Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlanirsin bol bol da yoğurt vitamin ye güzel çorbalar yap.
Çok geçmiş olsun canım umarım sorunsuz iyi huylu dur

Günaydıııııııınn
Hastalarımıza acil şifalar, adımlarınıza bereket dilerim.

Günaydın gençler.

Günaydın kızlaaar, yarına hazır mıyıııııııııııızzzzzzzzzzz

Günaydın kızlar sporumu yaptım kızım uyanana kadar yesıl fasulye ayıklıyım yemek işini halledeyım

Günaydın kızlar

Günaydın tekrar kızlar Zipzip- Free listede olduğum için haftaya izinliyim şehir dişındayım tatil modu haftaya cuma için bildirim yapmazsam olur mu izne çıkmama gerek yok sanırım değil mi

Günaydın kızlar son saatler

Çok geçmiş olsun inşallah kötü çıkmaz

Günaydın kızlaaar, yarına hazır mıyıııııııııııızzzzzzzzzzz
Gunaydin canım
Günaydın kızlar sporumu yaptım kızım uyanana kadar yesıl fasulye ayıklıyım yemek işini halledeyım
Günaydın canım
Amin
Gunaydin canim
Günaydın kızlar
Gunaydin canım
Günaydın tekrar kızlar Zipzip- Free listede olduğum için haftaya izinliyim şehir dişındayım tatil modu haftaya cuma için bildirim yapmazsam olur mu izne çıkmama gerek yok sanırım değil mi
Günaydın canım
Free de oldugun icin sorun olmaz tatil dönüşü gelirsin iyi tatiller canim
Kaptancigim ev ıcındekı hareket halındedı mı adımsayar acık yoksa yürüyüş yaparkenkı adım sayısı bu .
Ev icinde ama özellikle kalkip adim atmaya calisiyorum yoksa oturduğum yerden kalkmiyorum
Günaydın canım
Günaydın kızlar son saatler
Günaydın canım
Gunaydin canım
Yarina eksi geleceksin inaniyorum

Geçmiş olsun çabuk iyileşirsin inşallah eşimde oldu kan sulandırıcı mutlaka al covid hapının yanında benim eşime yaptığım çay var corona aşısı çayı diye geçiyor tarif atabilirim onun dışında somak suyu portakal suyu iç bol bol hergün 2 kez bitki çaylarından yap iç
Çoook geçmiş olsun inşallah temiz çıkar

Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…