Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar ben geldimmm...umarım herkesin keyfi yerindedir

işler kaç gündür çok yoğun,denetim vardı şirkette...bide resmi muhasebe ayrı tutuluyo bizim,herşey çorba olmuş resmen onu düzeltmeye çalışıyoruz,halada bitmiş değil ama bugün ara verdik,bende hemen size koştum..

özledim hepinizi fıstıklar...bu arada ben hala regl olmadım:26::26:acaipte şiş hissediyorum kendimi ve iştahım tavan yaptı resmen,olmadık şeyler canım istiyo

hımmm teyze oluyor olabilirmiyiz acaba kirazım ...

Bebekkkkkkkkk bebeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkk

uykuculaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

uyanııınnnnn leeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız monti topiğinden koptum geldim buraya safişcim saolsun bende sizinle beraber zayıflamak istiyorum olurmu

wooaaaw cok tesekkur edrim ne guzel karsılama bu bayıldım canım

kıs dur bayılma hemen kendine gel dellenme huuuuu diyet yapamazsın yoksaaaaaa

eee anlat bakalım ne var ne yok neler ediyon

slm kızlar nasılsınız bakalım bende iyi olmaya çalışıyorum biraz yogunluk var :85:

aysun yoğun olduğun çok belli cnaım yaaa yazmıyorsun çok sık
ne zaman bitecek bu yoğunluk
yada bitecekmi

tamam tamam kendime geldim oğle yemeğimi yedim az once şimdide oglan uyandı kaynanama bırakıp yolunmaya kuafore sonrada pazara gidicem bugunku yuruyusumu yapmıs olucam bu arada daa

merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız monti topiğinden koptum geldim buraya safişcim saolsun bende sizinle beraber zayıflamak istiyorum olurmu

hoşgeldin gamzeciğim . Aramıza hoşgeldin . Monti yapmaya devam ediyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…