bugün yedikleriiiiim:
2 dilim esmer ekmekten peynirli tost
sütlü nescafe(2 şekerli)
yarım paket limonlu form bisküvi- yarısı midem bulanırsa yemeyi planlıyorum
4 yemek kaşığı prasa yemeği
3 kaşık yoğurt
çok az yedim bugün yemeğe fırsatım olmadı, bitki çayı bile içemedim.. bol su tabikiiii
Karamelimmm afiyet olsun şekerim
nescafeni bu sıralar azaltsan senin için daha iyi olur tatlım (Malum içinde azda olsa şeker var)
Ve bildiğim kadarı ile bir küp şeker bir dilim ekmeğe eş değer....
sema ablalardaydım dum daha dogru bi ustakıtında teyzemdeydik (teyze kızlarıyız biz)işten gelince oda geldi konustuk senın mesajını gormus ama cok yogunlarmıs girememiş yeni program kurmuslar egitime geliyorlarmıs ondan cevap yazamamıs ben tekrar gelmesi konusunda teklif yaparımahh sekerim istediğin karnabahar olsun buyur gel nedemek biraz gec oldu sanırım ama
Tamam canım anladım Sema ablaya çok selam söyle gelirse memnun oluruz tabii....
Karnıbahar içinde ayrıca teşekkürler yemiş kadar oldum bebekim....
kopanları toplayıp kopardıgın için sanada çokk teşekkür ederim safiş .gerçekden beni çok seviyor ve hatrımı sayyormuşun ..![]()
Seni gerçekten çok seviyor ve hatırını sayıyorum işte bu yüzden de ayrıntıya girmeden susuyorum ablacım
Ayrıcada kimseyi kopardığım yok gelmek isteyene kapımız her daim açık sen bunu ok daha iyi bilirsin. Aslında sen kendini biraz sorgulasan diyorum tek taraflı bakmasan olaya belkide montiden ayrılanların kopma sebepleri vardır (mutlaka vardır)
Günaydın kızlarcığım cumamız hayrolsun tüükkkanımızı açalım:79:
Günaydın bebekimmmmmmmm hayırlı cumalar