• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugün yedikleriiiiim:

2 dilim esmer ekmekten peynirli tost

sütlü nescafe(2 şekerli)
yarım paket limonlu form bisküvi- yarısı midem bulanırsa yemeyi planlıyorum

4 yemek kaşığı prasa yemeği
3 kaşık yoğurt

çok az yedim bugün yemeğe fırsatım olmadı, bitki çayı bile içemedim.. bol su tabikiiii

Karamelimmm afiyet olsun şekerim
nescafeni bu sıralar azaltsan senin için daha iyi olur tatlım (Malum içinde azda olsa şeker var)
Ve bildiğim kadarı ile bir küp şeker bir dilim ekmeğe eş değer....

sema ablalardaydım dum daha dogru bi ustakıtında teyzemdeydik (teyze kızlarıyız biz)işten gelince oda geldi konustuk senın mesajını gormus ama cok yogunlarmıs girememiş yeni program kurmuslar egitime geliyorlarmıs ondan cevap yazamamıs ben tekrar gelmesi konusunda teklif yaparım:9: ahh sekerim istediğin karnabahar olsun buyur gel nedemek biraz gec oldu sanırım ama

Tamam canım anladım Sema ablaya çok selam söyle gelirse memnun oluruz tabii....

Karnıbahar içinde ayrıca teşekkürler yemiş kadar oldum bebekim....

kopanları toplayıp kopardıgın için sanada çokk teşekkür ederim safiş .gerçekden beni çok seviyor ve hatrımı sayyormuşun ..:71:

Seni gerçekten çok seviyor ve hatırını sayıyorum işte bu yüzden de ayrıntıya girmeden susuyorum ablacım :71: :71:

Ayrıcada kimseyi kopardığım yok gelmek isteyene kapımız her daim açık sen bunu ok daha iyi bilirsin. Aslında sen kendini biraz sorgulasan diyorum tek taraflı bakmasan olaya belkide montiden ayrılanların kopma sebepleri vardır (mutlaka vardır)

Günaydın kızlarcığım cumamız hayrolsun tüükkkanımızı açalım:79:

Günaydın bebekimmmmmmmm hayırlı cumalar :16:

Regl'imin yeni bitmesine rağmen ve hafta boyunca gram kaçamağım olmamasına rağmen ;
simerenya ( 94,7 / 95,1 / -0,4 / -0,42 % )
özür dilerim :25:
tüm neşem kaçtı birden :25:

regl'imin yeni bitmesine rağmen ve hafta boyunca gram kaçamağım olmamasına rağmen ;
Tüm neşem kaçtı birden :25:

günaydın gözdoşum aman oda bişeymi ben baya fazla çıktım nedense ama montiye hıyanet etmesemde çok dengesiz beslendim bu hafta

kliom malesef 59.7 çıktı

günaydııın günaydıııın en son 1 hafta önce tartılmıştım rejime başlamadan 73.600 dum. bu sabah aç ve kıyafetsiz 71.400 :66::66::66::66::32::32:

günaydın gözdoşum aman oda bişeymi ben baya fazla çıktım nedense ama montiye hıyanet etmesemde çok dengesiz beslendim bu hafta

kliom malesef 59.7 çıktı

Hay allah neden böyle olduk bu hafta ya bayağı keyfim kaçtı :25:

günayduuuuunnn herkese cumanız mübarek olsun canlarımmmm
ben çoooooooookkk mutluyum bu sabah geçen haftaki kiloma ulaşmadım ama inşlah ulaşcam
geçen hafta 63 kiloyken 3-4 gün sonra 65.1 oldum dünde 64.6 oldum bugün ise 63.7 oldum şükür düşüşe geçtim :62:
artış gösteren arkadaşlar üzülmeyin iksir ve artı spor acayip farkediyor ben yemeği pek kesemedim malum ilaçtan ama feci yürüyüş yaptım bide su ve iksir Allah nasip ederse devam edicem

ben çoooooooookkk mutluyum bu sabah geçen haftaki kiloma ulaşmadım ama inşlah ulaşcam
geçen hafta 63 kiloyken 3-4 gün sonra 65.1 oldum dünde 64.6 oldum bugün ise 63.7 oldum şükür düşüşe geçtim :62:
Artış gösteren arkadaşlar üzülmeyin iksir ve artı spor acayip farkediyor ben yemeği pek kesemedim malum ilaçtan ama feci yürüyüş yaptım bide su ve iksir allah nasip ederse devam edicem

süpersin canım . Hala listeden çıkmayı düşünüyormusun zilanım .

