Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ama sizin oralarda hep ot var

Ben et severim şırdan severim kebap severim
Simdi acik açık diyemicem poh ye emi doyamadin nerden biliyosun ot varmış iskender var pideli köfte var inegol köfte var

Simdi acik açık diyemicem poh ye emi doyamadin nerden biliyosun ot varmış iskender var pideli köfte var inegol köfte var
Ahahahah aha hemen geliyom o zaman pide dedin köfte dedin beni benden aldın

Seni o güzel sohbetine gelirim

abla eşinizden yana çok sanslısın gezme merakınız eşiniz var
bende o iş yok adam evde uyumak istiyor bütün gün....

Hahahahha abla ya güldürdün beni
Canım İstanbul' a gezmeye git tarihi yerleri bol bol gez. Yemek için temiz salaş yerleri seç . Çok pahalı büyük restoranlar. Küçük balikcilar var seviyorsan otur iskemleye salatalarıni çok seviyorum ben onların...

Tamam canım bikaç yer var aklımda bakalım

abla eşinizden yana çok sanslısın gezme merakınız eşiniz var
bende o iş yok adam evde uyumak istiyor bütün gün....
Ben dövecem o adamı zaten biriktirip duruyorum.
İnsan hayatı paylaşmak için evlenir elin kızını mutsuz etmeye ne hakkın var. Yaşlı emekli olsa hadi neyse çok yoruldu derim ki o yaştakiler dünyayı geziyor. Ahhh migi ne deyim bilmiyorum sana ... İnşallah aklı başına gelir. Yani sen calisiyorsun o evde yatıyor...dayanamazdim ben...

Yemek yeee yemedinmi
Sabahki yediğim baska yemedim. Isde bak boyle oluyorum ben yaa notmalde iki ogun yaparim ama ekmegim doyurucu olunca rahat rahat durabiliyorum aralarda hic bir seye gereksinim duymadan ama boyle incecikkkk bir dilim yiyince duramiyomrum acikiyorum

2ogun yapma sende yaaa kalk biseyler ye

Dolunay yokmuş retro normalmiş o zaman kesinlikle nazardandır benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…