safiş naz nasılsınızzz kızlar
selam kızlar..
bugün öğrencim yok vee çok geç uyandım kahvaltı ve duştan sonra şimdi sinemaya gideceğim hazırlanıyorum..vizyona gireli 4 hafta oldu ama ben ancak gidebileceğim eyvah eyvah2 ye gidiyorum..görüşmek üzere
iyiyim canım yogun geçiyor günler nasıl olsun bu akşamda kayınpederle kayınvalidem geliyorlar görümcemin olayından dolayı anca teşrif edebildiler bakalım ne olup ne bitecek
günaydın bayanlarrr
dün akşam en yakın arkadaşımın nişanı vardıı.. ve bi sürü kaçamak oldu...
sabah 2 dilim esmer ekmekle tost bastım.. gayet normal bi kahvaltı..
sonra saat 4 gibi 5 tane et köftesi yedim..
7ye doğru evden çıktık nişanda pide ikram ettiler yemedim çünkü kıymalı soğanlıydı..
erkek arkadaşım geldi aldı anadolu yakasına geçtik alkol alıcazz dedim ben alamam midem boş saat olmuş 12 sadece fast food cular açık sonra mc ten menü söylediik gecenin 12sinde o menüyü yedim ve üstüne 2 bardak vişne votka içtimmöğlene doğru uyandım tartılsam mı diye düşündüm sonra kesinlikle vazgeçtimmmm
hiç iyi yapmamışsın gece gece hamburger menü yemen . ama u dönüşü yapabildiysen önemli olan bu canım . 1 gün protein ağırlıklı beslenirsin olur biter
protein ağırlıklı nasıl beslenicem?
selaam kızlar çok yoğunummm yaaaaa cuma 10da çıktım işten. ahhh ahhh anman iş olsundda ne yapalım.
yoğunım giremiyoprımmm çoook 1 ay böyle olacak. zam dönemi malummm kızlar siz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?