• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ankarada her gün yağmur yağıyor, yağmasa da parka götüremiyorum, 4 yolun ortasına park yapmışlar her yer araba, büyük tam bir insan delisi biri gel diyince bakmaz arkasına gider,(ki gitmişliği var) apartman bahçesine 1 kaydırak 1 tahterevalli koymuşlar, arada oraya iniyorduk, başka çocuk yok ama değişiklik olsun diye ona da yağmur engel, evde zaten büyük kaydırak, salıncak, bisiklet, scooter, tahteravalli her şey var inan, ama 2 si de bnm üstümü daha eğlenceli buluyorlar😂. İnsansızlıktan delirdik bi evde 😂😂
Sana en ıyı gelıcek sey annenlwrın gelmesi olucak oZaman cnm😊
Uygulaması gayet rahat canım sıkıntı yok birde cuma günü tartı sonuçlarına bakacaz bakalım 🤔
Tartılmadınmı bugun tartı ne diyor acaba

Bekliyorum canım bende dün çıkamadım ama 8 bin falan yaptım yağmurdan çıkamıyorum neyse bugün ikiye katlarim.
Geçmiş olsun canım bu arada regl ağrısı bende bekarken çok olurdu öldürurdu beni .
Aynen canım yağmur engel bu hafta 🤦🏻‍♀️ bekarken ben hiç yaşamadım ikinci kızımı doğurduktan sonra ağrılı regl geçiriyorum maalesef doktor rahmimin ters döndüğünü söylemişti bu sebep olabilirmiş maalesef

Screenshot_20210615-103058_Instagram.webp

Aynen canım yağmur engel bu hafta 🤦🏻‍♀️ bekarken ben hiç yaşamadım ikinci kızımı doğurduktan sonra ağrılı regl geçiriyorum maalesef doktor rahmimin ters döndüğünü söylemişti bu sebep olabilirmiş maalesef
Benımde rahmım ters aman aman bı ağrı yaşamıyorum.Doktorlarda atıyor bazen 😁

Düştüğüm takıma bak sporlar menüler oooo yememem farz oldu 😬😬
Bir de bebemin besin alerjisi var yumurta tavuk süt süt ürünleri kuruyemiş dana eti susam yiyemiyorum oyyy
İşin çok zor. Bunlar tok tutuyor. Yeşillik ye. Meyve ye canım. Arada balık.

Back
X