- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Afiyet olsun canimKahvaltı
2 sahanda yumurta, 1 domates, 1 salatalık, biraz peynir, dereotu,5 vişne
Ara 3 hurma
Akşam yoğurt çorbası, salata , fırında tavuk but 1 adet..
Su 3.5 litre olur
Yeşil çay 1 içdim belki 1 de içerim
Spor yürümüyorumm
Zipzip- E Elif_Eylul
Kiz 3gun oldu wc yok sporda olunca tarti tafan yaptiEvet bu sene yaz gelemiyor sanki bir turlu ,iyi olmana sevindim daha cok gel
Sagol kaptanim
Onca spordan sismissindir
Gecen sene de böyleydi havalar haziran yağışlı geciyor artikEvet bu sene yaz gelemiyor sanki bir turlu ,iyi olmana sevindim daha cok gel
Afiyet olsun canım ne güzel çok su icmisisnKahvaltı
2 sahanda yumurta, 1 domates, 1 salatalık, biraz peynir, dereotu,5 vişne
Ara 3 hurma
Akşam yoğurt çorbası, salata , fırında tavuk but 1 adet..
Su 3.5 litre olur
Yeşil çay 1 içdim belki 1 de içerim
Spor yürümüyorumm
Zipzip- E Elif_Eylul
Burdada camasir astim asmamla toplamam bir oldu geneGecen sene de böyleydi havalar haziran yağışlı geciyor artik
Peynir yada lorda ekleyebilirsin salatana yada 2 yumurta haslaAkşama yemeğim yok. Şehriyeli corbam var. Yanina salata yapsam dedim. Keşke ton balığım olsaydi
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım
Bugun az haliii yorulmusum
Teşekkür ederim kızlarAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Çok benziyoruz ben de öğretmen hariç aynıları. Memurum bende. HoşbuldumHoşgeldinBen Poni 32 yaşında 2 çocuk annesi öğretmenim. Basarilar
Ahhh ben o sirkeyi ağzıma sürebilsemKAptanim geçen günde söyledim aç karnına uzum sirkeli ılik su iç sindirimi duzeltiyo
Allah ol derse olur :)Ya tutarsa
Menümü yazayımPeynir yada lorda ekleyebilirsin salatana yada 2 yumurta hasla
Burda yagis yok bugun ama yagabilir her an hava kapaliBurdada camasir astim asmamla toplamam bir oldu gene
Wc cok sikinti ya her yemekten sonra wcye gidenler var bide bize bakKiz 3gun oldu wc yok sporda olunca tarti tafan yapti
İklimler kayiyor surekli ama yagis Ankarada Rizede yagmur yok dusun canim Temmuz agustosta da burada firtina oluyorGecen sene de böyleydi havalar haziran yağışlı geciyor artik
Süpersin. Ne güzel korumuşsunİki senedir 60-65 kilo arasında gidip geliyorum canımbu aralıkta kıyafet değiştirme derdi olmuyor çok şükür. Senin de aklındaki kiloya sağlıklı bir şekilde ulasmani diliyorum. danslarımiz hiç bitmesin.
Sirkeli suyu pipetle icin diss eti cekilmesi yapiyor discim soylemisti banaKAptanim geçen günde söyledim aç karnına uzum sirkeli ılik su iç sindirimi duzeltiyo
Bende ayni durumu yasadim cidden 2cocugum varken 12 sene sonra Allah verdi bitane bide korunurken simdi tupleri baglattim rahatim gecen gittigimde sordum kimisi tüpler bagliykende hamile kalirsin diyolar siz nediyosunuz dedim yok oyle bisey dediAllah ol derse olur :)
Doktorum 3 sene sonunda yeni bir rahim filmi alalim dedi hocam isyerimde cok yogunum kaynimda evleniyor sonraki ay yapalim dedim , o yogunlukta dugunde de hic oturmadan horon oynadim kanamam oldu regl sandim devami gelmeyince hamile oldugumu ogrendim .
Kizda 3 sene olmadi aman 35 oluyorum yeter olmuyor korunalim dedim , doktor ilac yazarken hamilelik riskin var mi dedi yok yok 0 ihtimal dedim antibiyotik verdi agir bir ilacti ,ilac bitti hamile oldugumu ogrendimyani simdi yok derim cikar mi cikar
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
11.30
1 haslama yumurta 2 dilim peynirle salata
4 zeytin, nescafe
15.00
1 bardak fit tatlım(yulafli, seker vs yok)
2 bardak çay
16.30
10 tk yoğurt+pulbiber+nane
3 4 tk ispanak
Şimdi biraz corba ekmek ve salata yeter mi emin olamadim
Ben 3sene oncesine kadar sabahir koründe 3kere afedersiniz wcye kosuyodum ama sigara iciyodum sigarayi biraktim kabiz oldunWc cok sikinti ya her yemekten sonra wcye gidenler var bide bize bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?