Sayfayi bulmussun
20-30-40 binlerce görünce beni gaza getirdiCanım kendini yorma cuma gününe kadar yürüyeceğiz. Cuma dahil.
Az once onlarin sayfasinda ayni seyi yazdim Ankaraya yola cikti galiba diye
Çünkü sen alışık değilsin. O adımları yapanlar sürekli spor yapıyor. Sen henüz o noktada değilsin. Vücudun zarar görebilir. Lütfen 15.000 i geçme.20-30-40 binlerce görünce beni gaza getirdiben neden yapmayayım ki
Evet hiç alışık değilim ama 20 bini bi kırmak istıyorumÇünkü sen alışık değilsin. O adımları yapanlar sürekli spor yapıyor. Sen henüz o noktada değilsin. Vücudun zarar görebilir. Lütfen 15.000 i geçme.
Daha evden dışarı adımımı atamadım cok lafa tuttunuz beni bugünAz once onlarin sayfasinda ayni seyi yazdim Ankaraya yola cikti galiba diye
Yine 10 bini adimi gecmissindir bu saatte :))Daha evden dışarı adımımı atamadım cok lafa tuttunuz beni bugün
Niye dinlemiyorsun beni.Evet hiç alışık değilim ama 20 bini bi kırmak istıyorum
Yok hergun bu saatlerde 20 oluyordu su an 1000 ancak...hastaneden randevu al 6.takimda 4.takimda konus derken bu saat olmuşYine 10 bini adimi gecmissindir bu saatte :))
Tamam 15 bin tamamlayayımNiye dinlemiyorsun beni.
Ben sabah birşey yemedim , yazmadım . Acaba beni karıştırdın mıCanım sen şimdi dün sabah kahvaltı menünuü yazdın ya ayrı ..
Akşamda öğlen ve akşamı yazdın oda ayrı ..
Yani iki seferde degilde toplu halde akşamları yazıyoruz.
Önemli değil canım , sağol yinede uyardığın içinAa omuydu ya biri yapmıştı çok pardon rakibim ya canım kusura bakma Nehir6161 kaptanım masallahin var gozunden kacmamis
Ya da eve bugun hic gelmemYok hergun bu saatlerde 20 oluyordu su an 1000 ancak...hastaneden randevu al 6.takimda 4.takimda konus derken bu saat olmuşbirazdan çıkıp aksam 8 e kadar yürürüm artik
Eve gelmeyeceksen esyalarini felan ayarla direk Ankaraya yola cikYa da eve bugun hic gelmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?