Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

platese devam ediyorum canım . üyeliğim pazartesi bitiyor ama ben 3 ay daha uzatacağım . bizimde hatun basen ve kalça çalıştırdı biz hergün göbek hareketleri yapıyoruz ben alıştığım için artık bende ağrı olmuyor.tek başına plates yapıldığında kilo veremiyorsun mirayım . ama inanılmaz inceliyorsun platesin yanında diyet ve salondaki koşu bantlarını bisiklet gibi aletleri 15 er dakika kullanman yeterli oluyor .

günaydın kızlar bende sabah sabah ögrendim defne joy foster ölü bulundugunu çok üzüldüm Allah sabır versin yakınlarına Rabbim mekanını cennet etsin.1-2 yaşında bir oglu vardı bildigim kadarıylaaa

günaydınnn kızlarr defne joya bende çok üzüldüm allah rahmet eylesin haberi okuduğumda inanamadım...ekranlarda cıvıl cıvıl etrafına neşe saçan biriydi..

günaydın kızlar
bugün nöbetçiyim yarın yine öğrencilerimle hiç boş vakit bulamayacağım bir gün olacak..iki öğrenci arasında sadece birkaç dakika face e bakabiliyorum..bitince de yatıp dinleniyorum zaten..

günaydın kızlar bende sabah kötü haberle uyandım üzüldüm çok:S

dün akşam ev sahibimin kızları geldi (kendisi ben evi tuttuktan 1 yıl sonra vefaat etmişti kadın) ve evi satacaklarını söylediler..ben de yakıt parasını ödedim en azından soğuklar geçsin dedim..ne haber ne haber bir de seni kaybetmek istemiyoruz dediler birnin oğlu mühendismiş de ona istediler :)) ne güldüm ne güldüm daha önce de bir küçük kız kardeşlerinin oğluna istemişlerdi..her biri için şanslarını deniyorlar...ama sonuçta ev bulmama gerek 3 yıldır alıştığım evim,komşularım bu günlerde hiç bir şey yolunda gitmiyor zaten..

aaaa duymadım hiç . çok üzüldüm . ALLAH yakılarına sabır versin . mekanı cennet olsun .

AMİNNNNNNNN CANIM AMİNNNNNN

günaydın safişim nasılsın

iyiyim birtanem vede yoğunum
sen nasılsın güzelcim

narinim hoşgeldin nasılsın
evet canım ya benim kızımla aynı yaşta bir oğlu vardı allahım ne kadar kısa hayat

günaydınnn kızlarr defne joya bende çok üzüldüm allah rahmet eylesin haberi okuduğumda inanamadım...ekranlarda cıvıl cıvıl etrafına neşe saçan biriydi..

Hoşgeldin sema ablaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet yaaa böyle cıvıl cıvıl olan gencecik inanların ölümü insanı çok üzüyor gerçekten
hasta olsa yatıyor olsa beklersin ya alıştırırsın ama birden bire olunca böyle insan şok oluyor.

tünaydın eminecim hoşgeldin

bencede yat dinlen bu yoğunlukta çalışırken birde hasta olma güzelim yaaa

aaaaaaaa ben de hiç duymamıştım safişçim çook üzüldüm hayat dolu bir kişiydi Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır dilerim

inan bende çok üzüldüm radyo dinliyorum sürekli bahsediyorlar ve gözlerim doluyor yaaaa
Hayat çok kısaaaaaaaaa çokkkkkkkkkkkk

Rabbim mekanını cennet eylesin.

günaydın kızlar bende sabah kötü haberle uyandım üzüldüm çok:S

Tünaydın mirayım

evet malesef kötü bir haber oldu bu keşke şaka olsaydı

kıııısss kısmetlerin açılmış isteyen isteyene ne güzel
senin gönlünde varmı birileri de bakemmmmm

bu günlerde yolunda gitmeyen şeyler neler gülüm ne oldu

safişçim yok canım ya doğru düzgün bir erkek denk gelmiyor bana neden anlayamadım ama hep çok kısakanç,kıyafet vb.. kısıtlayıcı ben artık beni mutlu edebilecek saygı duyucak biri karşıma çıkar gibi bir umut taşımıyorum geneli böyle herhalde (
anneannem geçen hafta midesini üşüttüğü için her gün hastanedeydi..annem fena halde grip onun başında dururken daha da kötüleşmiş,dizi ağrıyor doktora gitti fizik tedavi verildi,fizik tedavi uygulanınca ağrıları daha da arttı bırakmayı düşünüyor tedaviyi..kardeşim yazın Amerikaya gidecek.vize için istanbula gidecekti Amerikadan belgelerinin geçen hafta kesin geleceğini söylemişti şirketi o da gidiş dönüş uçak biletini almıştı..belgeler gelmediği için iptal etmek zorunda kaldı biletlerini..benim bugünlerde hiç bir şey yapasım yok,hedeflerim yok..öyle bir boşlukta gibiyim işte anlatamıyorum ama mutsuz hissediyorum kendimi diyet yapasım bile yok bırakın sporu hal böyle olunca kilo da veremiyorum aksine alıyorum bile tabi..bu durum da mutsuzluğum daha da artıyor aslında.....

