- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Eksidesin canim gene
Sosis nasil evde yapiliyor bana biri anlatsin tutsuleme odasi mi varAaa olurmu sosis ev yapimi nuget ev yapımı simdi daha konuscam ama susayim
Nebiliyim yaaa valla cildircam artik şu menulereSosis nasil evde yapiliyor bana biri anlatsin tutsuleme odasi mi var
Ben sana söyleyeyim 25 Aralık 'ta 56.7 ile mezun oldumEe hadi tup mide ameliyati oldun diyelim ayni yemege devam ettikten sonra 6 ay sonra yine 80 kiloyu görürsün
Selam canım hayirli cumalar
Gunaydin canım eskide olman guzel
Merhaba canim ,kac kilo ile mezun olmuştun ve ne zaman mezun olmustun bakmam lazim :)
Menülere yorum yazmıyorum cunku ben menü paylaşmıyorum diye önce menüleri düzeltmesi lazım yoksa hangimiz kilo veririz öyle.Aaa olurmu sosis ev yapimi nuget ev yapımı simdi daha konuscam ama susayim
Yaaa neden listeye girceksin canim ya bu kiloda zaten sen gayet guzel ilerliyosunBen sana söyleyeyim 25 Aralık 'ta 56.7 ile mezun oldum
Sen takimdasin mezun oldun dimeMenülere yorum yazmıyorum cunku ben menü paylaşmıyorum diye önce menüleri düzeltmesi lazım yoksa hangimiz kilo veririz öyle.
***6.Takım 706. Etap ***ÜÇÜNCÜBen sana söyleyeyim 25 Aralık 'ta 56.7 ile mezun oldum
Ya aslında birde yorumlara dönüş yapılmıyor üstüne hep bahane görüyorum diyeyimSen takimdasin mezun oldun dime
Menu yazmiyosanda senin yaptigin sporun belli kilon belli nerde yanlis yapildi yorumlamazsaniz birakip hepimiz gidelim artik
Eki Görüntüle 2872948
Geçen Hafta: 55,1
Bugün: 54,3
Fark: 800 gr
Yüzde : 1.451
Zipzip- E Elif_Eylul @madamhd
Tebrikler kizlarSelam kizlar nasilsiniz
Sabah korkuyla tartiya ciktim biliyosunuz bu hafta bagirsaklarimdan rahatsizlandim diyet yapamadim. Neyse ciktim tarti calismadi dedim yok artik okadarmi kilo almisim
Sonra ciktim 2 kiloya yakin fazla gosteriyo
11 yasindaki kizim tartildi 59 gosterdi 55 kiloydu oda. Tarti silik rakamlar gosteriyo sanirim pili bitiyo.
Diger tartida tartildik orada +800 gosterdi, kizimida 55 gosterdi
Ben fotolari atiyorum tartinin pillerini degistircez
Gecen cuma 64,2
Bu hafta 65
Arti gelecegimi biliyordum
Haftaya daha iyi olur inşallah azimle yola devam kizlarMerhaba hanımlar...
Geçen hafta 55.4
Bugün 56.2
+800 ödem falan da değil bu bildiğimiz yağ karin yağlanması oldu hissediyorum neyse burdan döneceğim inşallah
Eki Görüntüle 2872982
Zipzip- kaptanım listeye girsem mı acaba???
Ya aslında hepimiz hangi kilolardan buralara geldik E Elif_Eylul biliyorsun hepimizin bir tecrübesi var az çok ama özellikle her haftaAseliccA tartı günü sürekli bahaneler ile geliyor.
Ha ben her şeyi yiyorum ama istediğim kilolardayim çok sıkmama gerek yok ama onun sporda yapmasa her gün yürüyüş yapması harici güzel menüler ile gelmesi gerekli ben o azmi onda hiç görmedim
Tebrikler Canım
canım iradene sahip çıkmayı öğrenmeden o iş olmaz. sonu çok tehlikeli.mide tüp ameliyati düşünüyorum. kimse razi degil olmuyor diye yaptırmak istiyorum.
ama korkuyorum. bi kadin mide tüp ameliyati geçirdikten kısa süre sonra vefat etmiş.
tebrikler canım
tebrikler canım
tebrikler canım
Haftaya inşallah ...çok teşekkür ederim elisacim.Haftaya daha iyi olur inşallah azimle yola devam kizlar
Mide amaliyatinda da diyet yapilmasi gerekiyor gecen birinden duydum
Yenildim yaaaTebriklerrrrr.
Niye korkutuyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?