- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 32
sen bana bi günde 3 kilo fark atabilecek kapasitedesin o yüzden sana bulaşmamOh oh bana da 2 kilo fark atılmış
selam canım daha iyi olmalarına sevindim, çabucak toparlansınlar inşallah.Slm hanimlar
Bebeler hasta olunca uğrayamadım..Şükür daha iyiler
Hemen tarti bildiriyorum kaptanimZipzip-
Okula geldim oğlanla ancak girebildim
Eksiyle gelmissin tebrik ederim canım
Selam kizlar nasilsiniz
Sabah korkuyla tartiya ciktim biliyosunuz bu hafta bagirsaklarimdan rahatsizlandim diyet yapamadim. Neyse ciktim tarti calismadi dedim yok artik okadarmi kilo almisim
Sonra ciktim 2 kiloya yakin fazla gosteriyo
11 yasindaki kizim tartildi 59 gosterdi 55 kiloydu oda. Tarti silik rakamlar gosteriyo sanirim pili bitiyo.
Diger tartida tartildik orada +800 gosterdi, kizimida 55 gosterdi
Ben fotolari atiyorum tartinin pillerini degistircez
Gecen cuma 64,2
Bu hafta 65
Arti gelecegimi biliyordum
Eksin cok guzel canimEki Görüntüle 2872948
Geçen Hafta: 55,1
Bugün: 54,3
Fark: 800 gr
Yüzde : 1.451
Zipzip- E Elif_Eylul @madamhd
Teşekkür ederim kaptanimGeçmiş olsun canım
Birakmamaya özen gösterdimEksiyle gelmissin tebrik ederim canım
Teşekkür ederim canımsen bana bi günde 3 kilo fark atabilecek kapasitedesin o yüzden sana bulaşmam
selam canım daha iyi olmalarına sevindim, çabucak toparlansınlar inşallah.
Hos buldum.kaptanim...düğünün gaziyla gördüm valla...köye gidince gene verirsin bence..ankara havasi pek.yaramiyo gibiEksin çok güzel tebrik ederim canım
Eksin çok güzel tebrik ederim canım mezun olabilirsin tabi hayirli olsun simdiden
Gunaydin canım hosgeldin
Ne guzel 52 leri gormussun ben yine 55 lerdeyim :))
oo süpersin canım tebrik ederim gerçekten
Geçmiş olsun canım.Slm hanimlar
Bebeler hasta olunca uğrayamadım..Şükür daha iyiler
Hemen tarti bildiriyorum kaptanimZipzip-
Okula geldim oğlanla ancak girebildim
Tebrik ederim canım
Aynen canim koyde daha hahareketliyim onun da etkisi oluyor :))Hos buldum.kaptanim...düğünün gaziyla gördüm valla...köye gidince gene verirsin bence..ankara havasi pek.yaramiyo gibi
Maşallah 9lu rakamlardan çabuk kurtulacaksin
Yok kız o enerji yok bu aralar oğlum sağolsun ne gece ne gündüz uyumuyorsen bana bi günde 3 kilo fark atabilecek kapasitedesin o yüzden sana bulaşmam
selam canım daha iyi olmalarına sevindim, çabucak toparlansınlar inşallah.
canım ya gerçekten küçük çocukla çok zor hayat. Ama zamanda çabuk geçiyor, bi bakmışsın kocamaaaan olmuşlar bile..Yok kız o enerji yok bu aralar oğlum sağolsun ne gece ne gündüz uyumuyor
Evet zaman uçup gidiyor anlamıyoruzcanım ya gerçekten küçük çocukla çok zor hayat. Ama zamanda çabuk geçiyor, bi bakmışsın kocamaaaan olmuşlar bile..
tebrik ederim canımm
bu hafta daha güzel olsun inşallah canım benim
Insallah haftaya daha guzel olurEksin çok güzel tebrik ederim canım
Eksin çok güzel tebrik ederim canım mezun olabilirsin tabi hayirli olsun simdiden
Gunaydin canım hosgeldin
Ne guzel 52 leri gormussun ben yine 55 lerdeyim :))
Eksin çok güzel tebrik ederim canım
Haftaya daha guzel olur canim
Eksin çok güzel tebrik ederim canım
Bu hafta senide mezun ediyorum hayirli olsun mezuniyetin
Baslayalim simdiden
Eksin cok guzel canim
Eksin cok guzel canim tebrikler
Yooo hic o kafada degilim ponim vallq yiyecegimBol marulla 4 çiğ köfte bi de 2 çatal pasta yeter bahar vicdanin rahat eder ertesi gün
gelmis mi ablama yok demisler alerjik bunyesi kolu kipkirmizi olmus dun Boluda fakultede yaptirdi bugunde yanlamasina jilet atmis gibi ustten altaHoşgeldin nehir.
Sinovac geldi, randevu veriyor artık.
Cumartesi benim de kızımın doğumgünü, kilo da vernedim ki kaçamak yapayımanneme dedim hiç bir şey yapmayalım yiyecek, sarma yapıcaz bi tek, bir de ben akşam pasta yapacağım. O kadar yani inşallah o kadarla dururlar
Gecen haftalarda bende dusundum kac gr gelir diyeSaçımı kestirdim, kuaför yeri süpürürken nasıl baktıysam artık,ne çok değil mi dedi, sence kaç gr gelir 300 gelir mi dedimmanyak demiştir içinden muhtemelen çünkü dışından cevap vermedi
Yaaa sabır ya selamet sağdan sağdan geliyolarmide tüp ameliyati düşünüyorum. kimse razi degil olmuyor diye yaptırmak istiyorum.
ama korkuyorum. bi kadin mide tüp ameliyati geçirdikten kısa süre sonra vefat etmiş.
Offf migi önce yediklerini gözden geçir ne mide ameliyatı yamide tüp ameliyati düşünüyorum. kimse razi degil olmuyor diye yaptırmak istiyorum.
ama korkuyorum. bi kadin mide tüp ameliyati geçirdikten kısa süre sonra vefat etmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?