Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bnm annemle babam hala bizdeler :9: Ayy siz buluşuyormusunuz ne kadar güzell ee nerdee :26:

Bende iyiyim cnm dün yediklerimi eritmek için napıcamı şaşırdım hamurişi yemiştim 1 kilo fazla çıktım :84:

bir günde okadar kilo almış olamazsın . ödem falandır bir iki gün dikkat et yediklerine hemencecik gider . Herhangi bir takımda yarışıyormusun . Eğer herhangi bir takımda değilsen bizim takıma gelebilirsin boş yerimiz var . Kaç kilosun bu arada

günaydın elifim allah kavuştursun canım . Tartıdaki rakamıda takma biliyorsun ki sen dikkat edince çok çabuk kilo verebiliyorsun

günaydın nazlişkom sağol canım

yeme olayını fazlaca abarttık bu hafta :27:

bu sabah kalktım erkenden kahvaltımı hazırladım yedim öyle çıktım ,bundan sonra kahvaltı yapmadan çıkmıcam

bir günde okadar kilo almış olamazsın . ödem falandır bir iki gün dikkat et yediklerine hemencecik gider . Herhangi bir takımda yarışıyormusun . Eğer herhangi bir takımda değilsen bizim takıma gelebilirsin boş yerimiz var . Kaç kilosun bu arada

70-79 ve 80-89 topiqine takılıyorum ama hiçbir yarışma takımında deqilim cnm :16:

günaydın nazlişkom sağol canım

yeme olayını fazlaca abarttık bu hafta :27:

Bu sabah kalktım erkenden kahvaltımı hazırladım yedim öyle çıktım ,bundan sonra kahvaltı yapmadan çıkmıcam

ben evde kahvaltı yapınca kendimi daha zinde hisediyorum evde 2 dilim ekmek çok gelirken işyerinde 4 dilim ekmekle zar zor doyuyorum .....

olur tabiki cnm şartlar neler bakalım :26:

- 2 adet nüfus kağıdı fotokopisi

- ikametgah belgesi

- nüfus kayıt örneği

- 4 adet fotoğraf

- 250,00 tl değerinde bağış yapıldığına dair makbuz

- dilekçe

belgeler noterden onaylatılıp getirilecek , genel kurula giriceksin

kabul edilirsen bir sonraki hafta takıma alınırsın

ama süreç uzun kabul edilme aşaması 3 aylık bir dönem

:60: :60: :60: :60:

kısaca hoşgeldin :48:

- 2 adet nüfus kağıdı fotokopisi

- ikametgah belgesi

- nüfus kayıt örneği

- 4 adet fotoğraf

- 250,00 tl değerinde bağış yapıldığına dair makbuz

- dilekçe

belgeler noterden onaylatılıp getirilecek , genel kurula giriceksin

kabul edilirsen bir sonraki hafta takıma alınırsın

ama süreç uzun kabul edilme aşaması 3 aylık bir dönem

:60: :60: :60: :60:

kısaca hoşgeldin :48:

:60::60::60::60: hoşbulduk canımm :60::60::60::60:

cuma günleri kilo bildirim günü en geç saat 11:30 da buraya kilonu bildirmiş olman gerekiyor canım . Bol paylaşım ve istikrar . Günlük menülerimizi burda paylaşıyoruz ...

nazcım tamam cnm kilo çizelgemdeki kilom cuma günkü kilom bizde cumaları tartılıyoruz menülerimi akşam girip toplu olarak yazarım bu arada babam kalktı :8:

cuma günleri kilo bildirim günü en geç saat 11:30 da buraya kilonu bildirmiş olman gerekiyor canım . Bol paylaşım ve istikrar . Günlük menülerimizi burda paylaşıyoruz ...

aa nazlıcım belgeleri niye atlıyosun :9:

hem takımın alt katındaki zindan da bahsedelim kilo veremeyenleri 1 hafta boyunca zincirlediğimiz :60: :60:

sena bak beni azat ettiler artık kilo veremedim diye :60: :60:

aa nazlıcım belgeleri niye atlıyosun :9:

Hem takımın alt katındaki zindan da bahsedelim kilo veremeyenleri 1 hafta boyunca zincirlediğimiz :60: :60:

Sena bak beni azat ettiler artık kilo veremedim diye :60: :60:

canım sen belgeleri yazmışsın diye atladım onları . Zindanıda soğuk suyla doldurdum iyice ...

kızlar burası sabahları böyle ıssızmı oluyor bide soquk su dolu zindan falan dediniz iyice üşüdüm :30:

genelde sabahlarıda hareketlidir burası malum sömestır tatili arkadaşların çocukları falan evde oluyorlar . Pazartesi hafta başı iş yoğunluğu oluyor birazda ...

hooşşbulduukkk nazıııımmmm:) ne yapıyosunnn

kızlar dünnn direksiyon derslerim bittiii bende akşammma kardeşimi ve bi kaç arkadaşımı sinemaya götürdüm ataköye:)

ama öldüm yolda iii cesaret gittim vallaa:D:D

ama çok korktumm çok sağa yanaşıyorum bi de paniğğğiimmm dün çok korktum ama:S

hooşşbulduukkk nazıııımmmm:) ne yapıyosunnn

kızlar dünnn direksiyon derslerim bittiii bende akşammma kardeşimi ve bi kaç arkadaşımı sinemaya götürdüm ataköye:)

ama öldüm yolda iii cesaret gittim vallaa:d:d

ama çok korktumm çok sağa yanaşıyorum bi de paniğğğiimmm dün çok korktum ama:s

oooo hayırlı olsun mirayım . ıslatalım bir gün bizide gezmeye götür . Bende iyiyim canım nasıl olsun aynen devam

Back
X