• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah yardımcın olsun canım ben tek çocukla bile kafayı yiyorum. Haftasonu da iş olsa giderim o derece 😂 Benimkide öyle hep üstümde bacağımda yalnız oyun oynamaz tv izlerken bile yanında oturayım ister yalnız izlemez. Yaramazlıkları burdan İstanbula yol olur. 😅
Bizim en büyük kurtarıcımız ablası o ılgılenınce rahatça ışımı yapıyorum .Söz verdım ben de onun bebesine bakıcam😁

Günaydın
Ben dün akşam ufak bir bilinç kaybı yaşadın bütün gün zaten kalbimde ağrı ve tasikardi vardı Aksam hastaneye gitsek mi derken kısa süreli gözüm karardı esim en fazla 3 dk dedi. Tansiyon ile nabız da yuksekti. Hastaneye de gitmek istemedim düzelmezse gideriz dedim şimdi de ağrım var ama dünkü kadar değil
Bence kızın hastalığı anneannemin kazası derken birde dersleri yetiştirme telaşı yoruldum ben. Esimle de sorunlar vardı ondan diye düşündüm devam ederse gideceğim ama

Dun aksam menumu de ondan yazamadım uyumuşum erkenden
Geçmiş olsun kuzum

Düştüğüm takıma bak sporlar menüler oooo yememem farz oldu 😬😬
Bir de bebemin besin alerjisi var yumurta tavuk süt süt ürünleri kuruyemiş dana eti susam yiyemiyorum oyyy
Alerji çok zor canım benim Rabbim yardımcın olsun 1 ay süt, yoğurt, peynir,yumurta kuruyemiş tuketmedim ne yicem diye gezdim durdum😌

Bir de bebemin besin alerjisi var yumurta tavuk süt süt ürünleri kuruyemiş dana eti susam yiyemiyorum oyyy
Oncelikle gecmis olsun canım emziren annesin yavastan veririsin free listede sende merak etme🥰
Ama bizim takım 1.cilikle doymayan takim yerlerse ceza alirlar🤷🏻‍♀️ spor yapmazlarsa kilo vermezler

Planktan belim,jumping jucktan kollarim,mekikten göbişim,squattan totom,bölgeselden bölgelerim agriyo :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bugun dinlen olmazsa 🤭🤭
Günaydın ⚘⚘⚘⚘⚘
Gunaydin canım 💕
Günaydın canlar 😍
Günaydın canım 💕
Oyy Allah kolaylik versin canim bebeklerde ne kadar cok besin alerjisi çıkıyor artik :(
Aaaa dur hele daha kahvalti yaptim kahvemi iciyom:kahve:4000 adımim var spor müge anlıdan sonra
Ne ara 4000 adim attin yaa 🙄🙄

Bugun dinlen olmazsa 🤭🤭

Gunaydin canım 💕

Günaydın canım 💕

Oyy Allah kolaylik versin canim bebeklerde ne kadar cok besin alerjisi çıkıyor artik :KK43:

Ne ara 4000 adim attin yaa 🙄🙄
Sabahın köründe kalkmış kaptanım🤦😌😂

Back
X