- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 39
Geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlanirsin bol bol da yoğurt vitamin ye güzel çorbalar yap.Selam kızlar ben covid olmuşum bu haftada devam edemiycm üzgünüm bir türlü baslayamadim . Virüs için önereceğiniz bişey var mı şuan sadece Multi vitamin kullanıyorum ama çocuklarımada bulaşmış onlarda hasta
Zipzip- @Filizzz16
Çok geçmiş olsun canım umarım sorunsuz iyi huylu durGünaydın
Sol gogus altında yaklaşık 5 yıldır duran bir kitle var zararsız bir sıkıntı yaratmadı ama kalbe doğru gelen kısımda bir kitle daha geldi elime yaklaşık 1 haftadır da rahatsızlık veriyor. Randevu aldım birazdan doktora gideceğim insaallah bu yeni olan bana terslik yapmaz
Günaydınnn
Gunaydin kizlar
Günaydıııııııınn
Hastalarımıza acil şifalar, adımlarınıza bereket dilerim.
Günaydın gençler.
Günaydın
Hava kapalı bir günü ile
Menümü yazayım
16.06
sabah 7:00
Eki Görüntüle 2872074
ara: bi avuç kiraz
öğle 12:00
Tavuk suyuna çorba 1 tabak patatesli tavuk sote bi avuç maydanoz
Karpuz
Ara: 3 adet kayısı ve kiraz fitre kahve
Akşam 20:00 (annemdeydim )
2 kase et suyuna çorba
salata
Karpuz
Adım :Eki Görüntüle 2872076
Zipzip- @Filizzz16 Cordelia @SaskinAnne
Günaydın kızlaaar, yarına hazır mıyıııııııııııızzzzzzzzzzz
Günaydın kızlarsporumu yaptım kızım uyanana kadar yesıl fasulye ayıklıyım yemek işini halledeyım
Günaydın kızlar
Günaydın tekrar kızlarZipzip- Free listede olduğum için haftaya izinliyim şehir dişındayım tatil modu haftaya cuma için bildirim yapmazsam olur mu izne çıkmama gerek yok sanırım değil mi
Günaydın kızlarGünaydın
Çok geçmiş olsun inşallah kötü çıkmazGünaydın
Sol gogus altında yaklaşık 5 yıldır duran bir kitle var zararsız bir sıkıntı yaratmadı ama kalbe doğru gelen kısımda bir kitle daha geldi elime yaklaşık 1 haftadır da rahatsızlık veriyor. Randevu aldım birazdan doktora gideceğim insaallah bu yeni olan bana terslik yapmaz
Günaydın fılızciğimGünaydın
Kolunu kipirdatsan atıyor sanırımYa kızlar benim adımsayar saatım sadece adım attığımda değil sabıt duruncadaw devam ediyor sızınkılerdemi öyle .
stres yapıyo olmasin hergün neden tartıyorsunHala artıyım
Gunaydin canımGünaydın kızlaaar, yarına hazır mıyıııııııııııızzzzzzzzzzz
Günaydın canımGünaydın kızlarsporumu yaptım kızım uyanana kadar yesıl fasulye ayıklıyım yemek işini halledeyım
Amin
Gunaydin canımGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın tekrar kızlarZipzip- Free listede olduğum için haftaya izinliyim şehir dişındayım tatil modu haftaya cuma için bildirim yapmazsam olur mu izne çıkmama gerek yok sanırım değil mi
Ev icinde ama özellikle kalkip adim atmaya calisiyorum yoksa oturduğum yerden kalkmiyorumKaptancigim ev ıcındekı hareket halındedı mı adımsayar acık yoksa yürüyüş yaparkenkı adım sayısı bu .
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canımGünaydın kızlarson saatler
Gunaydin canımGünaydınnn
Yarina eksi geleceksin inaniyorumHala artıyım
Gunaydin afiyet olsun canimGünaydın kızlar ❤
Dün ekleyemedim dünki adımım ve menum
Sabah 10.30
1d ekmekten tost zeytin 2 d karpuz
Akşam 17.30
2 ızgara baget salata 1d ekmek
2Lt su
8300 adim 830 puanCordelia
Eki Görüntüle 2872101
Sağol canım günaydınGunaydin afiyet olsun canim
Bugün az da olsa eksi gördüm artık kimse korkutamaz beni
Gunaydin canımGünaydın
Geçmiş olsun çabuk iyileşirsin inşallah eşimde oldu kan sulandırıcı mutlaka al covid hapının yanında benim eşime yaptığım çay var corona aşısı çayı diye geçiyor tarif atabilirim onun dışında somak suyu portakal suyu iç bol bol hergün 2 kez bitki çaylarından yap içSelam kızlar ben covid olmuşum bu haftada devam edemiycm üzgünüm bir türlü baslayamadim . Virüs için önereceğiniz bişey var mı şuan sadece Multi vitamin kullanıyorum ama çocuklarımada bulaşmış onlarda hasta
Zipzip- @Filizzz16
Çoook geçmiş olsun inşallah temiz çıkarGünaydın
Sürekli kolumda ama adım atmayınca saymıyo telefondaki uygulama telefonu sallasam da sayıyoduYa kızlar benim adımsayar saatım sadece adım attığımda değil sabıt duruncadaw devam ediyor sızınkılerdemi öyle .
Geçmiş olsun canımSelam kızlar ben covid olmuşum bu haftada devam edemiycm üzgünüm bir türlü baslayamadim . Virüs için önereceğiniz bişey var mı şuan sadece Multi vitamin kullanıyorum ama çocuklarımada bulaşmış onlarda hasta
Zipzip- @Filizzz16
Geçmiş olsun canımGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?