- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
He ya benim ki oynamayida bilmez ne annem ne babam gerci babam nasil istiyorsan dedi ama esim ve annem dugunde dugun, salondaki yetmedi ocak ayinda kar altinda horon oynandi gece 1.30 a kadar :)Bu analarda sanki oynuyorda düğün istiyorbiz eşimle anlaştık nikah yaptık
Aman sen niye rahatsiz oluyon ki rahatsiz olan daha rahat olan takimlara gitsinÇıkkkkk yapmicam yiyen yesin bakalim neler olcak sessiz sakin takılcam benden rahatsız olanlar var oyuzden relax
Kiz gitmiyolar valla ben gitcem artikAman sen niye rahatsiz oluyon ki rahatsiz olan daha rahat olan takimlara gitsin
Kapi orda
Neden?kizlar bugünden itibaren menüleri menu ve spor sayfamizda paylaşıyoruz
Hemen mesaj yazdigimiz yerin altinda menu sayfasi görünüyor
Menu sayfasinda sohbet ve mesaj yorumu yapmiyoruz
Mesajlari alintilayarak buradan cevapliyoruz, yorum yapıyoruz
Thread '6.Takım Menü ve Spor Listeleri' 6.Takım Menü ve Spor Listeleri
E Elif_Eylul
N Nidsalii
Cordelia
Chedarice
Kmsl Hnd
@Brzhuzur
selensu82
asysss
Wilma11
kackaloribu
@I-cell_84
Poni Bon
North River
@Tostombalakanne
Leyl-i-fer
M MissHayaLet
sardunya1038
Tutku44
sidelya
@Ytmz
C Chikolata_gozlum
sandriyon
SaskinAnne
madamhd
Lili 38
Tesnim1903
F Frozen01
Less-is-More
sleepy angel
Hepfitim
Amine Busra
Elhan
sonundaoldu
Nehir6161
Fitt_anne
K kazzy
Spor takibi daha kolay olsun diyeNeden?
1temmuza kadar 9da bitcek sonrası 12ye kadar olcakGünaydın kızlar bişey sorcam yakında düğüne gideniniz varmı yasakların ne kadarı kalktı
Menuler ve spor muhabetle karisiyoNeden?
Rabbim gönlünüze göre versin canım hayırlısıylaEvet canim 6.hemde
2.den olan 1 kizim var 7 yasinda..ozamandan beri kardes istiyoruz ama kısmet olmadı.. 1 tane yeter olmasa da olur diyemiyorum bir türlü..bir kabullenebilsem hersey daha kolay olacak belki..
Bir de öyle deneyelim bakalım, ben eskiyi bilmiyorum, bulması daha kolay olur evetMenuler ve spor muhabetle karisiyoCordelia gecmise gitmesi lazim not almasi icin bu sekilde daha kolay olucak eskiden oyle yapiyoduk daha guzeldi aslinda sonra bazilarina zor geldi
Hemen sayfanin altinda var zaten daha kolay olurBir de öyle deneyelim bakalım, ben eskiyi bilmiyorum, bulması daha kolay olur evet
He geçen yanlışla yazmıştım orayaHemen sayfanin altinda var zaten daha kolay olur
Zaten senin benim icin degil turizm icin aciyorlar yasaklari baska ulkelerr asisiz gidemiyorsun ama bize para gelsinde gerisi muhim degilAynen canim simdi rusyadan bavullarla antalyaya gelen turistler varmis ucaklar doluymus maşallah bakalim neler olcak
Biz eskiden kilolarida orda paylasiyorduk liste yapmasi takip etmesi daha kolay oluyorduHemen sayfanin altinda var zaten daha kolay olur
Evet evet orasiHe geçen yanlışla yazmıştım oraya
Herkese para lazim yapicak bisey yokZaten senin benim icin degil turizm icin aciyorlar yasaklari baska ulkelerr asisiz gidemiyorsun ama bize para gelsinde gerisi muhim degil
Benim gittiğimden takı oldu18-21 arasıymış diye duydum öylemi acaba,bide takı töreni yoktu yasaktı demi halay falan da,yokmu giden
Oyle yap ozaman kiloyuda oraya atsinlar kafayi yesinler sonraBiz eskiden kilolarida orda paylasiyorduk liste yapmasi takip etmesi daha kolay oluyordu
Simdi sayfanin hemen altinda bulmasi daha kolay olur
Kim rahatsiz oluyormus kiÇıkkkkk yapmicam yiyen yesin bakalim neler olcak sessiz sakin takılcam benden rahatsız olanlar var oyuzden relax
4.takim bu hafta hem sayfalarinda hem menu sayfasinda paylasti kilolariniOyle yap ozaman kiloyuda oraya atsinlar kafayi yesinler sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?