiii :51:

bende 3 haftadır takıldım 58,3 te bakalım bu hafta ne olacak . Inceldiğimi hisediyorum sporun etkisi büyük ama tartı takıldı kaldı ........

Back
X