Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız uyudu mutfagı topladım tam spor yapma zamanı ama keyfım yok .Kocamla anamların arasında kaldım mantıgım kocan haklı diyor ama yuregım anam babam dıyor
Konuyu kaçırdım galiba canım insaAllah doğru olan yolu seçersin ben de çok korkarım birgün bu duruma düşmekten

Konuyu kaçırdım galiba canım insaAllah doğru olan yolu seçersin ben de çok korkarım birgün bu duruma düşmekten
Hersene annemlerle kurban keserız 2 sene evvel esımin hıc hoşlanmadıgı bı akrabamızıda kurbana katmak ıstedıler esımde ben kesmıycem yurd dısına gonderıcrm diye konuyu kapattı .Bu senede kurbana bırlıkte gırelım dıyor annemler 1 kısı eksik esımde" oZaman bana yaptıkları bana saygısızlıktı ben kırmamak adına dıle getırmedım ama gırmem bıdaha ailenle"diyor
Ne yazıkkı buyukler herzaman buldıgınu okumayı sevıyorlar ama ışte ana baba üzmek kırmak istemiyorum bende

Bak bu bılgıde yanlıs ılk cocugumu dpgurdugymda ters rahımlı oldugumu ogrendım sonra arkasından 2 tane daha dogurdum hele ortancıya ıstedıgım ay hemen hamıle kalmıştım

Canım boşver ailenle güzel bir dille konuş dallanıp budaklanmadan halledersiniz bundan sebep ağız tadı bozulmasın eşim istemiyorsa ben de ısrar etmezdim canım o da kendince haklı

Bak bu bılgıde yanlıs ılk cocugumu dpgurdugymda ters rahımlı oldugumu ogrendım sonra arkasından 2 tane daha dogurdum hele ortancıya ıstedıgım ay hemen hamıle kalmıştım
Ay bu doktor resmen beni keklemiş yok artık ya şoka giriyorum tekrar tekrar ben nasılsa çocuk istemiyorum dedim ya cidden hiç düşmedim üstüne ben de hata ama o kadar ağrı çekeceğine git tekrar doktora dimi

Senın karpuz dıyetın dıger arkadaşlara göre daha esnek sankı. Afıyet olsun cnm
Aslında benimki diğerlerine göre daha uygun karpuz diyetine ara öğün yapmak yerine onları öğünlere yerleştiriyorum birde sebze ve proteini kendime göre seçiyorum kalori dengesini korumaya çalışarak

Geçmiş olsun canım.
Eşin haklı ama büyükler onu anlamaz. Yine kırmadan başkasıyla sözleşmiş kurban için falan diyiverin bari.

Afiyet olsun kizlar

Geçmiş olsun canım neyi varmış kuzucuk iyi mj şimdi

Afiyet olsun canim gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…