Canım benim tekrar teşekkür ederim. Renk seçimini çok beğendim.@Lili 38 veElhan Rakipsiniz. Bu hafta renklerden isim yapıyorum. Siz turkuaz oldunuz.
E Elif_Eylul veZipzip- siz Kırmızı oldunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim tekrar teşekkür ederim. Renk seçimini çok beğendim.@Lili 38 veElhan Rakipsiniz. Bu hafta renklerden isim yapıyorum. Siz turkuaz oldunuz.
E Elif_Eylul veZipzip- siz Kırmızı oldunuz.
Afiyet olsun canımCuma menüm
Sabah/ 1 domates,hilal dilim kavun ,1 yumurta,2 d.ekmek, 1 kk peynir
Aralar/1 kase kiraz,1 sb ayran
Akşam/ 2 kepçe nohut,2 yk pilav,yarım kase yoğurtlu kabak
Ara/ 3 üçgen dilim karpuz,8-10 fıstık
Su / 1,5 litre
Spor/ 3564 adım
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Eki Görüntüle 2873399
Canım afiyet olsun. Çok güzel bir menü.Cuma menüm
Sabah/ 1 domates,hilal dilim kavun ,1 yumurta,2 d.ekmek, 1 kk peynir
Aralar/1 kase kiraz,1 sb ayran
Akşam/ 2 kepçe nohut,2 yk pilav,yarım kase yoğurtlu kabak
Ara/ 3 üçgen dilim karpuz,8-10 fıstık
Su / 1,5 litre
Spor/ 3564 adım
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Eki Görüntüle 2873399

Rica ederim.Canım benim tekrar teşekkür ederim. Renk seçimini çok beğendim.![]()
Biz elele gönül gönüle,
Biz beraberiz....
Biz zayıflariz, biz kazanırız, biz hep böyleyiz
Bir güleriz,bir ağlarız of biz hep böyleyiz
6.takimiz, doğruyuz, çalışkanız ne mutlu diyeniz.
İyi geceler. Seviyorum sizi.![]()
Kilo Verme Challenge için eşleştirmeleri yaptım. İtirazı olan Bildirsin.
Ve başlasın Challenge
Üye Adı RENK @sardunya1038 beyaz @Cedarice beyaz @Brzhuzur Kahverengi @Nidsalii Kahverengi E Elif_Eylul kırmızı Zipzip-
kırmızı Cordelia
lacivert @madamhd lacivert @I-cell_84 Lila @Leyl-i-fer Lila sleepy angel
mavi @MaviBirLiman mavi @Poni Bon Mor @Tostombalakanne Mor @Elisa83 pembe @T u t a s t e pembe @Ytmz sarı @s i d e l y a sarı @Lili 38 turkuaz Elhan
turkuaz @sandriyon turuncu @Less-is-More turuncu SaskinAnne
yeşil Fitt_anne
yeşil
Artının sebebı ne acaba arkadaşım
Çok ıyı yapmıssınBende kendime spor bustiyer aldım
Evde spor yaparken ki sınavlar bitince bi düzene oturtayim diyorum giyeyim dedim
O göbeği görünce sinir olup daha çok spor yaparım diye![]()
Sofra dan kalkınca 1 lokma daha yıyecek mıde de yer kalmıyacak şekılde yıyorum bende dıyet yapmazsqmEvet canım dikkat edince veriyorum dikkat etmeyince gidiyor ama ben dengeli yemiyorum lop lop yiyorum![]()
Vaavv
Bende ıyce duvarları karalasın 4,5 yaşına gelınce duvar kağıdı yaptırmak istiyorum
Hemde ne emek ..Tecrübe konuşmuş...harika bi tespit....ben hergun 30 ,dk pilatesimi yapıyorum....bigun fazla kaçırırsam ertesi gunler ac yatiyorum.....kilo vermek ve korumak emek ister caba ister
Canım benim kırılacak darılacak bı durum yok..Cok haklısınız okadsr emek verıyosunuz herkes uzerıne dusenı yapsın ..Agır geliyorsa burda kılo vermeye calısmak gunluklerde rahat takılsınlar bencede..Kilo vermede en önemli şey moral. Kimseyi kırmak, moralini bozmak istemiyorum. Biraz daha gayret etsinler istiyorum.![]()
Kesin parti varMezunsun soldan çık bende peşine geliyorum![]()
![]()
![]()
İsteyen olursa itina ile rakibe olunurSelammm
Rakip olmak isteyen, yan yan bakarım çalım atarım diyen, beni etiketlesin Lütfen. (En çok ben kilo veririm Challenge)
Çok geçmiş olsun . En kısa zamanda atlatmanızı dilerim.mesaj yazan herkese cok tesekkur ederim .. covid suphesiyle gittik esim cok sukur negatif cikti ama cok kotuydu onu hic boyle gormemistim .. doktor mide gribi teshisi koydu iki gun hic uyumadim hic atesi dusmedi
biraz daha iyi simdi
aşı gelmisti iptal ettik .. bende kendimi cok yorgun hissediyorum . haftaya benim asim gelecek biraz kendimi toparlamam gerek ondan sonra diyete kaldigim yerden dewam etmek istiyorum
Zipzip-
Cordelia E Elif_Eylul