alıştığın yerden ayrılmak zor oluyor emine ev taşımakta tabi . ooo kısmetlerde çıkmış maşallah .

alıştığın yerden ayrılmak zor oluyor emine ev taşımakta tabi . ooo kısmetlerde çıkmış maşallah .

yaaa canım buraya yazmasam da kısmetlerim var...ama ben de hiç birşeye karşı istek yok... veeee evi taşımak benim için gerçekten çok zor olacaktek kaldığım için evime 3 senedir alışmıştım çok güvende hissediyordum kendimi kapıcıma,yöneticime,karşı komşuma,32 daireyiz ama beni tanımayan sadece 2-3 daire vardır..hepsi beni çok severdi ben de onları aşağıda bakkalım....... ben alıştığım şeylerden kolay vazgeçemiyorum bir de pazara yakındım marketlerim,2 fırına çok yakındım,pastaneye,cadde üzerinde idi evim servisim evimin önünden geçiyordu zaten servise göre tutmuştum evimi ama..oooof offff çok dertliyim canım benim çooookkk..benim için zor olacak gerçekten evim eski idi mutfak falan karanlıktı ama çok iyi ısınıyordu falan derken ben eksileri görmüyordum işte..kusura bakmayın ya bugün kafanızı ağrıttım

heeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy kızlaaarrrr kendinize gelin silkelenin lütfen ne bul karamsarlık bıkkınlık bitkinlik böyle yaaaaaaaaaaaaaa

günayydınlaaaaarr..

ya benim hevesim kırıldı çok yaaa sanki kilo veremiyomuşum veya veremicekmişim gibi hissediyorum

aaaaa sendemiiiii
noluyor yaaaaaaaaaaaaaaa
yılmak yok pes etmek yok daha yeni başlamışken neden hevesin kırılıyor canım yaaa hepimize zaman zaman olur böyle bitkinlikler bıkkınlıklar ama eğer çıktığımız yolda kararlı olmaz isek her çukurda batarız her dikende ağır yaralar alırız ve ilerlemek şöyle dursun gerilriz daha çok.
AMA BUDA BİZE YAKIŞMAZZZZZ

canım benimmmm annene vede ananeciğine çok geçmiş olsun sağlıktan ötesi yok işte allahım önce can ve ruh sağlığı versin..... Gerisi zaten gelir kendiliğinden....

Kardeşinin durumuda tamamen şanssızlık olmuş ama hayat böyle şeylerle güzel hemen karamsar olmamak gerek. Eğer hayatımızda herşey bizim istediğimiz şekilde gelişse zaten hiç birşeyin tadı olmazki. Uğraşmak gerek koşturmak gerek çabalamak gerek. İllaki önümüze hiç ummadığımız olumsuzluklar kırgınlıklar çıkacak lakin biz onlardan ders alıp yinede yılmadan yolumuza devam edicez. Etmeliyiz bu hayat bizim çünkü. İnsanlar nelerle boğuşuyorken bizim minicik şeylerden yakınmamız gerçekten nankörce tavırlar olur.

Lütfen sende bu tür şanssızlıklara takılıpta hayatını yaşanmaz hale getirme bebekim yaaaa hayat gerçekten ama gerçekten çok güzel cıvıl cıvıl herşey insanlar için. Şükürler olsunki hiç birimizin dermanı olmayan dertleri yok. Allahım korusun ya kaldıramadığımız problemler sıkıntılar yaşasak intiharmı edicez.....

Ayrıca beklediğin kişi mutlaka var bir yerlerde çoğunluğu erkeklerin böyle olsada hepsi böyle değil inan bana. Ama birzda erkeklerin bazı davranışlarına hak vermek gerek. Onların açısından bakıp.....
Sen bir erkek olsan yanında mini etekli fit vücutlu bir hatun olsa ve bu hatun senin sevdalın olsa yürürken herkes dönüp o hatuna baksa allah aşkına rahatsız olmazmısın cancanım....
Kıskanan taraf olacağına bırakta kıskanılan taraf ol bu daha iyi

Öncelikle kafamızı falan ağrıttığın yok biz ne için burdayız zayıflamak için

canım benim ev konusunda çok aceleci düşünme gün doğmadan neler doğar bakarsın evi satın alan kişi oturmaz oda kiraya vermek ister sen aynen yeni ev sahibinle kirada devam edersin. Olmadı belkide sana çok daha cazip gelen ve her olanağının yine var olduğu bir eve taşınırsın hiç belli olmaz. Ama daha şimdiden bunalra kafa yorman sadece ve sadece seni yorar oturduğun yerden hiç birşeye engel olmaz sebepte....
Herşeyi oluruna bırak unutma
SU AKAR YOLUNU BULUR....
Senin suyunda bulur yolunu muhakkak sakın karamsar olma sakın....
TAşınma işine gelince ondan kolay ne var kıs bir alo de biz koşarız yardıma bir günün içinde taşınmış yerleşmiş olursun bacımmmmm

aaayyyy safişçim çok teşekkür ederim desteğin için çççoook mutlu oldum benim için okadar emek harcayıp yazdığın için..haklısın canımmm kendimi toplamam gerek tabi..biraz akışına bırakmak gerek her şeyiii...seni çooook seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…