- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Beraber tavuk yedik ya resmen benim yediğimin 3katını yedi hemde ekmekle ama işte almıyoMetabolizma cok hızlı işte kimisinde belkide yedigini hemen yakiyor. Bizlerede oyle olsaydi keşke
Iste nediyeceksin benim gibi patavatsızAma kızın yaptığı da patavatsızlık neyse ki seni gaza getirmiş
1.55 falanBoyu uzun mu canım
Aslında 155 e 52kilo çok da az değil canım belki sen diyette sin diye kilo alayım diyordur gıcıklığına1.55 falan
40 sayfa gecmisi sallamasyon yapmamis gibi surdan hello móllo diyeyim
AseliccA nin dogum gunusuymus kizartma yemis dogum gunun kutlu olsun canim
Zipzip- kaptan 10 bin yapmadan millet 28bin yapmis atar yapiyor takimi kapatacak kesin
E Elif_Eylul yatmaya bahane olsun diye havalari sucluyor soba var bizde gell pattis kozleriz , kozde kahve iceriz
Amine Busra 6 yil sonra 80 barajini kirip 79.8 gormus
Chedarice tartiyla ugrasiyor 74 disinda herseyi gostermis
Fitt_anne kurbanda gonlunun rahat olmasi cok onemli nasil istiyorsa oyle yapsin esin
Bitttii...
Eline sağlık canım benim15 Haziran Günümüzü Aydınlatan Yıldızlarımız Tebrikler
Üye Adı 15 Haziran Salı spor puanı 15 Haziran Salı Adım @chikolatagozlum 3.617 36.178E Elif_Eylul 2.810 21.019Zipzip- 2.034 20.043M MissHayaLet 1.867 4.372@Brzhuzur 1.536 15.363
15 Haziran Günü Yükselen Yıldızlarımız Tebrikler
�
sleepy angel 1.434 14.341AseliccA 1.120 11.200@kackaloribu 1.045 10.454
Kuzu o kadar kilo vermişsin maşallahBu da 112 kg civarinda
Ohhh ben geçmiş yapmamıştım çok iyi oldu40 sayfa gecmisi sallamasyon yapmamis gibi surdan hello móllo diyeyim
Zipzip- kaptan 10 bin yapmadan millet 28bin yapmis atar yapiyor takimi kapatacak kesin
E Elif_Eylul yatmaya bahane olsun diye havalari sucluyor soba var bizde gell pattis kozleriz , kozde kahve iceriz
Fitt_anne kurbanda gonlunun rahat olmasi cok onemli nasil istiyorsa oyle yapsin esin
Bitttii...
O yüzünden de çok veriyo diş etleriçekildi resmen vücuttan değil de yüzünden memnun değil ilk çocukta kilo almıştı 60 falan istiyo zaten o da benim 65 60 arası halimi beğeniyoAslında 155 e 52kilo çok da az değil canım belki sen diyette sin diye kilo alayım diyordur gıcıklığına
Kahkaha attım40 sayfa gecmisi sallamasyon yapmamis gibi surdan hello móllo diyeyim
Bitttii...
Hımm tamam o zamanO yüzünden de çok veriyo diş etleriçekildi resmen vücuttan değil de yüzünden memnun değil ilk çocukta kilo almıştı 60 falan istiyo zaten o da benim 65 60 arası halimi beğeniyo
Gıcıklığına demez yani
Hemen kapatalim takimi yeter bu kadar bak 20 bin adim diyorlar hemen ust mesajda40 sayfa gecmisi sallamasyon yapmamis gibi surdan hello móllo diyeyim
Bitttii...
Allah razı olsun40 sayfa gecmisi sallamasyon yapmamis gibi surdan hello móllo diyeyim
Bitttii...
Bende esimi diyete baslattim. 2 kilo anca verdi. Bugun nohutun yanina pilav yapmadik diye isyanlardaAynen canım bi başarayım bidaha 60ı bile görmemek için çabalıcam
Eşimin de kilo vermesi lazım bundan sonra evdeki yemeklerde herkese porsiyon kontrolü var
Tabi eşimin dışarda yediklerini de düzene sokması lazım
Bundan sonra herşey pişsede az pişcek ve kızartmalar fırında olcak
Eşim diyor ki dava açsan kazanırsın benim sarıldığım kim diyor.
Benim çocuklarda 2-3 kilo verdiBende esimi diyete baslattim. 2 kilo anca verdi. Bugun nohutun yanina pilav yapmadik diye isyanlarda
Ay o bende de var ama düşünmemeye çalışıyorum. Onu tüm kilolari verince düşünürüzAslinda verememek korkusu degil sanki. Geri alma korkusu, başka şeyler icimde tedirginlik var iste ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?