- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Kaptanım bizim apartman kaloriferli 4ton yetmiyo daire başı ben ortadayım ev alev saçıyo kimi üşüyo ısınamıyo en azından hrkes kendine göre ayerlarBizim köye dogalgaz geldi bu yaz ama daha döşeniyor insallah sizin köye de gelir canim
Isinma acısından pahali ama sicak su ve tüp masrafi acısından ucuz oluyor dogalgaz.
Bizim petekler vardı o yüzden 11 bin gitti tabi onun için mutfağı falan yeniledim derken baya masraf olduCok masrafliymis gercekten o zaman bizimde bir sure yapilmayabilir :)))
Sobayıda yakan biri olcak kim uğraşcak kovaylaSobalı evde büyüyenler çok sanslı. varya yemin ediyorum Soba kadar bi ısınamadik evde.
sobalı bir eve kaçiyorum köye. mis gibi mis.. uykum geliyo bide
Canım odunlu kat kaloriferi varmış onudüşündünüz mü tüm evi ısıtır kışınŞuan veremem açıkcasi o parayi gecen sene traktor aldik 80milyara anca o bitti incir baslayinca arabaya biyetlencez kismetse cocukla arabasiz olmuyo perisan oluyoruz,odun bol bizde ben sobayi seviyorum
Aman zamaninda yasak dedilerde bursada dogalgaz alanlar sobaya döndü daha sonrada valla ben ısinamamCanım odunlu kat kaloriferi varmış onudüşündünüz mü tüm evi ısıtır kışın
Doğalgaz gelince çevre kirlişiği kalorifer yasak oluyomuş galiba olurmu bilmiyorumda
Kendi başına olmak güzelAman zamaninda yasak dedilerde bursada dogalgaz alanlar sobaya döndü daha sonrada valla ben ısinamam
kabak fayda eder canım, yeşilçay falan da iç2 gündür 70.1 im sinirim bozuldu yaa 2gün akşamları kabak yicem karnımdaki şişlik de inmedi ama dünki kadar değil
Olur içerim inşallah eksi olurum cumayakabak fayda eder canım, yeşilçay falan da iç
Aksamki Nescafe yerine 1 türk kahvesi olabilir. Hem metobolizmayi hizlandiriyor tabi sade :) bir de nescafe granül mü yoksa yine tek içimlik paketlerden miÇok konuluyorsunuz ama okusam veledim durmuyor ev almış başını gitmiş okumasam Gönül razı değilbiraz bakayım bakalım. İyi sohbetler gençler.
Bugünkü menüyü de yazayım fırsat varken
Sabah
1,5 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
Birkaç çatal domates-salatalık- kavun-biber
Yumurtasız menemen
Ara
1 sade nescafe
1 kaşık duy kurusu
1 kayısı kurusu
Öğlen
3 kaşık bulgur pilavı
2 kepçe kadar etli patates yemeği
Akşam
Kabak sote
1 dilim tambuğday ekmeği
Ara
1 şade nescafe
2 kuru hurma
3 litre su
1 mil de Leslie yaparım
Teşekkürler bilgi için.Sirkeli suyu pipetle icin diss eti cekilmesi yapiyor discim soylemisti bana
| Üye Adı | 15 Haziran Salı spor puanı | 15 Haziran Salı Adım |
| C Chikolata_gozlum | 3.617 | 36.178 |
| E Elif_Eylul | 2.810 | 21.019 |
|
| 2.034 | 20.043 |
| M MissHayaLet | 1.867 | 4.372 |
| @Brzhuzur | 1.536 | 15.363 |
|
| 1.434 | 14.341 |
|
| 1.120 | 11.200 |
|
| 1.045 | 10.454 |
|
Afiyet olsun canımÇok konuluyorsunuz ama okusam veledim durmuyor ev almış başını gitmiş okumasam Gönül razı değilbiraz bakayım bakalım. İyi sohbetler gençler.
Bugünkü menüyü de yazayım fırsat varken
Sabah
1,5 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
Birkaç çatal domates-salatalık- kavun-biber
Yumurtasız menemen
Ara
1 sade nescafe
1 kaşık duy kurusu
1 kayısı kurusu
Öğlen
3 kaşık bulgur pilavı
2 kepçe kadar etli patates yemeği
Akşam
Kabak sote
1 dilim tambuğday ekmeği
Ara
1 şade nescafe
2 kuru hurma
3 litre su
1 mil de Leslie yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?