• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar şimdi anlatayım gözdemle bizim aramızdaki hediye muhabbetini ben gözdem için lösev den yani lösemili çocuklar vakfının sitesinden cicili bicili bikaç hediye seçtim .gözdemin lösemili çocuklar için yapmaya çalıştıklarını bildiğim için bundan çok mutlu olacagını düşünüp öyle bi karar aldım.ama hediyeler bir türlü gözdeme ulaşmadı.gözdem o ara hastahanede oldugu için güvenlik görevlisine bırakmışlar.ama gözdem canım bana hediye falan gelmedi kimse teslim almamış diyor.ben nasıl olur şu şu isimli kişiye vermişler diyorum o hayır tatlım o kişi böyle bi paket almamış diyor.meger gözdemde o dönem lösevden bişeyler aldıgı için gözdeme kendi paketi gitmiş.gözdeme lösevden sana hediyeler almıştım diyince durum çözüldü.meger ben her aradıgımda gözdem hanımın hediyeleri nerde diye sordugumda teslim edildi denmesi zaten gözdemin kendi siparişleriymiş ancak bu pazartesi olay çözüldü benim siparişlerim gitmemiş.çok şükür bugün eline ulaştı bende rahatladım yaa nasıl denk gelir böyle bişey diye lösevdekiler bile şaşırdı bende dedimki biz arkadaşımla aynı şeyleri hissedecek kadar gönül bagımız kuvvetli dedim adama :38::69:

:103: bağlı tabi gönül bağımızzzzzzzzzz :69:

ABBOOOOWW
bizim ahırın tüm öküzleri takıma kaçmış beaaaa kovalayın onları bu tarafa gariii

bende sabah kahvaltısı ile duruyorum bu gün yoğunluktan yiyemedim hiç birşey yerimde duramadımki başımda çatlıyor sinirden müşterilrle uğraşmaktan laf anlatmaktan uuuffffff

bende 2 gündür acayip iştahım açık neden diyordum bi baktım takvime reglime az kalmış bugün yarın olurum eli kulagında birde antibiotik kullanıyorum bi tuhaf ediyor beni yaaa

Canlarım hepinize iyi akşamlarrrr
sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
kendinize iyi bakın anacımmmmmmm
yarın allah izin verirse grş.
öpüyorum sizi mucxxxxxxxxxxxxxx

Canlarım hepinize iyi akşamlarrrr
sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
kendinize iyi bakın anacımmmmmmm
yarın allah izin verirse grş.
öpüyorum sizi mucxxxxxxxxxxxxxx

iyi akşamlar safişim . gözdoş safiş kusura bakmayın kızlar internet bağlantım kesildi koptum konuşmadan ..

kızlar kirazcığım kaç gündür yok işleri yoğunlaştı sanırım

gunaydin_9yZb.jpg

Karanlıktan doğarrrrsınnnnnnnn güneşşş gibi alev alevvvvvv, yapabilirim yapabilirim senin için ölebiliriiiiiimmm, düşebilirimmmm düşebilirimmmmmmmmm hapislere düşebilirimmmmmmmmmmmmmm :69:
Kayahan ustadan dinleyelim uyanalım şirkette sabah sabah :79:

günaydın safişim ben iyiyim sen nasılın

İYİYİM bebeğim
bu gün bir ithalat işim var biraz yoğun olucam ara ara gelir okurum sizi

Karanlıktan doğarrrrsınnnnnnnn güneşşş gibi alev alevvvvvv, yapabilirim yapabilirim senin için ölebiliriiiiiimmm, düşebilirimmmm düşebilirimmmmmmmmm hapislere düşebilirimmmmmmmmmmmmmm :69:

:60: :60: :60: :60:

seviyorum ulen seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :16:

bende açtım dinliyorum şimdi canım

Back
X