Yasaklar bile 22.00' ye çekildi bence kalırsınBilmem ki kalirmiyim o kadar
Afiyet olsun canim![]()
başarilariniza bir mendil de benden gelsin. Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasaklar bile 22.00' ye çekildi bence kalırsınBilmem ki kalirmiyim o kadar
Afiyet olsun canim![]()
başarilariniza bir mendil de benden gelsin. Yerseniz Allah sizi böyle şişko yapar, diyebileceğiniz örnekleriz.Freedekiler free olarak takiliyolar abla hayirlisi bakalim.ne olcak

Afiyet olsun canımMenümü de yazıp kaçacağım, yarın party var hazırlıklar beni bekler.
Sabah 10.00
Zeytin 10 tane idi fotodan önce yedim birazını.
Eki Görüntüle 2873361
Ara 14- 15 çiğ badem
Ara16 - 15 çiğ badem -1 bardak sütlü yeşilçay
Akşam 19.30Eki Görüntüle 2873360
Ve 1 çatal karpuz, 1 adet de makarna (bunlara aramızda diyetisyen duymasın)
Su; 3 lt
Adım da 10000ı gecince şarja koydum bilekliği yarına hazır olsun.
Muhteşem ötesi bir menü... makarna olayını anlamadım canım. Sadece bir çatal mi bir adet mi bir tabak mi...Menümü de yazıp kaçacağım, yarın party var hazırlıklar beni bekler.
Sabah 10.00
Eki Görüntüle 2873361
Ara 14- 15 çiğ badem
Su; 3 lt
Fotoda sağ üstteki kalem makarnanın soslu olanından sadece 1 tane göz hakkı. Keşli sos yapmıştı annemM
Muhteşem ötesi bir menü... makarna olayını anlamadım canım. Sadece bir çatal mi bir adet mi bir tabak mi...![]()
Sulişim ileri yaşlarda kilo verilmez diye bir şey yok gerçekten. Sadece yavaş veriliyor biraz daha çaba istiyor.Ben diyete ilk basladim..eşim dalga gecti...bu yasta ne kilosu vercen o sana yapıştı artik zayiflayamazsin diyip duruyordu...buraya geldim...herkese yaşını soruyordum benden yaşlı varmi kilo vermeye calisan diye...ama sonuc ortada 40 yaşında yim.ve hala kilo verebiliyorum...yeterki neyi nekadar yiyecegimizi ayarlayalım...sporumuzu bırakmayalım herkes zayiflar Allahin izniyle
Evet canim aynen oyle...Sulişim ileri yaşlarda kilo verilmez diye bir şey yok gerçekten. Sadece yavaş veriliyor biraz daha çaba istiyor.
İyi yapmışsın canım. Afiyet olsun. Anneciğinin eline sağlık.Fotoda sağ üstteki kalem makarnanın soslu olanından sadece 1 tane göz hakkı. Keşli sos yapmıştı annem![]()
Hadi 22.00 gecirme serefine bir mendilde ben salllayimYasaklar bile 22.00' ye çekildi bence kalırsınbaşarilariniza bir mendil de benden gelsin.
![]()

Afiyet olsun canımMenümü de yazıp kaçacağım, yarın party var hazırlıklar beni bekler.
Sabah 10.00
Eki Görüntüle 2873361
Ara 14- 15 çiğ badem
Su; 3 lt
Ediyorsa oradan 1 orta boy rakip rica edebilir miyim lütfenRakip sistemi devam ediyomu![]()
Hemen rakip bulalim canimİyi geceler bu hafta kg vermede rakip arıyorum desem yürek yemiş olur muyum?![]()
1ortaboy kalmadi büyük boy versekEdiyorsa oradan 1 orta boy rakip rica edebilir miyim lütfenbu hafta rekor kıracağım (hayaller hayatlar
)
1 tl farkla büyük seçim alayım ozaman1ortaboy kalmadi büyük boy versek![]()
Asiyem beni dışarısı mahvetti. Para veriyoruz şunu da yiyim bunu da tadayim aman arkadaşlara da ayıp olmasın , kocam kırılmasın derken buralara geldim. İneriz inşallah bogazimiza mukayyet olursak. Çay kahve içmeler dışında arkadaş bulusmalarina nokta koydum. Beni baştan çıkarıyorlar.nasıl bir açlık cektiysem öküz gibi saldirmişim her şeye...ama yok maymunun gözü açıldı.
hadi bismillahimizi şöyle kuvvetli çekelim yanlıştan dönelim yemin de edelim ne gerekiyorsa yapalım kuzum.
![]()
Elifcim n'olacak bu takımının haliHadi 22.00 gecirme serefine bir mendilde ben salllayim
Afiyet olsun canım![]()