Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

AseliccA kiz asi olmaya korkup nasil tup mide olacaksin . Vallaha bir tane akilli yok takimda
Hayır birde mide ameliyatı bu yedikten sonra ne anlamı kalıyor şimdi kilo veremeyip aylardır aynı kiloda sabit kalan insan nasıl durdursun kendini.

Offf migi önce yediklerini gözden geçir ne mide ameliyatı ya
Kesinlikle bak cok ciddiyim ben fark etmiyordum ufak atistirmalari listeye girmeden once E Elif_Eylul bana neden veremiyorsun atistiriyormusun tarzi birsey dedi ay sinir oldum icten ice sonra baktim evet ben tezgahtakini, cocuktan kalani vs atiyorum agzima ve bunu fark etmedigim icin yemedim gibi geliyordu filiz sorunca yoo yemedim demistim ciddi ciddi suursuzca yiyormusum meger

Hayır birde mide ameliyatı bu yedikten sonra ne anlamı kalıyor şimdi kilo veremeyip aylardır aynı kiloda sabit kalan insan nasıl durdursun kendini.
Birde verilecek kilosu 40kg degil 10kg verse bile yetecek ona . Bana ne kadar iyi olmussun cok iyi vermissin asla 70gibi durmuyorsun yeter diyorlar ama nayirrrr 5leri gorecegim

Filizi iste bipleyen olsa keske canim herkese söyluyorum bunu ama bana alttan alta kiziyolar ben salakmiyim farketmicem kızdiklarinı ama kendileri bilir kim isterse yesin kim isterse yemesin ugrasmicam cokta artik

Birde verilecek kilosu 40kg degil 10kg verse bile yetecek ona . Bana ne kadar iyi olmussun cok iyi vermissin asla 70gibi durmuyorsun yeter diyorlar ama nayirrrr 5leri gorecegim
Aynen canım her zaman söylüyorum kural basit ben miginin menüsünde salata görmüyorum sebze görmüyorum eee sonra veremiyorum tabi veremezsin.

Bu hafta karpuz harici her gün salata yaptım yedim sebze yedim bir tek salata protein olmuyor yoğurt yedim.

Bu zamana kadar kendine neyin iyi gelip neyin iyi gelmediğini bilmedikten sonra dönsün dursun aynı kiloda.

Filizi iste bipleyen olsa keske canim herkese söyluyorum bunu ama bana alttan alta kiziyolar ben salakmiyim farketmicem kızdiklarinı ama kendileri bilir kim isterse yesin kim isterse yemesin ugrasmicam cokta artik
Ugras canim bak ben sayenizde verdim kilolari bir gazla her ne kadar burda yesemde gomulurcesine yemiyorum arti gelirim korkusuna

Aaa olurmu sosis ev yapimi nuget ev yapımı simdi daha konuscam ama susayim

mide tüp ameliyati düşünüyorum. kimse razi degil olmuyor diye yaptırmak istiyorum.
ama korkuyorum. bi kadin mide tüp ameliyati geçirdikten kısa süre sonra vefat etmiş.
Ee hadi tup mide ameliyati oldun diyelim ayni yemege devam ettikten sonra 6 ay sonra yine 80 kiloyu görürsün
Selam guzeller hayirli cumalar
Bugun hava gunesli bir evi yikamadim geriye ne varsa yikadim sabahtan beri
Selam canım hayirli cumalar
Slm Günaydın kızlar bu haftam 70,6 Zipzip- -200
Gunaydin canım eskide olman guzel
Merhaba canim ,kac kilo ile mezun olmuştun ve ne zaman mezun olmustun bakmam lazim :)

insulin direncim var. 23 unde gidecegim kaç çıkmış bilmiyorum.
olmazsa doktora mide ameliyati söylecegim. doktor bu kafayı yemiş der.
Ya bırak migi hamileyken şekerim tavan gezdim sürekli çıktı ama ben almak yerine yine de verdim sen hep bahane altına sığınıyorsun ha belki bana kiziyorsundur.

Her şeyi bahane etme artık bak hangi kilodan Cordelia Chedarice nerelerden geldiler. Otur düşün önce 80 de kalmak istiyormusun. Valla giydiklerim yakismadiktan sonra hiç birşeyin önemi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…