Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın canım üstüne saqlık öyle bir başım aqrıyorki çatlıcak sanki annemlerde geç kalkıyorlar oqlumda ishal olmuş yatıyor ve bnm hala uykum varrr :14:

ağrı kesici al canım . evlimisin . annenlerlemi yaşıyorsunuz . oğlun kaç yaşında

ağrı kesici al canım . evlimisin . annenlerlemi yaşıyorsunuz . oğlun kaç yaşında

36 yaşında tesettürlü bir bayanım 16 yıllık evliyim cnm 15 yaşında bir kızım 12 yaşında bir oqlum var annemler tatil için bizdeler biekaç güne kalmaz giderler peki sen :26:

kızlar işte bnm resimlerim mavi eşarplı olan bnm ba yaz temmuz ayında izmir doqal yaşam parkında çekildi 88 falanım orda öbürüde geçen hafta diqer topikteki arkadaşlarım istediqi için çektim aradaki farkı deqerlendirdiler bide siz bakın bakalım :16:

$Fotoğraf-0066.webp $36917_1511127381981_1348272208_1383811_5804822_n.webp

36 yaşında tesettürlü bir bayanım 16 yıllık evliyim cnm 15 yaşında bir kızım 12 yaşında bir oqlum var annemler tatil için bizdeler biekaç güne kalmaz giderler peki sen :26:

oyyy maşallah . Allah bağışlasın çocuklarını . Bende 29 yaşındayım 10 aylık evliyim . Kaynanamla beraber yaşıyorum . Henüz çocuk düşünmüyoruz.

maşallah erken evlenmişsin ne güzel çocukları da büyütmüşsün :nazar:

kızlar işte bnm resimlerim mavi eşarplı olan bnm ba yaz temmuz ayında izmir doqal yaşam parkında çekildi 88 falanım orda öbürüde geçen hafta diqer topikteki arkadaşlarım istediqi için çektim aradaki farkı deqerlendirdiler bide siz bakın bakalım :16:

arada bariz bir fark var :nazar:

oyyy maşallah . Allah bağışlasın çocuklarını . Bende 29 yaşındayım 10 aylık evliyim . Kaynanamla beraber yaşıyorum . Henüz çocuk düşünmüyoruz.

nazlişkom günaydın ,çocuk düşünmüyoruz deyince neslihan naptı acaba var mı bebek çalışmaları ? :49:

nazlişkom günaydın ,çocuk düşünmüyoruz deyince neslihan naptı acaba var mı bebek çalışmaları ? :49:

günaydın elifim . Bilmiyorum ki canım en son kasım gibi düşünüyoruz bebek olayını demişti . Sonra çıkan miyomlara baya canı sıkıldı ondan sonra karar değiştirdiler mi bilmiyorum hiç . Takımada gelmiyor cadı . Allah hayırlısını nasip etsin canım inşallah ama ben yeni bir eve çıkmadan çocuk istemiyorum elifim . Benimsemediğim bir evde birde çocuk olursa ben o evden çıkamam sığıntı gibi yaşamaya devam etmiş gibi hisedeceğim yine kendimi .

maşallah aradaki fark süper . şuandada iyi sayılırsın 2 çocuk annesi olarak .
teşekküler nazcımm :16:
sivas zaralıyım canım . Sana arkadaşlık teklif edeyim benimde albümde resimlerim var ordan bakabilirsin resimlerime
tamam olur cnm :21:

ayy sorma melekcim dün oqlum ishal olunca bi kötü oldum bi an bebeklikleri aklıma geldi RABBİME binlerce şükrettim iyiki erken olmuşlar ve büyümüşler yaş ilerleyince kafada kaldırmıyor cnm..

bende daha önce resimlerimi yanyana koyup hiç bakmamıştım geçen hafta siteye koyunca bende şaşırdım işin tuhafı ben 90 kiloyken kendimi o kadar kilolu görmüyordumm :60::60::60::60:

günaydın elifim . Bilmiyorum ki canım en son kasım gibi düşünüyoruz bebek olayını demişti . Sonra çıkan miyomlara baya canı sıkıldı ondan sonra karar değiştirdiler mi bilmiyorum hiç . Takımada gelmiyor cadı . Allah hayırlısını nasip etsin canım inşallah ama ben yeni bir eve çıkmadan çocuk istemiyorum elifim . Benimsemediğim bir evde birde çocuk olursa ben o evden çıkamam sığıntı gibi yaşamaya devam etmiş gibi hisedeceğim yine kendimi .

