Afiyet olsun rakibeciğimSelam kızlar bugünün menüsü
Kahvaltı saat 10.00
1.5 dilim çavdar ekmeği
5 küçük domates
5 zeytin
3 çatal labne peyniri
Ara nescafe
Öğlen yok ( acikmadim)
Akşam 17.30
2 köfte
Salata
2 biber dolmasi
2 litre su
Meyve kiraz 3 dilim kavun
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Tostombalakanne
Konuyu kaçırdım galiba canım insaAllah doğru olan yolu seçersin ben de çok korkarım birgün bu duruma düşmektenKız uyudu mutfagı topladım tam spor yapma zamanı ama keyfım yok .Kocamla anamların arasında kaldım mantıgım kocan haklı diyor ama yuregım anam babam dıyor
Hersene annemlerle kurban keserız 2 sene evvel esımin hıc hoşlanmadıgı bı akrabamızıda kurbana katmak ıstedıler esımde ben kesmıycem yurd dısına gonderıcrm diye konuyu kapattı .Bu senede kurbana bırlıkte gırelım dıyor annemler 1 kısı eksik esımde" oZaman bana yaptıkları bana saygısızlıktı ben kırmamak adına dıle getırmedım ama gırmem bıdaha ailenle"diyorKonuyu kaçırdım galiba canım insaAllah doğru olan yolu seçersin ben de çok korkarım birgün bu duruma düşmekten
Afiyet olsun rakibeciğim2 biber dolması neyliydi
pirincliydicanım
Bak bu bılgıde yanlıs ılk cocugumu dpgurdugymda ters rahımlı oldugumu ogrendım sonra arkasından 2 tane daha dogurdum hele ortancıya ıstedıgım ay hemen hamıle kalmıştımEn son küçük kızım 4 aylıkken gitmiştim canım daha isim düşmedi hiç bir de doktorum ters dönmüş ondan ağrılı olur bir de bir daha çocuk istersen zorlanirsin demişti üstüne düşmedim açıkçası kist aklıma hiç gelmedi ben en iyisi gideyim doktora canım gecikmeden
Niye kapatıldı acabaÖzel kapatılmış bunu yeni öğrenen ben
Canım boşver ailenle güzel bir dille konuş dallanıp budaklanmadan halledersiniz bundan sebep ağız tadı bozulmasın eşim istemiyorsa ben de ısrar etmezdim canım o da kendince haklıHersene annemlerle kurban keserız 2 sene evvel esımin hıc hoşlanmadıgı bı akrabamızıda kurbana katmak ıstedıler esımde ben kesmıycem yurd dısına gonderıcrm diye konuyu kapattı .Bu senede kurbana bırlıkte gırelım dıyor annemler 1 kısı eksik esımde" oZaman bana yaptıkları bana saygısızlıktı ben kırmamak adına dıle getırmedım ama gırmem bıdaha ailenle"diyor
Ne yazıkkı buyukler herzaman buldıgınu okumayı sevıyorlar ama ışte ana baba üzmek kırmak istemiyorum bende
Bugünde böyle olsun napalım
Ay bu doktor resmen beni keklemişBak bu bılgıde yanlıs ılk cocugumu dpgurdugymda ters rahımlı oldugumu ogrendım sonra arkasından 2 tane daha dogurdum hele ortancıya ıstedıgım ay hemen hamıle kalmıştım
Tikkat tikkat bir adet koronavirus gördüm sankim
Aslında benimki diğerlerine göre daha uygun karpuz diyetineSenın karpuz dıyetın dıger arkadaşlara göre daha esnek sankı. Afıyet olsun cnm
Geçmiş olsun canım.Menüm(oğlum geceden beri çok hastaydı 5 yaşında oğlum geçen sene apandisitten ameliyat olmuştu sürekli istifra ve karın ağrısı sonuç hastanede soluk aldık erkenden işimiz saat 2 de bitti çok şükür ilaçlarla iyi şimdilik)
Sabah 11.30 1 poğaça çay
Ara16.30 1 küçük tabak kiraz
1 kupa formçayı
Akşam19.30
1 dilim kilis tava 1 kapyabiber dolması 1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor 3135 adım 300 p
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul @I-cell_84
Eşin haklı ama büyükler onu anlamaz. Yine kırmadan başkasıyla sözleşmiş kurban için falan diyiverin bari.Hersene annemlerle kurban keserız 2 sene evvel esımin hıc hoşlanmadıgı bı akrabamızıda kurbana katmak ıstedıler esımde ben kesmıycem yurd dısına gonderıcrm diye konuyu kapattı .Bu senede kurbana bırlıkte gırelım dıyor annemler 1 kısı eksik esımde" oZaman bana yaptıkları bana saygısızlıktı ben kırmamak adına dıle getırmedım ama gırmem bıdaha ailenle"diyor
Ne yazıkkı buyukler herzaman buldıgınu okumayı sevıyorlar ama ışte ana baba üzmek kırmak istemiyorum bende
Kahvaltı 11.00
1 kase menemen
5 zeytin
1 dılım peynir
Yesıllık
1 parça kasar
1 ck recel 1 ck cokokrem
Ara tarcınlı türk kahvesi 1 tane ekler
Akşam 19.00
1 kase bugdaylı yogurt çorbası
1 tabak kıymalı kabak yemeği
Domates salatalık
2,5 lt su 2 bardak bıtkı cayı 50 dk yürüyüş tempolu
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Menü
Sabah 09.30
Hastanede 5 tüp kan verince başım döndü, 1 tane vişne suyu ile yarim simit yedim.
Ogle 12.45
Sabahki simiti dengelesin diye
1 kase çorba ve salata yedim.
Aksam 17.00
1 kase çorba
Salata
1 dilim Karpuz
1 dilim ekmek yedim.
2 litre su, 1 kupa yesilcay
Migrenim tuttu yine hastane git gel stresinden. Ölü gibiyim yatıyorum.
Zipzip- E Elif_Eylul madamhd
Menü
Sabah 09.30
Hastanede 5 tüp kan verince başım döndü, 1 tane vişne suyu ile yarim simit yedim.
Ogle 12.45
Sabahki simiti dengelesin diye
1 kase çorba ve salata yedim.
Aksam 17.00
1 kase çorba
Salata
1 dilim Karpuz
1 dilim ekmek yedim.
2 litre su, 1 kupa yesilcay
Migrenim tuttu yine hastane git gel stresinden. Ölü gibiyim yatıyorum.
Zipzip- E Elif_Eylul madamhd
Afiyet olsun kizlar
Afiyet olsun canim
Peki biz bu suyu ne zaman içecez
Geçmiş olsun canım neyi varmış kuzucuk iyi mj şimdiMenüm(oğlum geceden beri çok hastaydı 5 yaşında oğlum geçen sene apandisitten ameliyat olmuştu sürekli istifra ve karın ağrısı sonuç hastanede soluk aldık erkenden işimiz saat 2 de bitti çok şükür ilaçlarla iyi şimdilik)
Sabah 11.30 1 poğaça çay
1 kupa formçayı
Akşam19.30
Su 2 lt
Spor 3135 adım 300 p
Afiyet olsun canim gecmis olsunMenüm(oğlum geceden beri çok hastaydı 5 yaşında oğlum geçen sene apandisitten ameliyat olmuştu sürekli istifra ve karın ağrısı sonuç hastanede soluk aldık erkenden işimiz saat 2 de bitti çok şükür ilaçlarla iyi şimdilik)
Sabah 11.30 1 poğaça çay
1 kupa formçayı
Akşam19.30
Su 2 lt
Spor 3135 adım 300 p
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?