Aramıza hoşgeldin gamze :71:
tesekkur ederim :9:
yeni takımın ugurlu olsun gamze inşallah tez zamanda istedigin kiloda olursun ....

kopanları toplayıp kopardıgın için sanada çokk teşekkür ederim safiş .gerçekden beni çok seviyor ve hatrımı sayyormuşun ..:71:
tesekkur ederim aeben yine monti yapıcam ama bu grupta bi sorum olursa danısmaya gelirim sana aslında safiş le alakalıo değil buraya gelmemiz biliyorsun daha once bi problem yasamıstık tulay olsun sema abla olsun aynı kişilerle alakalı sema ablada uzun sure bundan girmiyor aslında topiğe nedeninin biri bu monti yapıyor ama oda baska bi grupta devam edicek bu kacıslarımızın sebebide belli kişiler malum topiğin tek hakimi gibi davranıyorlar neyse uzatmıyım kendine ii bak öpüyorum :54: mektup gibi oldu yawww
Günaydın kızlarcığım cumamız hayrolsun tüükkkanımızı açalım:79:
günaydın :9:

benide listeye alırmısınız kızlar bu haftaki kilom:79

bilmiyorum nazlım yaa sürekli sizi mahçup ettiğimden çıkıyım dedim :(
çünkü 2 ileri bir geri yaptığımdan sizlerden utanıyorum inanki
ondan çıkmak istedim yoksa başka sebebi yok
dikkatini çektiyse sizlerden kopamıyorum

aaaa aeben ablam gelmiş hoş gelmiş
nasılsın ablacım neler yapıyorsun hiç göremiyorum artıkın seni
özledim valla :16:

Tamam canım anladım Sema ablaya çok selam söyle gelirse memnun oluruz tabii....

Karnıbahar içinde ayrıca teşekkürler yemiş kadar oldum bebekim....

Seni gerçekten çok seviyor ve hatırını sayıyorum işte bu yüzden de ayrıntıya girmeden susuyorum ablacım :71: :71:

Ayrıcada kimseyi kopardığım yok gelmek isteyene kapımız her daim açık sen bunu ok daha iyi bilirsin. Aslında sen kendini biraz sorgulasan diyorum tek taraflı bakmasan olaya belkide montiden ayrılanların kopma sebepleri vardır (mutlaka vardır)

Günaydın bebekimmmmmmmm hayırlı cumalar :16:
sanda hayırlı cumalar safiş ...
bu konuda yazmıycakdım bi daha ama şunuda bilmeni isteDim . sen belki beni şurda 6 aydır tanıyorsun ben bu takımda ve bu linklerde 3 senemi geçirdim .kıslar beni bilir, ASLA TARAF TUTMAM . SENDE BENİ GERÇEKDEN TANISAYDİN BİLİRDİN .
HEP YAPICI VE KAYNAŞTIRICI OLMUŞUMDUR .
HAKLISIN HERKESİN KENDİNE GÖRE SEBEBİ VARDIR .ANLARIM .VE SAYGIYLE KARŞILARIM .

AMA VARSA SORUNLARI BİREBİR KONUŞARAK HALDEBİLİRDİN .HALADA HALEDEBİLİRSİN. LİNKLERİ YADA ARKADAŞLARINI İŞE KARIŞTIRARAK DEYİLDE.
BENİM ÜZÜLDÜGÜM KIRILDIGIM BU, YA DEYİLSE KİMSEYE HAKLISINDA DEMEN HAKSIZSINDA .
TEKRAR HAYIRLI CUMALAR OLSUN ...

aaaa aeben ablam gelmiş hoş gelmiş
nasılsın ablacım neler yapıyorsun hiç göremiyorum artıkın seni
özledim valla :16:
:70:teşekkür ederim zilan iyiyim şükür rabbım bu günümüzü aratmasın ...:31:
Yogunum biraz fırsat buldukçada monti linkinde arkadaşlara yardımcı omaya çalışıyorum kendimce işte .:78:..

