- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Simdi acik açık diyemicem poh ye emi doyamadin nerden biliyosun ot varmışAma sizin oralarda hep ot var
Ben et severim şırdan severim kebap severim
Ahahahah aha hemen geliyom o zaman pide dedin köfte dedin beni benden aldınSimdi acik açık diyemicem poh ye emi doyamadin nerden biliyosun ot varmışiskender var pideli köfte var inegol köfte var
Heleeebeeee ağzindan guzel kelime çıktı yemek hariciAhahahah aha hemen geliyom o zaman pide dedin köfte dedin beni benden aldın
Seni o güzel sohbetine gelirim
İsminde Gaziantep yazan restoranlara gözünü kapatıp girSelam kızlar güzel Kilolar gitmiş tebrik ederim hepinizi
Haftaya İstanbula gideceğim bana mutlaka gidin diyeceğiniz mekan yer restoran varmı
Hahahahha abla ya güldürdün beniİsminde Gaziantep yazan restoranlara gözünü kapatıp giryerler islaksa kapatma ama
Üzülme bitanemmmm ya...doğal bitkisel boyalar var biraz pahalı ama iş görüyor.Benim saclarda cok beyazlamaya basladi 5 yil sonra bembeyaz gezerim
abla eşinizden yana çok sanslısın gezme merakınız eşiniz varBen de iyiyim. Evrenle savaş vermeye devam. Bugün eşim Bursa' ya gezmeye gidelim diyor. İkinci aşısını olalı üç hafta oldu gezme merakı başladı ne edicim bilmiyorumartık evimde oturmak istiyorum. Büyük Carrefour' un oralarda olucam yakınlarda olursan haber et...
Canım İstanbul' a gezmeye git tarihi yerleri bol bol gez. Yemek için temiz salaş yerleri seç . Çok pahalı büyük restoranlar. Küçük balikcilar var seviyorsan otur iskemleye salatalarıni çok seviyorum ben onların...Hahahahha abla ya güldürdün beni
Tamam canım bikaç yer var aklımda bakalımCanım İstanbul' a gezmeye git tarihi yerleri bol bol gez. Yemek için temiz salaş yerleri seç . Çok pahalı büyük restoranlar. Küçük balikcilar var seviyorsan otur iskemleye salatalarıni çok seviyorum ben onların...
Ben dövecem o adamı zaten biriktirip duruyorum.abla eşinizden yana çok sanslısın gezme merakınız eşiniz var
bende o iş yok adam evde uyumak istiyor bütün gün....
Yemek yeee yemedinmiCok acimmmmmm, ben acimmmmmm, aciktimmmmmm
Çok güzel renk.
Sabahki yediğim baska yemedim. Isde bak boyle oluyorum ben yaa notmalde iki ogun yaparim ama ekmegim doyurucu olunca rahat rahat durabiliyorum aralarda hic bir seye gereksinim duymadan ama boyle incecikkkk bir dilim yiyince duramiyomrum acikiyorumYemek yeee yemedinmi
2ogun yapma sende yaaa kalk biseyler yeSabahki yediğim baska yemedim. Isd3 bak boyl3 oluyorum ben yaa notmalde iki ogun yaparim ama ekmegim doyurucu olunca rahat rahat durabiliyorum aralarda hic bir seye gereksinim duymadan ama boyle incecikkkk bir dilim yiyince duramiyomrum acikiyorum
Yulafim bitmis muhamede soyledim getirecek ama gelmedi hala2ogun yapma sende yaaa kalk biseyler ye
Ekmek arasi bisey yapYulafim bitmis muhamede soyledim getirecek ama gelmedi hala
Dolunay yokmuş retro normalmiş o zaman kesinlikle nazardandır benimkiTam buraya uygun bir karikatürüm var . paylaşmak yasak deiler anlatayım, kadın ağlayarak diyor ki; tam ideal kiloma yaklaşmışken diyeti bozduğuma inanamıyorum, eşi de diyor ki; tamam bozarsın anlarım da 3 büyük boy pizza nedir allah aşkına kadın da ; üzerim de çok pis nazar var dio
Yok cnm ben 600 gr verdim, tebrikler sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?