Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende ayni durumu yasadim cidden 2cocugum varken 12 sene sonra Allah verdi bitane bide korunurken simdi tupleri baglattim rahatim gecen gittigimde sordum kimisi tüpler bagliykende hamile kalirsin diyolar siz nediyosunuz dedim yok oyle bisey dedi
İste bende ilk 15gunluk gecikmede sordum odum koptu Allah var ilk sene mumkun yakilsa bile birlesebiliyor dedi ;( 1 seneyi devirdik sayilir. Genelde kapali ameliyat sonrasi yada eski tip dugum atarak baglamada oluyormus sezeryan esnasindaki en guvenilir yontem

Bencede sen yok deme
Sirkeli suyu pipetle icin diss eti cekilmesi yapiyor discim soylemisti bana
Öyle yavaş hayatta icemem bı dikişte içerim ben zaten zor içiyorum. Diş eti içinde parondontaks kullanıyorum dış macunu dişçi söylemişti.
Afiyet olsun canım
Ahhh ben o sirkeyi ağzıma sürebilsem
Yani yaptığım Baska yöntem acı çehre ama oda surekli olmuyo of zor ua

Afiyet olsun canım az yemissin koca tabak salata 1dilim ekmek yeterli bence

Ben 3sene oncesine kadar sabahir koründe 3kere afedersiniz wcye kosuyodum ama sigara iciyodum sigarayi biraktim kabiz oldun

Ama benim kocada koşa kosa gidiyo ben 4gun bekliyorum
İyi ki birakmissin bosver kabiz ol benim esimde oyle ya

Afiyet olsun canım az yemissin koca tabak salata 1dilim ekmek yeterli bence
İste aksam acikmaktan korkuyorum. Eşimde mesaide ondan yemek yapmadim. İspanagi da kızlara ayirdim en iyisi bu akşamda corba ekmek salata ile idare edeyim. Cuma guzel eksi olsun

Aman sen yok deme
Allah ol derse olura örneksin

Olmamıs pek sonradan gözün dönebilir canim

Aman sen yok deme
Allah ol derse olura örneksin
Kesinlikle Kuzeyde kanamam olmustu 9+3 du pacalarima kadar kandi heryer hali vs kesin bunu da kaybettik demistim esim asansorde agliyordu gizli gizli . Usgye girdik benim sipamin ilk tekmesini gordum ol derse olur kal derse kalir

Su guzelligi yaradan rabbim icin ne kolay

Bak asıl söylemem gereken şeyleri unutmuşum. Azmini, O güzel salçalı kahvaltıni, geceleri içtiğin menengiç kahvesini ve ertesi gün gelen muhteşem eksilerini
İnşallah tekrar nasip olur yüz yüze görüşmek...bence de iyi ki tanımışım seni şişkolugumuz olmasaydı olmayacaktı ...guzel yürekli olan sensin yakından gördüm ve tescilledim.

Reflorun bir zarari yok canim probiyotik bi arastir istersen
Reflor burada yok canim ama sanirim ona benzer bise
Probiyotik dedi onu kullanabiliyomusum
Hayatım sen patates hasla ye madem emziriyorsun gerçi şuan nasıl oldun bilmiyorumki
Suan biraz iyiyim tualete cok sk cikmiyorum
Kola etki etti kesin
Doktor probiyotik verdi canim sagolun opuyorum sizleri

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…