- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Spordan sizin gibi oturuyommu saniyosunuzNeden canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spordan sizin gibi oturuyommu saniyosunuzNeden canim
15bin olmamis
Ben şimdi 300 ip atladım mekikle devamPlanktan belim,jumping jucktan kollarim,mekikten göbişim,squattan totom,bölgeselden bölgelerim agriyo![]()
Bizim en büyük kurtarıcımız ablası o ılgılenınce rahatça ışımı yapıyorum .Söz verdım ben de onun bebesine bakıcamAllah yardımcın olsun canım ben tek çocukla bile kafayı yiyorum. Haftasonu da iş olsa giderim o dereceBenimkide öyle hep üstümde bacağımda yalnız oyun oynamaz tv izlerken bile yanında oturayım ister yalnız izlemez. Yaramazlıkları burdan İstanbula yol olur.
![]()
Günaydın kuzumGünaydın ⚘⚘⚘⚘⚘
Geçmiş olsun kuzumGünaydın
Ben dün akşam ufak bir bilinç kaybı yaşadın bütün gün zaten kalbimde ağrı ve tasikardi vardı Aksam hastaneye gitsek mi derken kısa süreli gözüm karardı esim en fazla 3 dk dedi. Tansiyon ile nabız da yuksekti. Hastaneye de gitmek istemedim düzelmezse gideriz dedim şimdi de ağrım var ama dünkü kadar değil
Bence kızın hastalığı anneannemin kazası derken birde dersleri yetiştirme telaşı yoruldum ben. Esimle de sorunlar vardı ondan diye düşündüm devam ederse gideceğim ama
Dun aksam menumu de ondan yazamadım uyumuşum erkenden
Günaydın canımGünaydın canlar![]()
Aaaa dur hele daha kahvalti yaptim kahvemi iciyomBen şimdi 300 ip atladım mekikle devam![]()
![]()
![]()
![]()
4000 adımim var spor müge anlıdan sonraAlerji çok zor canım benim Rabbim yardımcın olsun 1 ay süt, yoğurt, peynir,yumurta kuruyemiş tuketmedim ne yicem diye gezdim durdumDüştüğüm takıma bak sporlar menüler oooo yememem farz oldu
Bir de bebemin besin alerjisi var yumurta tavuk süt süt ürünleri kuruyemiş dana eti susam yiyemiyorum oyyy
Ben o ara mekik çekerimAaaa dur hele daha kahvalti yaptim kahvemi iciyom4000 adımim var spor müge anlıdan sonra
Oncelikle gecmis olsun canım emziren annesin yavastan veririsin free listede sende merak etmeDüştüğüm takıma bak sporlar menüler oooo yememem farz oldu
Bir de bebemin besin alerjisi var yumurta tavuk süt süt ürünleri kuruyemiş dana eti susam yiyemiyorum oyyy
Bugun dinlen olmazsaPlanktan belim,jumping jucktan kollarim,mekikten göbişim,squattan totom,bölgeselden bölgelerim agriyo![]()
Gunaydin canımGünaydın ⚘⚘⚘⚘⚘
Günaydın canımGünaydın canlar![]()
Oyy Allah kolaylik versin canim bebeklerde ne kadar cok besin alerjisi çıkıyor artikDüştüğüm takıma bak sporlar menüler oooo yememem farz oldu
Ne ara 4000 adim attin yaaAaaa dur hele daha kahvalti yaptim kahvemi iciyom4000 adımim var spor müge anlıdan sonra
Sabahın köründe kalkmış kaptanımBugun dinlen olmazsa
Gunaydin canım
Günaydın canım
Oyy Allah kolaylik versin canim bebeklerde ne kadar cok besin alerjisi çıkıyor artik
Ne ara 4000 adim attin yaa![]()
Kalkamiyorum ben bu ara yaa havalardan mi neSabahın köründe kalkmış kaptanım![]()