Afiyet olsun canimÇarşamba menüm
Sabah/ 1 domates 1 salatalık,,2 d.ekmek, 1 tk pekmez, 1 kk peynir,1 yumurta,1 d. Salam
Aralar/4 petibör,2 yk yoğurt, hilal dilim kavun
Akşam/2 kepçe çorba,1 kepçe semizotu
yarım kase yoğurt lu kabak
Ara/ 3 ceviz
Su / 1,5 litre
Spor/ 8225 adım
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Eki Görüntüle 2871849
Kilo verince ayakmi küçülmüşKızlar bir babet alayım dedim ayağım küçülmüş
55di 52 olmuş benimki sorma buda almak istiyo keşke verebilsem hepsini vercemBenimkide yer ama hiç yerinde duramaz. 59 kgydu gecen yanimda tartildi 56 olmus haberi yok almam lazim deyip duruyodu
30 kilo veren 15i mi veremeyecek canm süpersinBen 95 kgyken bile 50 falandım. Şurada 2 aydir pantolonlarima girmeye başladım. Hamilelik itibariyle yaklaşik 1.5 sene hic bir kiyafetime giremedim ne yazikki.
Teşekkür ederim kalan 15 kg beni ürkütüyor işte
Umarım herşey yolundadır.Bu hafta hoş olmayan bir durum yaşadım üstümde anca atıp gelebildim hiçbir şey paylaşamadım kusura bakmayın pazartesi bildirimide kaldı kaptanımZipzip- ❤
Afiyet olsun canım sporlarin artmaya basladiÇarşamba menüm
Sabah/ 1 domates 1 salatalık,,2 d.ekmek, 1 tk pekmez, 1 kk peynir,1 yumurta,1 d. Salam
Ara/ 3 ceviz
Su / 1,5 litre
Spor/ 8225 adım
Eki Görüntüle 2871849
Zayıflamak da etkiler canim birde babetin kalıbına göre de değişiyor olabilirKızlar bir babet alayım dedim ayağım küçülmüş
Benimde öyle oldu. 40 41 giyecektim nerdeyse. Şuan 39 terlik aldim ayagim icinde durmuyoKızlar bir babet alayım dedim ayağım küçülmüş
Verelim hepsini55di 52 olmuş benimki sorma buda almak istiyo keşke verebilsem hepsini vercem
Afiyet olsun canımÇarşamba menüm
Ara/ 3 ceviz
Su / 1,5 litre
Spor/ 8225 adım
Eki Görüntüle 2871849
Aslinda verememek korkusu degil sanki. Geri alma korkusu, başka şeyler icimde tedirginlik var iste ne bileyim30 kilo veren 15i mi veremeyecek canm süpersin
10 kiloda 1 numara küçülüyor benm. Onceki 22 kilo vermemde 40 numaradn 38e dusmustum bu kez erken küçüldü şaşırdımKilo verince ayakmi küçülmüş
Benimki evde 2 çocukla bende 3tane var anlamış değilimVerelim hepsinibizimki yufkaci agir işte çalıştığı icin yese de oyle cok almiyor
Biraz koşturmacalarım varAfiyet olsun canım sporlarin artmaya basladi
Zayıflamak da etkiler canim birde babetin kalıbına göre de değişiyor olabilir
Once ayak inceldi demek10 kiloda 1 numara küçülüyor benm. Onceki 22 kilo vermemde 40 numaradn 38e dusmustum bu kez erken küçüldü şaşırdım
Metabolizma cok hızlı işte kimisinde belkide yedigini hemen yakiyor. Bizlerede oyle olsaydi keşkeBenimki evde 2 çocukla bende 3tane var anlamış değilim
Küçülüyo valla ama büyüdüyseKilo verince ayakmi küçülmüş
Boyu uzun mu canımBenimki evde 2 çocukla bende 3tane var anlamış değilim
Ama kızın yaptığı da patavatsızlık neyse ki seni gaza getirmişBen zamaninda calisrken bitane muhasebeci vardi bana dediki kackilosun 85 dedim senin giydigin sana yakisiyomu dedi ne varmis giydigimde dedim kiz gibi giyiniyosun ama hic yakismiyo bir aynaya bak dedi ama ben oldum kıpkırmızı ama iykide demis 62kiloya kadar düstum onun sayesinde iykide yuzume vurmuş daha sonra birak bana diyeti dedi bende senin sayende kilo verdim dedim şok oldu yememize dikkat etmezsek dedigin gibi hoppp yapisir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?