Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biz eskiden kilolarida orda paylasiyorduk liste yapmasi takip etmesi daha kolay oluyordu

Simdi sayfanin hemen altinda bulmasi daha kolay olur
Evet canim burda karisiyor en iyisini yapmissin.

Dugunlerdeki siniri kaldirmalari,yemekli dugunlere izin vermeleri sacma bence herkes yemek yerken acacak maskeleri hobaa korona show uapacak sonra ilk tedbir restoranlari kapatalim (yazik gunah ozellikle garson kesimi mahvaldu )
Canım yasak varken de uyan yok ki maskeyi çoğu çıkarıyo zaten

Her durumda bizim insanımızda bitiyo iş yemek tabledot hesabı mesafeli verilirse sıkıntı olmaz ama 10kişilik masa üst üste olursa riskli malesef

İnşallah normal hayata döneriz

Burdada basladi haftaya kina ardindan yemek var bizim köy dugunleride masallah hep götgöte olur pilavlar kazanlarla yapilip masalarda 10kisi 1 tepsiden yerler simdi nasil olur bilmiyorum gitmeyide dusunmuyorum
Burdada öyle canım gek pilav mı keşkek falan
Biz geçen sene gittiğimizde genelde yiyip gidiyoduk yada dışarda biyerde yiyoduk oturmamız gerekecek kadar yakınca kendimiz oturuyoduk çocuklarla başka kimse olmadan
Ben artık yoruldum bu hastalığı nerden kapcağımız belli de değil marketten bile bişey alırken bulaşabilir artık normalleşmeye ihtiyacımız var

Eğlenceden ziyade görev icabı gitmem gerekecek çok yakınım ama uzakta keşke kurallar hep ve tam uygulansa da herkes herşeyi yapsa.

18-21 arasıymış diye duydum öylemi acaba,bide takı töreni yoktu yasaktı demi halay falan da,yokmu giden
Şuanda sadece yemekli nikah serbest canım takı töreni de sıkıntı değil. Çalgı çengi yasak ama takan yok tabi ki. Birde yasaklı olmayan saatlerde 2 saat ile sınırlı olmak koşuluyla yapılıyor.

Valla sadece bizde degil her ulkede insanlarin tahamulsuz , bilincsiz oldugu ortaya cikti olay koronadan korkmuyorum bana birsey olmaz degildi baskasina sebp olmak sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…