Sağol tatlim
Artık, seni en çok seven, en değerli insan için yaşa lütfenNe bayragi kizz, evami
Bu arada dogru nicki bulmuşun
Bi duzene girmek istiyorum cnm,
Yine kendimi bosverdigim bi donemdeyim
Bu yuzdende kötü hissediyorum
Sağol tatlım sen nasılsın? Yürümekten birşeyle ilgilenemedim.tebrikler kızlaar
Zuhal abla ozledik seni ben sevilaySagol bitanemiyiyim demek isterdim
Bikac haftadir alerjim cok zorluyor, bide bahce isleri yordu baya
Bu hafta üst üste misafirde vardi
Bu haftasonu gorumcemin oglunun düğünü var ve benim giyecek hicbiseyim yok
Her gün yeniden baslayip, bozuyorum
Ramazanda cok iyiydim ama sonra ipi kopardim
Hoşgeldin ablaSağol tatlim
Yukarda anlattim ahvalimi
Sen nasilsin hersey yolundami
Kilonu koruyormusun
Güzel annemSelam kızlareksi ile gelen arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Wilma11 seni de tebrik ederim devam et istediğin zaman verebileceğini sende biliyorsun
İyiyim canım, sizleri böyle şahane gördükçe daha da iyi oldum bugünSağol tatlım sen nasılsın? Yürümekten birşeyle ilgilenemedim.
ZuhaaaaaaaaaaaaaaaaalSen cansın caaaaanhic de unutmaz
Senin masallahin var cnm erimiş bitmişinfazla bisey kalmamış
Sana yorum yapip kendim yerimde saydim
Bana mi seslendin canikom
Haftaya tekrar 80 kilo olur de o zaman gaza geliSelam kızlareksi ile gelen arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Wilma11 seni de tebrik ederim devam et istediğin zaman verebileceğini sende biliyorsun
Rakibem kilo durumun nasıl geçtin mi beniRetro bitti, astrologlar diyete başlamak için bugün çok iyi diyorlar, varsa niyetli olup buraları okuyan bugün hemen bize katılabilirler.
Biz de yeni heyecanla yeni motivasyonlarla ilk günki gibi diyete başlayalımbu güni değerlendirelim, yeni planlar yapalım.
İyiyim ablacım sen nasılsınGüzel annem
Bugün nasılsın
Haftaya tekrar 80 kilo olma artık bir zahmetHaftaya tekrar 80 kilo olur de o zaman gaza geli
teşekkür ederim
Ben benİyiyim canım, sizleri böyle şahane gördükçe daha da iyi oldum bugün
Birileri 65 olmuş uca uca geliyor
Ben de iyiyim. Evrenle savaş vermeye devam. Bugün eşim Bursa' ya gezmeye gidelim diyor. İkinci aşısını olalı üç hafta oldu gezme merakı başladı ne edicim bilmiyorumİyiyim ablacım sen nasılsın
Oraya çok uzagim abla dışarı bende çıkmıyorum maalesef hem sıcak hemde çocuklar ile olmuyor Max 2 saat cikabiliyorum o da önemli bir durumda.Ben de iyiyim. Evrenle savaş vermeye devam. Bugün eşim Bursa' ya gezmeye gidelim diyor. İkinci aşısını olalı üç hafta oldu gezme merakı başladı ne edicim bilmiyorumartık evimde oturmak istiyorum. Büyük Carrefour' un oralarda olucam yakınlarda olursan haber et...
Iyiyim bende canim bazen alıp bazen veriryorum 3hafta olcak durmaksızın yürüyorum ara vermeden bakalim neler olcakSağol tatlim
Yukarda anlattim ahvalimi
Sen nasilsin hersey yolundami
Kilonu koruyormusun
Birileri 65 olmuş uca uca geliyor
Anam ne güzel olmuşsundur şimdiOraya çok uzagim abla dışarı bende çıkmıyorum maalesef hem sıcak hemde çocuklar ile olmuyor Max 2 saat cikabiliyorum o da önemli bir durumda.
Dün 5 saat kuafordeydimtabi kuaför kapımin yani diye oda cocugu emzir ver kızlar gelir yanıma giderler benim en fazla yılda 5 saat bu kadar ayrı kalabildim
Evet abla çok guzel olmus 5saat suren kuaför sonucundaAnam ne güzel olmuşsundur şimdi
Sihhatler olsun. Az kaldı biraz daha dayan beş altı yıl daha şurada ne kaldıbol bol gezersin gönlünce inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?