- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yeni dösetti yandaki amcalar okadar artmiski fiyatlar sadece abonelik 8milyarCok masrafliymis gercekten o zaman bizimde bir sure yapilmayabilir :)))
bende geçen hafta denedim işe yaramadi .bu hafta su içiyorum bol bol 3 ltyi geçmeye çalışıyorum.Şu dukan birasi banami birtek iyi gelmiyo anlamis degilim 7gun oldu bugün ne ödem gidiyo ne kilo
60 ol o zaman güzel olur.
ben seni 2+1 de tek katlı bir evde oturduğu saniyordum.İşte benim evde 2katli icerden merdivenli yukarda oturuyorum ama masrafli cok 30milyar olmus petek şart normal dogalgaz sobasi vermiyolar petek dösemeyince bide şofben ocak icin döseme yapmışlarmis
ya eski ev ise ısınmıyor diye biliyorum.Cok masrafliymis gercekten o zaman bizimde bir sure yapilmayabilir :)))
Evin eski olmasi ile ilgili degil aslindaya eski ev ise ısınmıyor diye biliyorum.
Emmeyı bırakınca rahatlıyosun cnm sık dısini bıraz dahaYok emiyodu o sira 16 aylik
Üst katta 2odam mutfak acik büyuk banyo wc bir yerde,altta 2oda gibi diyim var bide giris ben yukarda oturuyorum sürekli hareket halindeyim kapi calinsa in asaya çik yukara markete pazara derken hep koşturuyorumben seni 2+1 de tek katlı bir evde oturduğu saniyordum.
içi merdivenliyse spor yapılır.
fırında yapmışlar olmuşTazefasulye firinda nasil olur acaba
Geldi canim 2 senedir var ama benim eve nasil olur nasil ısinir bilmiyorum almayi düşünmuyorum cunku biz isinamayiz
çok pahalı canım ya. valla hayata milyoner doğanlar şanslıİşte benim evde 2katli icerden merdivenli yukarda oturuyorum ama masrafli cok 30milyar olmus petek şart normal dogalgaz sobasi vermiyolar petek dösemeyince bide şofben ocak icin döseme yapmışlarmis
Ev zaten benim ısınıyor icerde soba yakiyorum disarsi ısınıyor heryeri köpük yaptik soguk gecirmiyo onlar dogalgaz isitir ama ben isinamam donak götlüyum birazEvin eski olmasi ile ilgili degil aslinda
Yalitimi tam yapılırsa ev iyi ısınır
Şuan veremem açıkcasi o parayi gecen sene traktor aldik 80milyara anca o bitti incir baslayinca arabaya biyetlencez kismetse cocukla arabasiz olmuyo perisan oluyoruz,odun bol bizde ben sobayi seviyorumfırında yapmışlar olmuş
çok pahalı canım ya. valla hayata milyoner doğanlar şanslı
Valla isinamazsin canim çünkü sobanin yerini tutmuyor sıcaklığıEv zaten benim ısınıyor icerde soba yakiyorum disarsi ısınıyor heryeri köpük yaptik soguk gecirmiyo onlar dogalgaz isitir ama ben isinamam donak götlüyum biraz
Yaaa iste ondan diyorum arkadasa gidiyoruz kıçımimı ısitayim başımımi ben sobaya bir dayiyorum oh misValla isinamazsin canim çünkü sobanin yerini tutmuyor sıcaklığı
Valla ben sobali evde büyüdüm ve halaa sobalı evdeyim hayat işteSobalı evde büyüyenler çok sanslı. varya yemin ediyorum Soba kadar bi ısınamadik evde.
sobalı bir eve kaçiyorum köye. mis gibi mis.. uykum geliyo bide
bende sobalı evde büyüdüm..Valla ben sobali evde büyüdüm ve halaa sobalı evdeyim hayat işte
canim benim çok güzel olmuş ellerine sağlık.:)Nice sağlıklı güzel seneler dilerim
İyi ki doğdun.AseliccA
Eki Görüntüle 2871493 Eki Görüntüle 2871494
Öcü gibi pastaNice sağlıklı güzel seneler dilerim
İyi ki doğdun.AseliccA
Eki Görüntüle 2871493 Eki Görüntüle 2871494
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?