Senide iyi gördüm bugün geçen haftaki karamsarlıgın kalmamış ....:61:
Kilo böyle bişi işte nasılda moral oluyor insana dimi...::)))

tesekkur ederim :9:

Tesekkur ederim aeben yine monti yapıcam ama bu grupta bi sorum olursa danısmaya gelirim sana aslında safiş le alakalıo değil buraya gelmemiz biliyorsun daha once bi problem yasamıstık tulay olsun sema abla olsun aynı kişilerle alakalı sema ablada uzun sure bundan girmiyor aslında topiğe nedeninin biri bu monti yapıyor ama oda baska bi grupta devam edicek bu kacıslarımızın sebebide belli kişiler malum topiğin tek hakimi gibi davranıyorlar neyse uzatmıyım kendine ii bak öpüyorum :54: Mektup gibi oldu yawww

nasıl rahat edeceksen gamzem.her yardıma ihtiyacınız oldugunuzda bir tık uzakdayım biliyorsunuz .:70:

Regl'imin yeni bitmesine rağmen ve hafta boyunca gram kaçamağım olmamasına rağmen ;
tüm neşem kaçtı birden :25:

saçmalama gözdem lütfen hepimiz yaşıyoruz bu durumları ne var şimdi bunda
keyfini bunlar için kaçırma lütfen....

kliom malesef 59.7 çıktı

nazlım seninki fazla olmuş bu hafta sanki nasıl çıktın bebeim sen bu kadar yaaa

bir sorun var ama ne :44:

günaydııın günaydıııın en son 1 hafta önce tartılmıştım rejime başlamadan 73.600 dum. bu sabah aç ve kıyafetsiz 71.400 :66::66::66::66::32::32:

oooo hadi gözün aydın güzelim çok güzel sonuç almışsın tebrikler :nazar:

Hay allah neden böyle olduk bu hafta ya bayağı keyfim kaçtı :25:

kaçıracam şimdi ben senin keyfini heeee :47:

bilmiyorumki gözdoşum ... Ama bende fane halde bir şişlik ve gaz var gazmen oldum resmen

anlaşıldı senin durum kabızlıkta varmı nazlım?

artış gösteren arkadaşlar üzülmeyin iksir ve artı spor acayip farkediyor ben yemeği pek kesemedim malum ilaçtan ama feci yürüyüş yaptım bide su ve iksir Allah nasip ederse devam edicem

gözün aydın zilanımmmmm :46:
tebrikler :nazar:

Bende kendimi çok şiş hissediyorum :5:

sende de gaz var o zaman gözdem ya

benide listeye alırmısınız kızlar bu haftaki kilom:79

nazlım kaptanımız canım sanırım o ekler seni listeye bugün...

Günaydın aeben abla montide bezelye için yorumunu okudum ben zaten konserve hiç tüketmiyorum yazdan dolaba konulanları yaparım hep . Artık bezelyeyi tek yiyeceğim .

saçmalama gözdem lütfen hepimiz yaşıyoruz bu durumları ne var şimdi bunda
keyfini bunlar için kaçırma lütfen....

Nazlım seninki fazla olmuş bu hafta sanki nasıl çıktın bebeim sen bu kadar yaaa

bir sorun var ama ne :44:

Oooo hadi gözün aydın güzelim çok güzel sonuç almışsın tebrikler :nazar:

Kaçıracam şimdi ben senin keyfini heeee :47:

Anlaşıldı senin durum kabızlıkta varmı nazlım?

Gözün aydın zilanımmmmm :46:
Tebrikler :nazar:

Sende de gaz var o zaman gözdem ya

nazlım kaptanımız canım sanırım o ekler seni listeye bugün...

yok be safişim ne kabızlığı dün resmen motoru bozmuştum .

Back
X