- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
kızlar şimdi anlatayım gözdemle bizim aramızdaki hediye muhabbetini ben gözdem için lösev den yani lösemili çocuklar vakfının sitesinden cicili bicili bikaç hediye seçtim .gözdemin lösemili çocuklar için yapmaya çalıştıklarını bildiğim için bundan çok mutlu olacagını düşünüp öyle bi karar aldım.ama hediyeler bir türlü gözdeme ulaşmadı.gözdem o ara hastahanede oldugu için güvenlik görevlisine bırakmışlar.ama gözdem canım bana hediye falan gelmedi kimse teslim almamış diyor.ben nasıl olur şu şu isimli kişiye vermişler diyorum o hayır tatlım o kişi böyle bi paket almamış diyor.meger gözdemde o dönem lösevden bişeyler aldıgı için gözdeme kendi paketi gitmiş.gözdeme lösevden sana hediyeler almıştım diyince durum çözüldü.meger ben her aradıgımda gözdem hanımın hediyeleri nerde diye sordugumda teslim edildi denmesi zaten gözdemin kendi siparişleriymiş ancak bu pazartesi olay çözüldü benim siparişlerim gitmemiş.çok şükür bugün eline ulaştı bende rahatladım yaa nasıl denk gelir böyle bişey diye lösevdekiler bile şaşırdı bende dedimki biz arkadaşımla aynı şeyleri hissedecek kadar gönül bagımız kuvvetli dedim adama![]()
:103: bağlı tabi gönül bağımızzzzzzzzzz