Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zuhal abla ozledik seni ben sevilay

Rakibem kilo durumun nasıl geçtin mi beni
Çalışıyorum takip edemedim

İyiyim ablacım sen nasılsın
Ben de iyiyim. Evrenle savaş vermeye devam. Bugün eşim Bursa' ya gezmeye gidelim diyor. İkinci aşısını olalı üç hafta oldu gezme merakı başladı ne edicim bilmiyorum artık evimde oturmak istiyorum. Büyük Carrefour' un oralarda olucam yakınlarda olursan haber et...

Oraya çok uzagim abla dışarı bende çıkmıyorum maalesef hem sıcak hemde çocuklar ile olmuyor Max 2 saat cikabiliyorum o da önemli bir durumda.

Dün 5 saat kuafordeydim tabi kuaför kapımin yani diye oda cocugu emzir ver kızlar gelir yanıma giderler benim en fazla yılda 5 saat bu kadar ayrı kalabildim

Sağol tatlim
Yukarda anlattim ahvalimi

Sen nasilsin hersey yolundami
Kilonu koruyormusun
Iyiyim bende canim bazen alıp bazen veriryorum 3hafta olcak durmaksızın yürüyorum ara vermeden bakalim neler olcak

Anam ne güzel olmuşsundur şimdi
Sihhatler olsun. Az kaldı biraz daha dayan beş altı yıl daha şurada ne kaldı bol bol gezersin gönlünce inşallah.

Anam ne güzel olmuşsundur şimdi
Sihhatler olsun. Az kaldı biraz daha dayan beş altı yıl daha şurada ne kaldı bol bol gezersin gönlünce inşallah.
Evet abla çok guzel olmus 5saat suren kuaför sonucunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…