günaydııın kızlarrrrrrr regl ağrısından bayılmak üzereyimmmm
[ı]selam kızlar ben geldimmm...umarım herkesin keyfi yerindedir
işler kaç gündür çok yoğun,denetim vardı şirkette...bide resmi muhasebe ayrı tutuluyo bizim,herşey çorba olmuş resmen onu düzeltmeye çalışıyoruz,halada bitmiş değil ama bugün ara verdik,bende hemen size koştum..
özledim hepinizi fıstıklar...bu arada ben hala regl olmadım:26::26:acaipte şiş hissediyorum kendimi ve iştahım tavan yaptı resmen,olmadık şeyler canım istiyo[/ı]
selam kızlar ben geldimmm...umarım herkesin keyfi yerindedir
işler kaç gündür çok yoğun,denetim vardı şirkette...bide resmi muhasebe ayrı tutuluyo bizim,herşey çorba olmuş resmen onu düzeltmeye çalışıyoruz,halada bitmiş değil ama bugün ara verdik,bende hemen size koştum..
özledim hepinizi fıstıklar...bu arada ben hala regl olmadım:26::26:acaipte şiş hissediyorum kendimi ve iştahım tavan yaptı resmen,olmadık şeyler canım istiyo
hımmm teyze oluyor olabilirmiyiz acaba kirazım ...
Bebekkkkkkkkk bebeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkk
benimde fena uykum var . Bugün uykucular topiği oldu 6. Takım
slm kızlar nasılsınız bakalım bende iyi olmaya çalışıyorum biraz yogunluk var :85:
wooaaaw cok tesekkur edrim ne guzel karsılama bu bayıldım canım
slm kızlar nasılsınız bakalım bende iyi olmaya çalışıyorum biraz yogunluk var :85:
hayırdır aysun hastamı oluyorsun yoksa sende burdaymıssın bende buraya geldim yarısmak için
kıs dur bayılma hemen kendine gel dellenme huuuuu diyet yapamazsın yoksaaaaaa
eee anlat bakalım ne var ne yok neler ediyon
aysun yoğun olduğun çok belli cnaım yaaa yazmıyorsun çok sık
ne zaman bitecek bu yoğunluk
yada bitecekmi
gamzecim aysun bir süredir bizim takımda yarışıyor canım
bu arada sema abla takımdamı?
merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız monti topiğinden koptum geldim buraya safişcim saolsun bende sizinle beraber zayıflamak istiyorum olurmu
hoşgeldin gamzecim yok hasta degilimde patronlar hasta ediyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?