Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İşte benim evde 2katli icerden merdivenli yukarda oturuyorum ama masrafli cok 30milyar olmus petek şart normal dogalgaz sobasi vermiyolar petek dösemeyince bide şofben ocak icin döseme yapmışlarmis
ben seni 2+1 de tek katlı bir evde oturduğu saniyordum.
içi merdivenliyse spor yapılır.

ben seni 2+1 de tek katlı bir evde oturduğu saniyordum.
içi merdivenliyse spor yapılır.
Üst katta 2odam mutfak acik büyuk banyo wc bir yerde,altta 2oda gibi diyim var bide giris ben yukarda oturuyorum sürekli hareket halindeyim kapi calinsa in asaya çik yukara markete pazara derken hep koşturuyorum

Tazefasulye firinda nasil olur acaba

Geldi canim 2 senedir var ama benim eve nasil olur nasil ısinir bilmiyorum almayi düşünmuyorum cunku biz isinamayiz
fırında yapmışlar olmuş
İşte benim evde 2katli icerden merdivenli yukarda oturuyorum ama masrafli cok 30milyar olmus petek şart normal dogalgaz sobasi vermiyolar petek dösemeyince bide şofben ocak icin döseme yapmışlarmis
çok pahalı canım ya. valla hayata milyoner doğanlar şanslı

Evin eski olmasi ile ilgili degil aslinda
Yalitimi tam yapılırsa ev iyi ısınır
Ev zaten benim ısınıyor icerde soba yakiyorum disarsi ısınıyor heryeri köpük yaptik soguk gecirmiyo onlar dogalgaz isitir ama ben isinamam donak götlüyum biraz

fırında yapmışlar olmuş

çok pahalı canım ya. valla hayata milyoner doğanlar şanslı
Şuan veremem açıkcasi o parayi gecen sene traktor aldik 80milyara anca o bitti incir baslayinca arabaya biyetlencez kismetse cocukla arabasiz olmuyo perisan oluyoruz,odun bol bizde ben sobayi seviyorum

Sobalı evde büyüyenler çok sanslı. varya yemin ediyorum Soba kadar bi ısınamadik evde.
sobalı bir eve kaçiyorum köye. mis gibi mis.. uykum geliyo bide
Valla ben sobali evde büyüdüm ve halaa sobalı evdeyim hayat işte

Valla ben sobali evde büyüdüm ve halaa sobalı evdeyim hayat işte
bende sobalı evde büyüdüm..
evlendikten ilk 2 sene sobalı evde oturdum sonra doğalgaza geçtik.
sonra ısı yalıtım yaptırdık.
ısı yalıtım yaptırınca doğalgaz faturası düştü .
600 gelecegi 300 geliyor bu çok iyi oldu.
haziran aydayiz eşim doğalgazi kapatmadi ona ragmen 80 tl geldi.
akşamlari soğuk oluyor çocuk var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…