• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bizim köye dogalgaz geldi bu yaz ama daha döşeniyor insallah sizin köye de gelir canim
Isinma acısından pahali ama sicak su ve tüp masrafi acısından ucuz oluyor dogalgaz.
Kaptanım bizim apartman kaloriferli 4ton yetmiyo daire başı ben ortadayım ev alev saçıyo kimi üşüyo ısınamıyo en azından hrkes kendine göre ayerlar
İnşallah gelir buraya döşettik o kadar

Cok masrafliymis gercekten o zaman bizimde bir sure yapilmayabilir :)))
Bizim petekler vardı o yüzden 11 bin gitti tabi onun için mutfağı falan yeniledim derken baya masraf oldu
Ama yeni nesil borular güzel siyah değil dışının kaplaması var

Sobalı evde büyüyenler çok sanslı. varya yemin ediyorum Soba kadar bi ısınamadik evde. :KK70:
sobalı bir eve kaçiyorum köye. mis gibi mis.. uykum geliyo bide :KK53: :KK53:
Sobayıda yakan biri olcak kim uğraşcak kovayla
Sabahın soğuğunda üşüyodum soba yakarken o yüzden akşamdan akşama yakardım ben
Ben çok sıcak sevnem ev bi karara olcak sobaylada açıyoz akcak kapıyoz soğuyo

Şuan veremem açıkcasi o parayi gecen sene traktor aldik 80milyara anca o bitti incir baslayinca arabaya biyetlencez kismetse cocukla arabasiz olmuyo perisan oluyoruz,odun bol bizde ben sobayi seviyorum
Canım odunlu kat kaloriferi varmış onudüşündünüz mü tüm evi ısıtır kışın

Doğalgaz gelince çevre kirlişiği kalorifer yasak oluyomuş galiba olurmu bilmiyorumda

Canım odunlu kat kaloriferi varmış onudüşündünüz mü tüm evi ısıtır kışın

Doğalgaz gelince çevre kirlişiği kalorifer yasak oluyomuş galiba olurmu bilmiyorumda
Aman zamaninda yasak dedilerde bursada dogalgaz alanlar sobaya döndü daha sonrada valla ben ısinamam😌

Aman zamaninda yasak dedilerde bursada dogalgaz alanlar sobaya döndü daha sonrada valla ben ısinamam😌
Kendi başına olmak güzel
Apartmanda ısınma yönünden kimi üşüyo kimi yanıyo e o kadar yakılıyo bizim paraya yazık aylık 800 gelse kömürden uygun olcak bize yakıcı parasıydı kömürüydü derken
Açıkcası biz o yüzden istiyoruz tabi dublex evde zor ve maliyetli olur benim 3+1 salonu yakmam diyıdum şimdi amerikan olunca mecbur yanar bakalım artık deneyip görcez tabi gelirse

Screenshot_20210616-145413_Mi Fit.webp
Cordelia Cordelia
Dün gece unutmuşum atmayı

Çok konuluyorsunuz ama okusam veledim durmuyor ev almış başını gitmiş okumasam Gönül razı değil 😬😬 biraz bakayım bakalım. İyi sohbetler gençler.
Bugünkü menüyü de yazayım fırsat varken
Sabah
1,5 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
Birkaç çatal domates-salatalık- kavun-biber
Yumurtasız menemen

Ara
1 sade nescafe
1 kaşık duy kurusu
1 kayısı kurusu

Öğlen
3 kaşık bulgur pilavı
2 kepçe kadar etli patates yemeği

Akşam
Kabak sote
1 dilim tambuğday ekmeği

Ara
1 şade nescafe
2 kuru hurma

3 litre su
1 mil de Leslie yaparım
😉

Çok konuluyorsunuz ama okusam veledim durmuyor ev almış başını gitmiş okumasam Gönül razı değil 😬😬 biraz bakayım bakalım. İyi sohbetler gençler.
Sabah
5 zeytin
Yumurtasız menemen

Ara
1 sade nescafe
1 kaşık duy kurusu
1 kayısı kurusu

Öğlen
3 kaşık bulgur pilavı
2 kepçe kadar etli patates yemeği

Akşam
Kabak sote
1 dilim tambuğday ekmeği

Ara
1 şade nescafe
2 kuru hurma

3 litre su
1 mil de Leslie yaparım
😉
Aksamki Nescafe yerine 1 türk kahvesi olabilir. Hem metobolizmayi hizlandiriyor tabi sade :) bir de nescafe granül mü yoksa yine tek içimlik paketlerden mi

Sabah
5 zeytin
Yumurtasız menemen

Ara
1 sade nescafe
1 kaşık duy kurusu
1 kayısı kurusu

Öğlen
3 kaşık bulgur pilavı