inşallah rabbim gönlüne göre versin nazlım ,yeni bir ev bir bebiş gönlüne göre mutlu bir yaşam olsun inşallah

bakalım biz ev buldukta arabanın satılmasını bekliyoruz ,inşallah nasipse taşınırız yakın zamanda

bi de benimki ikna olsa da yeni eve bir bebiş gelse :49:

inşallah rabbim gönlüne göre versin nazlım ,yeni bir ev bir bebiş gönlüne göre mutlu bir yaşam olsun inşallah

bakalım biz ev buldukta arabanın satılmasını bekliyoruz ,inşallah nasipse taşınırız yakın zamanda

amin canım inşallah . Eşinde inşallah ikna olurda yeni bir ev yeni bir bebiş inşallah arabada en kısa zamanda satılır canım .

neden bu kadar sessiz sakin buralar ya?

safiş hatun çok meşgul heralde ,aşk böcüğüm gözdoşum ortalarda yok yine

emine öğrencileriyle meşgul ,aeben ablam unuttu zaten bizi :58:

miray ,zilan ,neslihan ,ayşegül kimsecikler yok ortada

Safiş hatun çok meşgul heralde ,aşk böcüğüm gözdoşum ortalarda yok yine

emine öğrencileriyle meşgul ,aeben ablam unuttu zaten bizi :58:

Miray ,zilan ,neslihan ,ayşegül kimsecikler yok ortada

safişim çok yoğun bu aralar zilanın çocuklar evde okul tatil . Neslihan listeden çıktı birazda yoğun sanırım . Deniz gelmiyor en son cuma kilo bildirimi yaptı .emine işte olabilir yada uyuyordur hala mirayda yoğun olacağını söyledi bu ay ara ara geliyor .
Aeben ablamında annesi ve kardeşi gelecekti . Ondan gelemiyor . Aşk böcüğü gözdoş okuyor ama yoğun olduğu için cevap yazamıyor .

Eki Görüntüle 138775 Eki Görüntüle 138776

valla güzelim baya baya fark var arada maşallah güzel kilo vermişsin?
Hepsi hamilelikten kalma kilolarmı yoksa başka etkenlermi?

:1: :1:
Nazlım kaynana faktörünü es geçmiyorsun bakıyorumda :1:

şştttttt deme öyle sığıntı değilsin sen
rahatsızlığının farkındayım bebeğim ama sabret geçicek bu günlerin hepsi zamana ihtiyacın var ben gibi :34:

woowww evmi alıyorsunuzzzzz :53: süpperrrrr :66: :66: :66:
rabbim herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin inşallaaaahhhhhhhhhh
Ve umarım yeni ev sanada uğur şans getirir elifim bol bol bebişlerin olur arka arkaya :emir_bebek: :emir_bebek:

safiş hatun çok meşgul heralde ,

çokkkk yoğunum canım ama azaltıyorum işleri takipteyim sizi ve her fırsatta yazıyorummmm :54: :54:

safişim çok yoğun bu aralar zilanın çocuklar evde okul tatil . Neslihan listeden çıktı birazda yoğun sanırım . Deniz gelmiyor en son cuma kilo bildirimi yaptı .emine işte olabilir yada uyuyordur hala mirayda yoğun olacağını söyledi bu ay ara ara geliyor .
Aeben ablamında annesi ve kardeşi gelecekti . Ondan gelemiyor . Aşk böcüğü gözdoş okuyor ama yoğun olduğu için cevap yazamıyor .

nazlım kaptan olduğun nasıl belli kıs herkeslerden haberin var :1:

yine +1 imm nideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn:30::30::30:

kızlar merhaba günlerdir hastalıkla uğraşıyorum yataktan kalkamıyorum önce apandist dediler sonra jinekolojik bişey dediler cuma günü tartılmayı bırak yerimden kalkamıyorum kaç gündür bugün daha iyiyim diye kalktım tartıldım 71.400 çıktım.. amannn çok dikkat edin çok pis bi salgın var ortalardaaa 5 gün oldu yeni kaldırabiliyorum başımı

Back
X