Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eki Görüntüle 2872948

Geçen Hafta: 55,1
Bugün: 54,3
Fark: 800 gr
Yüzde : 1.451
Zipzip- E Elif_Eylul @madamhd
Eksin cok guzel canim

Eksin çok güzel tebrik ederim canım

Eksin çok güzel tebrik ederim canım mezun olabilirsin tabi hayirli olsun simdiden

Gunaydin canım hosgeldin
Ne guzel 52 leri gormussun ben yine 55 lerdeyim :))
Hos buldum.kaptanim...düğünün gaziyla gördüm valla...köye gidince gene verirsin bence..ankara havasi pek.yaramiyo gibi

tebrik ederim canımm

bu hafta daha güzel olsun inşallah canım benim

Insallah haftaya daha guzel olur

Eksin cok guzel canim
filizcimm

Bol marulla 4 çiğ köfte bi de 2 çatal pasta yeter bahar vicdanin rahat eder ertesi gün
Yooo hic o kafada degilim ponim vallq yiyecegim
gelmis mi ablama yok demisler alerjik bunyesi kolu kipkirmizi olmus dun Boluda fakultede yaptirdi bugunde yanlamasina jilet atmis gibi ustten alta

Saçımı kestirdim, kuaför yeri süpürürken nasıl baktıysam artık,ne çok değil mi dedi, sence kaç gr gelir 300 gelir mi dedim manyak demiştir içinden muhtemelen çünkü dışından cevap vermedi
Gecen haftalarda bende dusundum kac gr gelir diye sacim baya uzadi birde gür saclarim

mide tüp ameliyati düşünüyorum. kimse razi degil olmuyor diye yaptırmak istiyorum.
ama korkuyorum. bi kadin mide tüp ameliyati geçirdikten kısa süre sonra vefat etmiş.
Yaaa sabır ya selamet sağdan sağdan geliyolar

mide tüp ameliyati düşünüyorum. kimse razi degil olmuyor diye yaptırmak istiyorum.
ama korkuyorum. bi kadin mide tüp ameliyati geçirdikten kısa süre sonra vefat etmiş.
Offf migi önce yediklerini gözden geçir ne mide ameliyatı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…