- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kim rahatsiz oluyormus ki
Evet canim burda karisiyor en iyisini yapmissin.Biz eskiden kilolarida orda paylasiyorduk liste yapmasi takip etmesi daha kolay oluyordu
Simdi sayfanin hemen altinda bulmasi daha kolay olur
Canım yasak varken de uyan yok ki maskeyi çoğu çıkarıyo zatenDugunlerdeki siniri kaldirmalari,yemekli dugunlere izin vermeleri sacma bence herkes yemek yerken acacak maskeleri hobaa korona show uapacak sonra ilk tedbir restoranlari kapatalim (yazik gunah ozellikle garson kesimi mahvaldu )
6. takım menü ve spordan alıntı yaptım deneme yaptım.Çocukların ikisi de geceden beri hasta, uykusuzum, yşotgunum, adım 990 da daha
Haklisin kaptanim, cuma ödül koymayacagim kendime.Ben buhafta kimseye menu yorumu yapmicam diyorum ama cidden bazen dayanimiyorum
Aminnn Cok teşekkür ederim canımHakkında hayırlısı olsun. İnşallah hayırlısı ise olur bu sefer. Kızıni da Allah bağışlasın.
Burdada öyle canım gek pilav mı keşkek falanBurdada basladi haftaya kina ardindan yemek var bizim köy dugunleride masallah hep götgöte olur pilavlar kazanlarla yapilip masalarda 10kisi 1 tepsiden yerler simdi nasil olur bilmiyorum gitmeyide dusunmuyorum
Amin canimRabbim gönlünüze göre versin canım hayırlısıyla
Vardır onun da vakti saati
kizlar bugünden itibaren menüleri menu ve spor sayfamizda paylaşıyoruz
Hemen mesaj yazdigimiz yerin altinda menu sayfasi görünüyor
Menu sayfasinda sohbet ve mesaj yorumu yapmiyoruz
Mesajlari alintilayarak buradan cevapliyoruz, yorum yapıyoruz
Thread '6.Takım Menü ve Spor Listeleri' 6.Takım Menü ve Spor Listeleri
E Elif_Eylul
@Nidsalii
Cordelia
@Cedarice
@Kmsl Hnd
@Brzhuzur
@selensu82
@asysss
Wilma11
kackaloribu
@I-cell_84
@Poni Bon
North River
@Tostombalakanne
Leyl-i-fer
@sena zeynep
@sardunya1038
@Tutku44
@s i d e l y a
@Ytmz
@chikolatagozlum
@sandriyon
@SaskinAnne
madamhd
@Lili 38
@Tesnim1989
F Frozen01
Less-is-More
sleepy angel
@Yenidenyapabilirim
@MaviBirLiman
@Elhan
@sonundaoldu
@nehir6161
@TekrarDene
@kazzy
Kolay gelsin canımTotomu kaldırıp azcık yürüyeyim sonra kol çalışcam zira birsürü çamaşır var katlanacak ve ütülenecek
Eğlenceden ziyade görev icabı gitmem gerekecek çok yakınım ama uzakta keşke kurallar hep ve tam uygulansa da herkes herşeyi yapsa.Burdada öyle canım gek pilav mı keşkek falan
Biz geçen sene gittiğimizde genelde yiyip gidiyoduk yada dışarda biyerde yiyoduk oturmamız gerekecek kadar yakınca kendimiz oturuyoduk çocuklarla başka kimse olmadan
Ben artık yoruldum bu hastalığı nerden kapcağımız belli de değil marketten bile bişey alırken bulaşabilir artık normalleşmeye ihtiyacımız var
Şuanda sadece yemekli nikah serbest canım takı töreni de sıkıntı değil. Çalgı çengi yasak ama takan yok tabi ki. Birde yasaklı olmayan saatlerde 2 saat ile sınırlı olmak koşuluyla yapılıyor.18-21 arasıymış diye duydum öylemi acaba,bide takı töreni yoktu yasaktı demi halay falan da,yokmu giden
Valla sadece bizde degil her ulkede insanlarin tahamulsuz , bilincsiz oldugu ortaya cikti olay koronadan korkmuyorum bana birsey olmaz degildi baskasina sebp olmak sorunCanım yasak varken de uyan yok ki maskeyi çoğu çıkarıyo zaten
Her durumda bizim insanımızda bitiyo iş yemek tabledot hesabı mesafeli verilirse sıkıntı olmaz ama 10kişilik masa üst üste olursa riskli malesef
İnşallah normal hayata döneriz
Ayy bende ayni valla gaza ihtiyacım var sanirim
Canım kendini yorma cuma gününe kadar yürüyeceğiz. Cuma dahil.10 binde oturdum
Dur bakalim geceye çok varAyy bende ayni valla gaza ihtiyacım var sanirim
2694 adımdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?