- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
İste bende ilk 15gunluk gecikmede sordum odum koptu Allah var ilk sene mumkun yakilsa bile birlesebiliyor dedi ;( 1 seneyi devirdik sayilir. Genelde kapali ameliyat sonrasi yada eski tip dugum atarak baglamada oluyormus sezeryan esnasindaki en guvenilir yontemBende ayni durumu yasadim cidden 2cocugum varken 12 sene sonra Allah verdi bitane bide korunurken simdi tupleri baglattim rahatim gecen gittigimde sordum kimisi tüpler bagliykende hamile kalirsin diyolar siz nediyosunuz dedim yok oyle bisey dedi
Bende kayısı çayı ve activia cok işe yaradiBen 3sene oncesine kadar sabahir koründe 3kere afedersiniz wcye kosuyodum ama sigara iciyodum sigarayi biraktim kabiz oldun
Ama benim kocada koşa kosa gidiyo ben 4gun bekliyorum
Bencede sen yok demeAllah ol derse olur :)
Doktorum 3 sene sonunda yeni bir rahim filmi alalim dedi hocam isyerimde cok yogunum kaynimda evleniyor sonraki ay yapalim dedim , o yogunlukta dugunde de hic oturmadan horon oynadim kanamam oldu regl sandim devami gelmeyince hamile oldugumu ogrendim .
Kizda 3 sene olmadi aman 35 oluyorum yeter olmuyor korunalim dedim , doktor ilac yazarken hamilelik riskin var mi dedi yok yok 0 ihtimal dedim antibiyotik verdi agir bir ilacti ,ilac bitti hamile oldugumu ogrendimyani simdi yok derim cikar mi cikar
Öyle yavaş hayatta icemem bı dikişte içerim ben zaten zor içiyorum. Diş eti içinde parondontaks kullanıyorum dış macunu dişçi söylemişti.Sirkeli suyu pipetle icin diss eti cekilmesi yapiyor discim soylemisti bana
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
11.30
1 haslama yumurta 2 dilim peynirle salata
4 zeytin, nescafe
15.00
1 bardak fit tatlım(yulafli, seker vs yok)
2 bardak çay
16.30
10 tk yoğurt+pulbiber+nane
3 4 tk ispanak
Şimdi biraz corba ekmek ve salata yeter mi emin olamadim
Yani yaptığım Baska yöntem acı çehre ama oda surekli olmuyo of zor uaAhhh ben o sirkeyi ağzıma sürebilsem
Afiyet olsun canım az yemissin koca tabak salata 1dilim ekmek yeterli benceMenümü yazayım
11.30
4 zeytin, nescafe
15.00
2 bardak çay
16.30
3 4 tk ispanak
İyi ki birakmissin bosver kabiz olBen 3sene oncesine kadar sabahir koründe 3kere afedersiniz wcye kosuyodum ama sigara iciyodum sigarayi biraktim kabiz oldun
Ama benim kocada koşa kosa gidiyo ben 4gun bekliyorum
İste aksam acikmaktan korkuyorum. Eşimde mesaide ondan yemek yapmadim. İspanagi da kızlara ayirdimAfiyet olsun canım az yemissin koca tabak salata 1dilim ekmek yeterli bence
Aman sen yok demeAllah ol derse olur :)
Doktorum 3 sene sonunda yeni bir rahim filmi alalim dedi hocam isyerimde cok yogunum kaynimda evleniyor sonraki ay yapalim dedim , o yogunlukta dugunde de hic oturmadan horon oynadim kanamam oldu regl sandim devami gelmeyince hamile oldugumu ogrendim .
Kizda 3 sene olmadi aman 35 oluyorum yeter olmuyor korunalim dedim , doktor ilac yazarken hamilelik riskin var mi dedi yok yok 0 ihtimal dedim antibiyotik verdi agir bir ilacti ,ilac bitti hamile oldugumu ogrendimyani simdi yok derim cikar mi cikar
Olmamıs pek sonradan gözün dönebilir canimMenümü yazayım
11.30
4 zeytin, nescafe
15.00
2 bardak çay
16.30
3 4 tk ispanak
Kesinlikle Kuzeyde kanamam olmustu 9+3 du pacalarima kadar kandi heryer hali vs kesin bunu da kaybettik demistim esim asansorde agliyordu gizli gizli . Usgye girdik benim sipamin ilk tekmesini gordum ol derse olur kal derse kalirAman sen yok deme
Allah ol derse olura örneksin
Ne güzel öyleKesinlikle Kuzeyde kanamam olmustu 9+3 du pacalarima kadar kandi heryer hali vs kesin bunu da kaybettik demistim esim asansorde agliyordu gizli gizli . Usgye girdik benim sipamin ilk tekmesini gordum ol derse olur kal derse kalir
Eki Görüntüle 2871052 Eki Görüntüle 2871052
Su guzelligi yaradan rabbim icin ne kolay
Cok guzel hayran kaldim bugun video eklense nasil narin kanat cirpiyorNe güzel öyle
Şimdi corba ekmek ve salatami yedim dönmez inşallahOlmamıs pek sonradan gözün dönebilir canim
Teşekkür ederim poni bonSüpersin. Ne güzel korumuşsun
İnişe gececegin zaman yakındır canım...bu acı çehreli çayımız vardı ya onu dene olmadı açlık otu halleder.Kiz 3gun oldu wc yok sporda olunca tarti tafan yapti
Bak asıl söylemem gereken şeyleri unutmuşum. Azmini, O güzel salçalı kahvaltıni, geceleri içtiğin menengiç kahvesini ve ertesi gün gelen muhteşem eksileriniHaha tatlım ya utandım bak. Zayıflar yutar boğazını dersin diye beklerken Neler demişsinaynı hisleri yaşıyorum seninle aşkım yine gel bu defa evimde ağırlamak isterim uzun uzun sohbet ederiz dedikodu yaparız iyi ki şişmanlayıp da tanışmışız güzel yüreklim
Reflor burada yok canim ama sanirim ona benzer biseReflorun bir zarari yok canim probiyotik bi arastir istersen
Suan biraz iyiyim tualete cok sk cikmiyorumHayatım sen patates hasla ye madem emziriyorsun gerçi şuan nasıl oldun bilmiyorumki
Afiyet olsun canımMenum
Sabah: klasik kahvaltı yazsam mı artık (1 haşlama yumurta 5 zeytin 1 dilim peynir domates salatalık 2 dilim ekmek)
Öğlen: yogurtlu bakliyat çorbası 1 kase
Aksam: 1 tavuk pirzola, 2 kaşık bulgur, 2 kepçe domatesli biberli şehriye çorbaZipzip-
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?