Geçmiş olsun cnm. Ne şikayetin var dı??Selam kızlar ben covid olmuşum bu haftada devam edemiycm üzgünüm bir türlü baslayamadim . Virüs için önereceğiniz bişey var mı şuan sadece Multi vitamin kullanıyorum ama çocuklarımada bulaşmış onlarda hasta
Zipzip- E Elif_Eylul
Geçmiş olsun cnm.Günaydın
Sol gogus altında yaklaşık 5 yıldır duran bir kitle var zararsız bir sıkıntı yaratmadı ama kalbe doğru gelen kısımda bir kitle daha geldi elime yaklaşık 1 haftadır da rahatsızlık veriyor. Randevu aldım birazdan doktora gideceğim insaallah bu yeni olan bana terslik yapmaz
HayırrrrrGünaydın kızlaaar, yarına hazır mıyıııııııııııızzzzzzzzzzz
Bugün diyetisyen için tartıldım cnm, ama diğer günler meraktan tartılıyorum ne durumdayım göreyim ve önlem alayım diye, kilo verirsem 2-3 güne 1 tartılıyorum da vermeyince her saniyestres yapıyo olmasin hergün neden tartıyorsun
hemen hazırlayalım seni o zaman, ne istersiniz? Yeşilçay var taze demlenmiş, limon sıkarız üstüne bolca, akşama da kabak varHayırrrrr
Eksi geleceğim başka yolu yok da , çok az eksi olur, saçımı kestiricem 300 gr ordan gelir, 200 de erken yemektenYarina eksi geleceksin inaniyorum
bende bi hafta sonra diyetisyene gidicem sonuçlari merak ediyorum.Geçmiş olsun cnm. Ne şikayetin var dı??
Geçmiş olsun cnm.
Hayırrrrr
Bugün diyetisyen için tartıldım cnm, ama diğer günler meraktan tartılıyorum ne durumdayım göreyim ve önlem alayım diye, kilo verirsem 2-3 güne 1 tartılıyorum da vermeyince her saniyeumut işte
Kendimi kilo vermiş hissediyorum ama tartı öyle demiyor
hakkınızda hayırlısı olsun :)Yarın aşımı olucam
Aaa hadi hayirli olsun bakalimYarın aşımı olucam
Sagol canimhakkınızda hayırlısı olsun :)
Sagol canim gelir bence surekli asaya iniyo yaş sıniriAaa hadi hayirli olsun bakalim
HaFtaya benim sira gelse keske köye gidecegiz 29 haziranda ilcede asi sayisi az
Aynen canim haftaya sira gelir sanirimSagol canim
Sagol canim gelir bence surekli asaya iniyo yaş sıniri
Helal canım darısı bana
Hosgeldin canim aramiza ben elif 31 yaşındayımMerhaba şuan yeni katıldım aranıza.
Ben Nehir
Yaş 35
Boy 1. 62
Kilo 87.1
Hedef kilo 67
Meslek şuan çalışmıyorum
2 çocuğum var
Guatırım az çalıştığı için kilo vermekte zorlanıyorum . Motivasyona ihtiyacım var . Beni de takıma kabul ettiğiniz için teşekkür ederim .
Hosgeldin canim aramıza enkisa zamanda hedefine ulasman dilegiyleMerhaba şuan yeni katıldım aranıza.
Ben Nehir
Yaş 35
Boy 1. 62
Kilo 87.1
Hedef kilo 67
Meslek şuan çalışmıyorum
2 çocuğum var
Guatırım az çalıştığı için kilo vermekte zorlanıyorum . Motivasyona ihtiyacım var . Beni de takıma kabul ettiğiniz için teşekkür ederim .
Günaydınnn
Yarın eksi olur canım oyle olduğu çok oldu bende ödem atıcı çay ya da yeşilçay iç.Hala artıyım
Günaydın kızlarGünaydın
Hayırlısı olsun canımYarın aşımı olucam
Hastaneler full dolu çoğu asi oluyor bol sıra var geçen eşim gitti gece 11 de çok kalabalık dedi. Sana da gelir büyük ihtimal.Aaa hadi hayirli olsun bakalim
HaFtaya benim sira gelse keske köye gidecegiz 29 haziranda ilcede asi sayisi az
Aramıza hoşgeldinizMerhaba şuan yeni katıldım aranıza.
Ben Nehir
Yaş 35
Boy 1. 62
Kilo 87.1
Hedef kilo 67
Meslek şuan çalışmıyorum
2 çocuğum var
Aynen canim gunde 1.5 milyon kisi asi olmaya baslamisHayırlısı olsun canım
Hastaneler full dolu çoğu asi oluyor bol sıra var geçen eşim gitti gece 11 de çok kalabalık dedi. Sana da gelir büyük ihtimal.
Aramıza hoşgeldiniz
Günaydın
Günaydın kızlar
Günaydın tekrar kızlarZipzip- Free listede olduğum için haftaya izinliyim şehir dişındayım tatil modu haftaya cuma için bildirim yapmazsam olur mu izne çıkmama gerek yok sanırım değil mi
Günaydın
Günaydınnn
Günaydın kızlarsporumu yaptım kızım uyanana kadar yesıl fasulye ayıklıyım yemek işini halledeyım
Günaydın gençler.
Gunaydin kizlar
Günaydınnn
Günaydın kızlarGünaydın
Sol gogus altında yaklaşık 5 yıldır duran bir kitle var zararsız bir sıkıntı yaratmadı ama kalbe doğru gelen kısımda bir kitle daha geldi elime yaklaşık 1 haftadır da rahatsızlık veriyor. Randevu aldım birazdan doktora gideceğim insaallah bu yeni olan bana terslik yapmaz
Hoşgeldin canımMerhaba şuan yeni katıldım aranıza.
Ben Nehir
Yaş 35
Boy 1. 62
Kilo 87.1
Hedef kilo 67
Meslek şuan çalışmıyorum
2 çocuğum var
Günaydın afiyet olsun canimGünaydın
Hava kapalı bir günü ile
Menümü yazayım
16.06
sabah 7:00
Eki Görüntüle 2872074
ara: bi avuç kiraz
öğle 12:00
Tavuk suyuna çorba 1 tabak patatesli tavuk sote bi avuç maydanoz
Karpuz
Ara: 3 adet kayısı ve kiraz fitre kahve
Akşam 20:00 (annemdeydim )
2 kase et suyuna çorba
salata
Karpuz
Adım :Eki Görüntüle 2872076
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @SaskinAnne
Günaydın canimGünaydın kızlaaar, yarına hazır mıyıııııııııııızzzzzzzzzzz
Ailecek geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Vitamini eksik etme... bağışıklık için ne gerekiyorsa yap. Bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.Selam kızlar ben covid olmuşum bu haftada devam edemiycm üzgünüm bir türlü baslayamadim . Virüs için önereceğiniz bişey var mı şuan sadece Multi vitamin kullanıyorum ama çocuklarımada bulaşmış onlarda hasta
Zipzip- E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?