Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben sana söyleyeyim 25 Aralık 'ta 56.7 ile mezun oldum

Aaa olurmu sosis ev yapimi nuget ev yapımı simdi daha konuscam ama susayim
Menülere yorum yazmıyorum cunku ben menü paylaşmıyorum diye önce menüleri düzeltmesi lazım yoksa hangimiz kilo veririz öyle.

Menülere yorum yazmıyorum cunku ben menü paylaşmıyorum diye önce menüleri düzeltmesi lazım yoksa hangimiz kilo veririz öyle.
Sen takimdasin mezun oldun dime
Menu yazmiyosanda senin yaptigin sporun belli kilon belli nerde yanlis yapildi yorumlamazsaniz birakip hepimiz gidelim artik

Ben sana söyleyeyim 25 Aralık 'ta 56.7 ile mezun oldum
***6.Takım 706. Etap ***ÜÇÜNCÜ

PAPATYAM(61.8/60.6/1.2/%1.942)
asysss (57.3/56.7/0.6/%1.047) mezun olmak istiyor

buldum.bende simdi

mezun kilonun altındasın 25 hafta olmus girmek istersen ekleriz,kilon 25 e bolunecek ama

haftaya da 6 ayin dolmus olur

Sen takimdasin mezun oldun dime
Menu yazmiyosanda senin yaptigin sporun belli kilon belli nerde yanlis yapildi yorumlamazsaniz birakip hepimiz gidelim artik
Ya aslında birde yorumlara dönüş yapılmıyor üstüne hep bahane görüyorum diyeyim

Eki Görüntüle 2872948

Geçen Hafta: 55,1
Bugün: 54,3
Fark: 800 gr
Yüzde : 1.451
Zipzip- E Elif_Eylul @madamhd
Tebrikler kizlar

Ya aslında hepimiz hangi kilolardan buralara geldik E Elif_Eylul biliyorsun hepimizin bir tecrübesi var az çok ama özellikle her hafta AseliccA tartı günü sürekli bahaneler ile geliyor.

Ha ben her şeyi yiyorum ama istediğim kilolardayim çok sıkmama gerek yok ama onun sporda yapmasa her gün yürüyüş yapması harici güzel menüler ile gelmesi gerekli ben o azmi onda hiç görmedim

mide tüp ameliyati düşünüyorum. kimse razi degil olmuyor diye yaptırmak istiyorum.
ama korkuyorum. bi kadin mide tüp ameliyati geçirdikten kısa süre sonra vefat etmiş.
canım iradene sahip çıkmayı öğrenmeden o iş olmaz. sonu çok tehlikeli.
Slm Günaydın kızlar bu haftam 70,6 Zipzip- -200
tebrikler canım
Eki Görüntüle 2872990
Gecen hafta:72.1
Guncel: 71.9
Fark:-200
tebrikler canım

Gecen cuma:64.2
Bu cum 63.7
Fark 500 gr
Zipzip-
tebrikler canım

AseliccA kiz asi olmaya korkup nasil tup mide olacaksin . Vallaha bir tane akilli yok takimda
Mide amaliyatinda da diyet yapilmasi gerekiyor gecen birinden duydum
Diyet yapilmadiginda mideye yuklenince tehlike olusturuyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…