Bi büyük boy pizza alıp arkadaşla yemeyi düşündük dominostan. Çay içerim heraldeNe kadar ve yaninda ne yedigine bagli canim
1buyuk boyda kac dilim pizza var canim 3mü 2kişiye bolcenizBi büyük boy pizza alıp arkadaşla yemeyi düşündük dominostan. Çay içerim heralde
3 dilim olur galiba bence uygun ödül olur ama hafta ici kacamak olmasinBi büyük boy pizza alıp arkadaşla yemeyi düşündük dominostan. Çay içerim heralde
1 orta boy pizza yada bir büyük hamburger yer
Hain domdom
Iyi hatirlattin az sonra bakalim hedefleri kimler tutturmus25 Haziran hedef kiloyu bi kilo tutmadı 78 i kaçırdım
Sen cansın caaaaan
Senin masallahin var cnm erimiş bitmişinZuhal ablayi bende cok ozledimMefkurem 90lar grubuna 2017de katilmistim menulerime az yorum yapmazdi
Bana mi seslendin canikomRetro bitti, astrologlar diyete başlamak için bugün çok iyi diyorlar, varsa niyetli olup buraları okuyan bugün hemen bize katılabilirler.
Biz de yeni heyecanla yeni motivasyonlarla ilk günki gibi diyete başlayalımbu güni değerlendirelim, yeni planlar yapalım.
TeşekkürlerTebrikler canim
Teşekkür ederim kaptanım...Sabit olmanda guzel canım
O vki 54 kilo iken 20 idi Şimdi yine 21 e cıktıGicik ediyor bu zayif baba ve esler insani cok sukur esimle annemi solladim ama babamla basabas
ayiptir sormasi nerenden vereceksin , zaten vki 20 niye dugundekileri sinir etmeye calisiyorsun
Canım dün akşam 10 buçukta net hatırlıyorum 9334 tü sonrası 10 bini geçmiştir ama sen yine de bu 9334 û alSen kaç adım olduğunu söyle yazarız üzülme ilk 10da degilsin sorun olmaz. Önemli olan yürümen.
Hosgeldin ablacim nasilsinSen cansın caaaaanhic de unutmaz
Senin masallahin var cnm erimiş bitmişinfazla bisey kalmamış
Sana yorum yapip kendim yerimde saydim
Bana mi seslendin canikom
2 kişi canım. Kaç dilim bilmiyorum bende1buyuk boyda kac dilim pizza var canim 3mü 2kişiye bolceniz
Ya daha önce orta boy almıştım bence küçük boydu3 dilim olur galiba bence uygun ödül olur ama hafta ici kacamak olmasin
1dilim pizza 240 kalori ona gore yersin madam gun boyunca kaloriyi gecmezsen sıkıntı degilben neler yerim de ah ah
Hain domdom
Ayy döndün mü yoksa. Öyle selam mi veriyon. Sen kilo vermeye başla bayrağı sana teslim ederim.Sen cansın caaaaanhic de unutmaz
Senin masallahin var cnm erimiş bitmişinfazla bisey kalmamış
Sana yorum yapip kendim yerimde saydim
Bana mi seslendin canikom
Yok yok bakma sen boşverIyi hatirlattin az sonra bakalim hedefleri kimler tutturmus
Kilo Bildirimi
Geçen Hafta = 74.1
Güncel = 73.3
Fark = 0.8
Yüzde = 1.080
Kilo bildirimim
Geçen hafta 65,7 kg.
Bu cuma 64.90 kg.
800 gram eksi
Oran 1,218
Eki Görüntüle 2877540
tebrikler kızlaarEki Görüntüle 2877622
Kızlar misafirim var geç kaldım kusura bakmayın.
Geçen hafta 65.95
Bu hafta 64.85
Fark 1,10
Zipzip- E Elif_Eylul @Ytmz
3 dilim yerim zaten 20 bin adım atıyom pizza mı kalır hiç1dilim pizza 240 kalori ona gore yersin madam gun boyunca kaloriyi gecmezsen sıkıntı degil
Sagol bitanemHosgeldin ablacim nasilsin
Ne bayragi kizz, evamiAyy döndün mü yoksa. Öyle selam mi veriyon. Sen kilo vermeye başla bayrağı sana teslim ederim.
İnşallah canım
Gecmis olsun abla ya mevsimsel sanirimSagol bitanemiyiyim demek isterdim
Bikac haftadir alerjim cok zorluyor, bide bahce isleri yordu baya
Bu hafta üst üste misafirde vardi
Bu haftasonu gorumcemin oglunun düğünü var ve benim giyecek hicbiseyim yok
Her gün yeniden baslayip, bozuyorum
Ramazanda cok iyiydim ama sonra ipi kopardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?