Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Elhan Abla senin alıntın gitmis yediklerin normal degildi zaten mezuniyet kutlamalari falan haftaya daha guzel olur
Haklısın canım. Haftaya bir kutlamamiz kaldı ama bugünden itibaren menü ve spor bildirimi yapacağim. Kilo verdiğim süre boyunca bu kadar artı geldiğimi hiç hatırlamıyorum berbat bir şey...

Evet canım koca bir tabak salata yesen mesela 90/100 kalori ve midenin %60 hepsini doyuruyor neredeyse gerisi zaten ya sebze protein ya da çorba yoğurt. Ama kızartma ile nuget, sosis ile çiğ köfte ile ancak verdiğin kiloyu geri alır 2 gün artı çıkarsın.

Bak şimdi sen dün simit yedin bugün artı gördün diyelim haftasonu dikkat edersen pazartesi eksi ile gelirsin. Bunları deneye deneye öğrendik önce vücuda ne iyi gelir ne zarar verir bilmezsen değil haftalarca aylarca aynı kiloda bir ileri iki geri gideriz.
Kilo Bildirimi

Geçen Hafta = 74.9
Güncel = 74.1
Fark = 0.8
Yüzde = 1.068
Maşallah canım çok güzel
Geçen cuma 66,5 kg.
Bu cuma 65,7 kg.
Fark 800 gram
Oran 1,203Eki Görüntüle 2873022
Oh oh maşallah 65 gelmiş 64 yolda

Kilo Bildirimi

Geçen Hafta = 74.9
Güncel = 74.1
Fark = 0.8
Yüzde = 1.068
Karpuz patlamis bende 1 2 kilo bekliyodum
Eksin güzel iste ne istiyosun
Geçen cuma 66,5 kg.
Bu cuma 65,7 kg.
Fark 800 gram
Oran 1,203Eki Görüntüle 2873022
Eksin guzel canim tebrikler
Eki Görüntüle 2873032
Cuma: 56
Güncel: 55.5
Fark: 0.5
Yüzde: 0.9 Zipzip-
Eksin guzel canim tebrikler

Yok canım eksi olsun bizim olsun zaten
İnşallah şu iki hafta verebildiğim max yüksek kilolar veririm düğüne kadar
İnşaAllah verirsin canım
Bende bu ayın sonuna 65 görmek istiyorum o yüzden sıkı tutuyorum diyeti

lavinia
Hayır birde mide ameliyatı bu yedikten sonra ne anlamı kalıyor şimdi kilo veremeyip aylardır aynı kiloda sabit kalan insan nasıl durdursun kendini.
Bir tanıdığım oldu tüp mide ameliyatı zayıfladı tekrar yedi geri kilo şimdi tekrar bir operasyon geçirdi sonu yokkk yaaaa ne olursa olsun boğazınıza hakim olmak zorundayız

İnşaAllah verirsin canım
Bende bu ayın sonuna 65 görmek istiyorum o yüzden sıkı tutuyorum diyeti
Senin menulerin örnek alincak bir menü canim buyuzdende cok guzel kilo veriyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…