Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar 6. takımın çıtırları nasılsınız .
günaydın canım üstüne saqlık öyle bir başım aqrıyorki çatlıcak sanki annemlerde geç kalkıyorlar oqlumda ishal olmuş yatıyor ve bnm hala uykum varrr![]()
ağrı kesici al canım . evlimisin . annenlerlemi yaşıyorsunuz . oğlun kaç yaşında
36 yaşında tesettürlü bir bayanım 16 yıllık evliyim cnm 15 yaşında bir kızım 12 yaşında bir oqlum var annemler tatil için bizdeler biekaç güne kalmaz giderler peki sen :26:
kızlar işte bnm resimlerim mavi eşarplı olan bnm ba yaz temmuz ayında izmir doqal yaşam parkında çekildi 88 falanım orda öbürüde geçen hafta diqer topikteki arkadaşlarım istediqi için çektim aradaki farkı deqerlendirdiler bide siz bakın bakalım
Eki Görüntüle 138775 Eki Görüntüle 138776
oyyy maşallah . Allah bağışlasın çocuklarını . Bende 29 yaşındayım 10 aylık evliyim . Kaynanamla beraber yaşıyorum . Henüz çocuk düşünmüyoruz.
hayırlısı olsun tatlımm memleket neresi![]()
36 yaşında tesettürlü bir bayanım 16 yıllık evliyim cnm 15 yaşında bir kızım 12 yaşında bir oqlum var annemler tatil için bizdeler biekaç güne kalmaz giderler peki sen :26:
kızlar işte bnm resimlerim mavi eşarplı olan bnm ba yaz temmuz ayında izmir doqal yaşam parkında çekildi 88 falanım orda öbürüde geçen hafta diqer topikteki arkadaşlarım istediqi için çektim aradaki farkı deqerlendirdiler bide siz bakın bakalım![]()
oyyy maşallah . Allah bağışlasın çocuklarını . Bende 29 yaşındayım 10 aylık evliyim . Kaynanamla beraber yaşıyorum . Henüz çocuk düşünmüyoruz.
maşallah erken evlenmişsin ne güzel çocukları da büyütmüşsün
arada bariz bir fark var
nazlişkom günaydın ,çocuk düşünmüyoruz deyince neslihan naptı acaba var mı bebek çalışmaları ?![]()
teşekküler nazcımmmaşallah aradaki fark süper . şuandada iyi sayılırsın 2 çocuk annesi olarak .
tamam olur cnmsivas zaralıyım canım . Sana arkadaşlık teklif edeyim benimde albümde resimlerim var ordan bakabilirsin resimlerime
maşallah erken evlenmişsin ne güzel çocukları da büyütmüşsün
ayy sorma melekcim dün oqlum ishal olunca bi kötü oldum bi an bebeklikleri aklıma geldi RABBİME binlerce şükrettim iyiki erken olmuşlar ve büyümüşler yaş ilerleyince kafada kaldırmıyor cnm..
arada bariz bir fark var
bende daha önce resimlerimi yanyana koyup hiç bakmamıştım geçen hafta siteye koyunca bende şaşırdım işin tuhafı ben 90 kiloyken kendimi o kadar kilolu görmüyordumm![]()
günaydın elifim . Bilmiyorum ki canım en son kasım gibi düşünüyoruz bebek olayını demişti . Sonra çıkan miyomlara baya canı sıkıldı ondan sonra karar değiştirdiler mi bilmiyorum hiç . Takımada gelmiyor cadı . Allah hayırlısını nasip etsin canım inşallah ama ben yeni bir eve çıkmadan çocuk istemiyorum elifim . Benimsemediğim bir evde birde çocuk olursa ben o evden çıkamam sığıntı gibi yaşamaya devam etmiş gibi hisedeceğim yine kendimi .
inşallah rabbim gönlüne göre versin nazlım ,yeni bir ev bir bebiş gönlüne göre mutlu bir yaşam olsun inşallah
bakalım biz ev buldukta arabanın satılmasını bekliyoruz ,inşallah nasipse taşınırız yakın zamanda
bi de benimki ikna olsa da yeni eve bir bebiş gelse![]()
neden bu kadar sessiz sakin buralar ya?
Safiş hatun çok meşgul heralde ,aşk böcüğüm gözdoşum ortalarda yok yine
emine öğrencileriyle meşgul ,aeben ablam unuttu zaten bizi
Miray ,zilan ,neslihan ,ayşegül kimsecikler yok ortada
kızlar işte bnm resimlerim mavi eşarplı olan bnm ba yaz temmuz ayında izmir doqal yaşam parkında çekildi 88 falanım orda öbürüde geçen hafta diqer topikteki arkadaşlarım istediqi için çektim aradaki farkı deqerlendirdiler bide siz bakın bakalım
Eki Görüntüle 138775 Eki Görüntüle 138776
günaydın elifim . Bilmiyorum ki canım en son kasım gibi düşünüyoruz bebek olayını demişti . Sonra çıkan miyomlara baya canı sıkıldı ondan sonra karar değiştirdiler mi bilmiyorum hiç . Takımada gelmiyor cadı . Allah hayırlısını nasip etsin canım inşallah ama ben yeni bir eve çıkmadan çocuk istemiyorum elifim . Benimsemediğim bir evde birde çocuk olursa ben o evden çıkamam sığıntı gibi yaşamaya devam etmiş gibi hisedeceğim yine kendimi .
inşallah rabbim gönlüne göre versin nazlım ,yeni bir ev bir bebiş gönlüne göre mutlu bir yaşam olsun inşallah
bakalım biz ev buldukta arabanın satılmasını bekliyoruz ,inşallah nasipse taşınırız yakın zamanda
bi de benimki ikna olsa da yeni eve bir bebiş gelse![]()
neden bu kadar sessiz sakin buralar ya?
safiş hatun çok meşgul heralde ,
safişim çok yoğun bu aralar zilanın çocuklar evde okul tatil . Neslihan listeden çıktı birazda yoğun sanırım . Deniz gelmiyor en son cuma kilo bildirimi yaptı .emine işte olabilir yada uyuyordur hala mirayda yoğun olacağını söyledi bu ay ara ara geliyor .
Aeben ablamında annesi ve kardeşi gelecekti . Ondan gelemiyor . Aşk böcüğü gözdoş okuyor ama yoğun olduğu için cevap yazamıyor .
yine +1 imm nideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn![]()